reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam dziewuszki:)
Jarzebinka ..ojj to masz juz super z pogoda:-) ..ja niestety dlej pochmurno i dopiero ok7 przestalo padac:wściekła/y:
Medio.. no prosze jak tam jest dobrze.. a u nas jak nie dasz w łape to sie mędz kobieto:baffled:.. ja sie z moimi tez meczylam .. jeden mial 4100 .. drugi 4400 ;-)

przez te pogode to chodze jakas flegmatyczna:baffled:..;-)
Trzymajcie sie cieplutko...milego dnia!!!!!:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Rany Sylwia to Ty ale dużych miałas tych chłopaków. W sumie moi to też klocki bo pierwszy 4000 a drugi 4360 ale ja miałam cesarki. A dla Ciebie Medio to 3900 to faktycznie sporo jak Ty taka drobniutka jesteś. Nie dziwię Ci się że chcesz cesarki ja na Twoim miejscu też bym chciała. I tu i tu jest ból po porodzie, ale przy cesarce przynajmniej nie ma w trakcie porodu.

Ania... nioo Twoi to tez byczki;-)boje sie jakie bedzie ciezkie nastepne:szok::-);-) ....tesciowa mowi ze mąż mial 5050:szok::szok::sorry2:... aaa to ja niewiedzialam ze Medio jest malusia:zawstydzona/y:...ale moja szwagierka mala jest i drobna a chlopakow urodzila3.. i wszyscy ponad 4000:szok::-)...hmmmm swoja droga ciekawe od czego to zależy:-)
Milego wieczorku dziewczynki;-)
Ja dzis mialam nerwa..wszyscy mnie denerwowali i wszystko:zawstydzona/y: ..ale juz jest lepiej;-)

witam w piekny i słoneczny dzionek ...... :tak::-D:tak:

ja rodziłam sn, a mały miał 3200, chociaż zaraz po urodzeniu chyba cos namieszali i powiedzieli,że3 600, ale w życiu na takiego nie wyglądał ......( z tego co potem mówiła pediatra) :tak::-D:tak:a do wielkich też nie należe: 160 w kapeluszu i 45 kg wagi ...... :-D

pozdrawiam :tak:

Cześć

Ewci padł komp i wczoraj zawiozła go do naprawy- pozdrawia wszystkie staraczki.....;-);-);-)

Medio Oskarek szybko zaklimartyzował się w szkole, nawet bardzo.....;-)
Cały czas Was podczytuję. Medio bardzo długo rodziłaś 30 godzin SZOK!!!!!

Eliczek urodzła synka KRZYSIA.....;-) Była na wątku chyba 2 miesiące ....;-)

Cześć

Jarzębinko Eliczek starała się o dziewczynkę....;-);-) Tylko teraz nie pamietam czy miała monitoring czy testy owulacyjne.

Miłego dnia:-)

reklama
Witam!
Byłam dziś na usg w szpitalu angielskim i wszystko ok. Mały waży już 1112 gram.Okazało się,że nie wiadomo czy zrobią mi cesarkę, bo lekarz powiedział,że nie ma ku temu żadnych wskazań. Ostatnio lekarka mi obiecała,że będę miała, a tu takie zaskoczenie. Mam następne usg za 6 tyg i zobaczymy jak w końcu będzie.Ten lekarz nie patrzył na to co ja mówię, powiedziłą,że Pan Bóg wybrał taką drogę narodzin i tak jest najlepiej. Ciśnienie mi skoczyło i jak mi zmierzyli to miałam 148/85, ale to ze stresu. Teraz już się nie denerwuję, ale zobaczę co powie za 6 tyg.
U nas słoneczko, aż miło.

Do góry