reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A u nas w Anglii słonecznie i cieplutko i zanosi się,że tak ma być przez kolejne dni.
Sylwia75 ja nie miałam przeczuć co do płci, raz mi się wydawało,że chłopak raz dziewczyna, zarówno w pierwszej jak i drugiej ciązy. Teraz zajadam się słodkim, zero zachcianek na kwaśne i jest w brzuszku synuś,łakomczuch z niego hihi, Pozdrawiam.

reklama
witam po weekendowo ..... :tak::-D:tak:

i gdyby nie to,że trzeba przyjść do pracy, nie wiedziałabym jaki to dzień tygodnia, nie wiem w co ręce włożyć :tak:

a pogoda, no cóż, nie nastraja optymistycznie...... ale od środy zapowiadaja poprawę i tego trzeba się trzymać :tak::-D

miłego dzionka :rofl2:

Ja zaraz ide do poloznej.
Jarzebinko jak tam plany zakupu domku, wybacz ale nie jak nie doczytalam, bo mam pewne zaleglosci?
Pozdrawiam.
Beatko a jak tam Oskar w szkole?

Czesc kobietki:)
Jarzebinko... oby bylo jak mowia..piekna zlota jesien bo ja po tygodniu deszczu non-stop mam dosc:-(.. ale dzis na szczescjie nie pada..oćććć takie pocieszenie:-)
Milego dnia dziewczynki:)

Widzę,że masz dwoch synków, a już wcześniej próbowałś zaplanować pleć czy szłaś na żywiol?:-)
Anka34 słodki ten Twój Marcinek hihi ja w ciązy też co chwilę coś rozbijam :sorry2: już poszły 2 słoiki, talerz, słonik szklany, no i rozlewam. Jak byłam w Polsce to poszłam z mamą na pizze i wylałam na nią całą szklankę coli, a akurat miała białe spodnie,a ja sama nie wiem jak to się dzieje, czytałam że w ciązy natępuje rozluźnienie pewnych mięścni i tak może się zdarzać hihi

Medius tylko to nie ja tak broję tylko mój Marcinek.

Dzis zimno i deszcz, a z przebijającego się słonka w niedziele szbko pozostało wspomnienie bo po południu zaczęło padac. Ale jak mnówi Jarzębinka na koniec tygodnia zapowiadają ocieplenie i powrót babiego lata czy złotej polskiej jesieni. W piatek ma byc 17 stopni a wniedzielę chyba 20.

Jarzebinko jak tam plany zakupu domku, wybacz ale nie jak nie doczytalam, bo mam pewne zaleglosci?

plany były ale wzięły w łeb :no: szukamy nadal, ale już nie domku tylko mieszkania w Poznaniu, aby nie dojeżdzać i zobaczymy co z tego wyjdzie .... dam znac jak by co ...... :tak:

a pogoda faktycznie dzisiaiaj jeszcze mniej przyjemna, bo pada, jest wilgotno i mało przyjemnie, aby sprawdziły sie te prognozy ......:tak:

Medio, jak po wizycie .....

miłego .... :-D

Medius tylko to nie ja tak broję tylko mój Marcinek.
Wiem Kotku:-D:-D:-D!To ze mnie teraz taka niezdara jak z małego dziecka.Buziaczki!:tak:

Jarzębinko wizyta ok. Brzusio zmierzony, położna wymacała dzidzię i nadal ma pozycję głowkową:-), posłuchaliśmy serduszka. W piątek usg w szpitalu i ma zapaść decyzja co do cesarki. Sprawdzą jak Karolek jest duży.

witam z rana w ten słoneczny dzionek ... bo u nas faktycznie wyjrzało słoneczko, nie wiem czy jest do tego ciepełko, ale napewno przyjemnie wygląda przez okienko ........ :tak::-D:tak:

Medio, to super,że wszystko OK:tak:a czemu cesarka, a pierwszy poród jaki ......

pozdrawiam :-D:tak:

miłego :cool2:

reklama
witam z rana w ten słoneczny dzionek ... bo u nas faktycznie wyjrzało słoneczko, nie wiem czy jest do tego ciepełko, ale napewno przyjemnie wygląda przez okienko ........ :tak::-D:tak:

Medio, to super,że wszystko OK:tak:a czemu cesarka, a pierwszy poród jaki ......

pozdrawiam :-D:tak:

miłego :cool2:
Cesarka jak będzie to na moje życzenie, a mam tu do tego prawo.Pierwszy poród ciężki, dziecku nic nie groziło, ale długi 30 godz, indukowany, małego mi wyciskali, po: zapalenie rany krocza, antybiotyki, ból, problemy z siusianiem. Dziecko jak na mnie nie małe 3900.:confused:

Do góry