reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

sofi pisalam do niej ale ona powiedziala ze ona plci dziecka nie wywrozy w ciazy bo ona ma inne karty i podala mi swoja kolezanke ktora by wywrozyla ale nie teraz bo jestem w ciazy i mowi lepiej nie :)

reklama
cześć wszystkim.!!!
Sofi dzięki, ja mam masakryczne wahania humoru raz jakaś rozżalona chodzę a zaraz się uśmiecham.

Magda uk wiem ze pisałas to do elmo ale ja czytając to sie cała poryczłam jak bóbr bo czuje sie identycznie jak ty kiedyś, pięknie to opisałaś. te wszystkie emocje, starch przed zapeszeniem, duszenie tego pragnienia w sobie, nie móc o tym porozmawiać z mężęm. Mój mąz jest kochany ale dla niego to proste dzieciątko już jest i trzeba się tylko cieszyć. on jest spokojny bo syna już ma, nawet dwóch więc nigdy mnie nie zrozumie.

elmo na urlopie jesteś, fajnie, ładną pogodę masz. A masz już jakieś objawy? ja umówiłam się na 27 czerwca do lekarza. Nie wiem jak tu wytrzymać do połówkowego USG, tez mam nadzieje że jak usłyszę serduszko to zmięknę.

Misia trzymam kciuki za lipiec

krystian
oczywiście za Ciebie również, bardzo bardzo mocno.

maran
no to jak taka wróżba świetna to i za Ciebie kochana trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
Ewelin heh widze ze jedziemy na tym samym wozku :-) Ja tez jak przeczytalam co napisala Magda to sie uwyłam... musialam sie schowac przed M do łazienki :zawstydzona/y: Przez to odpisalam dopiero dzis. Ciezko to opisac co sie czuje ale chyba rozumiemy sie bez slow. Tez mam wahania nastrojow i wizyte chyba tez 27. Dobrze ze mam Ciebie, ze mam was wszystkie :tak: Moze jakos damy rade. Teraz skupmy sie za pierwszej wizycie, oby wszystko bylo dobrze i zobaczysz napewno to bijące maciupenkie serduszko nas rozbroi.
Daria a Ty jak tam?

Elmo bardzo bym chciała zacząć od nowego cyklu ale nie wiem co na to mój organizm :) jak jajniki dadzą mi odpowiedniej wielkości jajeczko to spróbujemy je zapłodnić no ale zobaczymy :)

u mnie 1oml dziś test negatywny i temp spada więc na 100% lipa :no: do okresu czwartek albo piątek chyba że i ten będzie dłuższy.
Jak byłam w czwartek 21dc u gin. to powiedziała mi o tym torbielu i że widzi ciałko żółte co to może znaczyć? ze tuż przed była owu? czy nic nie znaczy

Hej

Byliśmy w Polsce na 2 tygodnie i...... tak :)))) jestem w ciąży, wczoraj robiłam test i wyszedł pozytywny, a dziś jeszcze taki, który pokazuje tygodnie i wyszło 2-3. Jestem jeszcze w szoku, trzęsłam się cała i płakałam. Zupełnie iewiem kiedy zaszłam, był seks po tych testach owu (27-28 V) miesiaczka była 15.V Jeszcze kilka dni temu test wyszedł negatywny bo czekałam na @ a tu wczoraj taka niespodzianka. I znając moje szczęście "robiłam" na chłopca a będzie druga dziewczynka.

Trusia gratuluje,
A to zależy na który dzień przypada u Ciebie owulacja. A robiłaś coś na chłopca czy po prostu starania były.

elmo fajnie że tego samego dnia mamy wizyte, fajnie ze siebie mamy, że mamy to forum.
A powiedz mi czy senna jesteś wieczorem? Bo ja nie i nie pamietam od kiedy to było z chłopakami ale o 20 wieczorem już zasypiałam. A może za wcześnie jeszcze na objawy. Mam tylko zatoki, ból niemiłosierny a chyba nic nie mogę wziąść.

Dziewczyny może któraś z was wie co można na chore zatoki w ciązy?

Ostatnia edycja:
Trusia GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matik ciałko żółte oznacza że była owulacja, jeżeli nie jesteś w ciążę zamieni się w ciałko białe i zniknie a jeżeli byś była to przekształca się w ciałko ciążowe

reklama
tak wiem już doczytałam dzięki , człowiek w stresie nie myśli. czyli 21 dc na pewno była owulacja to mnie cieszy ale ten torbiel mi utrudnia zajście więc pewnie lipa a teraz to lh wysokie dziwne

Do góry