reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie babeczki.

Krystianmartin pierwsze co rano zrobilam to włączylam kompa zeby sprawdzic czy mialas plusika na tescie :-) Ciesze sie ze jest i trzymam &&&&& Wiem zawsze rano zaczynalysmy razem dzien i obiecuje poprawe :tak: Dzis jeszcze mam urlop ale jutro wracam do pracy wiec bede was tu witac z rana. Na weekend planujemy wypad a pozniej znowu bede. Ale caly czas Ci kibicuje, przeciez wiesz! :-)
Mamakubulki swietna wiadomosc ze Antos jest grzeczny i daje Ci odpoczac. Taki bobas to skarb :tak: Tobie rowniez bede kibicowac z calego serca aby spelnilo sie Twoje marzenie o coreczce.
Maran hmm czyzby okazalo sie ze jednak bede miec syna i pokusisz sie na wyprobowanie mojego przepisu???? Oby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milla nie ja nie pisalam do tej Vitalissy czy jak jej tam tylko do Patrycji na allegro :-D Chyba Daria ja polecala. Ja jakos srednio ja odebralam, nie dlatego ze powiedziala ze to bedzie corka hehe tylko powiedziala tez ze bede sie bardzo dluuuugo starac o ciaze.... do tej Vitalissy nie pisze bo sie boje. Jestem wierzaca wiec staram sie podchodzic do tego z dystansem. Mila Ty jak sie przez tyle czasu nas tu naczytasz to bedziesz znac wszystkie metody na pamiec :tak:

Dziewczyny za wszsytkie z was bardzo bardzo mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesyłam moc swiezych fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Antosiu napisz koniecznie co u Ciebie???

Magda uk ciesze sie i dziekuje ze do mnie napisalas. Czuje ze rozumiesz mnie jak nikt inny. Wszystkie te mysli, uczycia, emocje, wahania... wszystko to jak wyjete z mojej glowy. Ogromne wyrzuty sumienia ze na etapie tak wczesnej ciazy zamiast modlic sie aby wszystko bylo dobrze ja rozmyslam o plci dziecka. Ale o ile juz w trakcie planowania przez caly czas mocno wierzylam, wrecz bylam pewna ze uda sie za pierwszym razem i tak sie stalo, o ile bardzo mocno wierze ze z ciaza wszystko bedzie dobrze i tez nie dopuszczam do siebie innej opcji, o tyle co do tego ze to synek nie potrafie sie jakos przekonac. Ale tak jak mowisz nie da sie wyprzec z siebie tych mysli, to jest w mojej glowie i do polowkowego usg bede sie bic z myslami. Wiem że jakiejkolwiek płci bedzie dziecko bede je kochac i uwielbiac i kazda z was matek o tym wie, ale to czekanie to bedzie ciezki czas, szkoda ze nie mozna wiedziec od razu. Bardzo mi szkoda tego czasu, bo zamiast sie cieszyc z kazdej chwili ciazy to ja glupia mysle tylko o jednym, chwilami to jakas obsesja. Imie? Oczywiscie ze nie mam pomyslu, nie zastanawiam sie. Nie mysle tez o zakupach, ciuszkach, wózkach, narazie nie interesuje mnie nic. Oprocz jednego. Czekam na pierwsze usg, jak uslysze serduszko to licze na to ze moje serce zmieknie i bede spokojniejsza :-). Kibicuj mi nadal i zagladaj czasem. Ciesze sie ze wierzysz ze sie udalo, jakos mnie to pocieszylo :tak: Pozdrawiam serdecznie!

Ostatnia edycja:
reklama
Elmo dzięki dzięki dzięki:-D Ciekawe kiedy bedzie ta owu. Już mnie boli jajniczek. Chociaż myslę że wojownicy nie przetrwali, ale przytulasy były co dwa dni

Krystianmartin i ja trzymam &&&&&&&&. Mamokubulki ja karmię wciąż i chyba łatwo przestać nie będzie -cycoch niesamowity.
Ciążówki jak się macie?

Hejka dziewczyny !!!
A ja szału dostaję :wściekła/y: jak ja czekam na nowy cykl to każdy dzień się taaaaaaak wlecze i czas wcale nie płynie kurka dopiero 26dc masakra a ponieważ ostatnio moje cykle szaleją to nie wiem kiedy @ przyjdzie wrrrrrrrr nerwicy można dostać normalnie to miałam 28 dniowe cykle ale ostatnio to kicha raz 22potem 32 a i jeszcze 25dc ja to kiedyś nerwicy dostanę jak się czeka na cykl starań to ta @ sie wlecze ale tak w środku myślę sobie że to może dobry znak że wszystko się normuje i że może jednak się uda ? już nie mogę się doczekać branie CLO i monitu ale życie to wredna małpa i uczy mnie cierpliwości na wszystkie możliwe sposoby.
Ale dość marudzenia dziewczyny moje kochane miłego dnia trzymam za was wszystkie&&&&&&&&&&& i cieszę się że was mam!
Miłego Dnia!!!

Krystianmartin uszy do góry! &&&&
Sofi dzięki. Korzystam z ostatniego dnia wolnego, leżę sobie na kanapie i mysle co ugotowac. Moze kopytka? :-) Zastanawiam sie czy to dobre samopoczucie to nie czasem cisza przed burza?
Misia czyli w nowym cyklu zaczynasz????? Super &&&&& :tak:

reklama
Do góry