reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamusie nie dziekujee

Ja juz czekam na m,,jzu jedzie,,ale sporo muz soatlao,,jakies 600km

Ciasta gotowe
zmykam,malego z kapieli wyciagac,,oraz siebie przygotowac na przyjazd mezaaaaa:baffled::-p

buxka
pap

reklama
Mamusie nie dziekujee

Ja juz czekam na m,,jzu jedzie,,ale sporo muz soatlao,,jakies 600km

Ciasta gotowe
zmykam,malego z kapieli wyciagac,,oraz siebie przygotowac na przyjazd mezaaaaa:baffled::-p

buxka
pap

Ewciu
co tam 600km to mały skoczek. A co tam upichciłaś Kochana bo ja jutro musze coś upiec i za bardzo nie wiem co.

Witam!
Jarzębinko witaj serdecznie!
Ewcia pozdrawiaski!
A oto mój Karolek:-):-):-)!!!

85073.JPG

Ewcia wspaniałych dni w towarzystwie męża.
Medio super synkowie i ten starszy i ten malutki (wydaje się że taki słodki tłuścioszek będzie z niego )
Pytasz co u mnie - więc 20 tydzień leci , nic niestety po mnie nie widać , spokojnie mieszczę się we wszystkie ubrania , ruchy też niestety słabiutko czuję , tylko motylki i z utęsknieniem czekam na kopniaczki . Biorę leki na ciśnienie , witaminy , insulinę i mam nadzieję że szczęśliwie dotrwam do lutego . Ciążę prowadzą mi trzy ,,ekipy,,- mój ginekolog , diabetolodzy i poradnia patologii ciąży z ul. Kopernika z Krakowa i w związku z tym zapisuję już w kalendarzu co gdzie i kiedy bo tak od wizyty do wizyty czas leci .Usg połówkowe mam 9 października i mam nadzieję że wtedy poznamy płeć maleństwa . A co u Ciebie ? Jakie wrażenia po tak długiej wizycie w Polsce ? Kiedy zaczyna się u Was szkoła ? (aha moja Kasia zaczęła zerówkę i jeszcze rano muszę ją zawozić i po południu przywozić do domu)

Dziewczyny dziękuję za rady co do wyboru szpitala , nie wiem jak Wy ale mnie łatwiej podjąć decyzję kiedy wysłucham opinii innych osób . Mam jeszcze trochę czasu i pewnie w zależności od tego jak dalej będzie rozwijać się moja ciąża decyzja podejmie się sama .

Asus no tez mi się wydaję że Karolek niczego sobie hihi ja też już wyglądam pulchnie.
To 9 października poznamy pleć Twojego maleństwa, och czekam razem z Tobą, Buziam Cię bardzo mocno.

Medio...Sliczniusie zdjecie..takie rozczulajace:zawstydzona/y:;-)... Bobasek pierwsza klasa;-)..
Odnosnie Twego pytania.. to tak celujemy w dziewczynke..ale czas pokaze czy sie nam to uda;-):-).. a Ty... jeszcze mozesz tez miec dziewuszke,ponoc do trzech razy sztuka:-);-)

Pozdrawiam dziewczynki.. i milej nocki:))))

Witajcie Kobietki!
U nas dzis pogoda nawet, nawet, bo chwilami wychyla się słonko.Wczoraj miałam zaplanowane tyle do zrobienia, a nie zrobiłam nic bo mały tak dawał czadu że po prostu nie szło. Oczywiście musiał coś extra zbroic no i zwalił mi kwiata z parapetu, tak że cała doniczka poszła. Nie iem co to będzie jak mała sie urodzi.
Medio Karolek super - jak ładnie go widac.
Asus spokojnie, sama zobaczysz jak dalej bedzie z ciążą, pogadasz ze swoim lekarzem i podejmiesz decyzję najlepszą dla Ciebie i maluszka.
Ewcia widzę męża dopadła na całego....oj będzie się działo....

Miłego dnia Dziewczynki!

Medio...Sliczniusie zdjecie..takie rozczulajace:zawstydzona/y:;-)... Bobasek pierwsza klasa;-)..
Odnosnie Twego pytania.. to tak celujemy w dziewczynke..ale czas pokaze czy sie nam to uda;-):-).. a Ty... jeszcze mozesz tez miec dziewuszke,ponoc do trzech razy sztuka:-);-)

Pozdrawiam dziewczynki.. i milej nocki:))))
Widzę,że masz dwoch synków, a już wcześniej próbowałś zaplanować pleć czy szłaś na żywiol?:-)
Anka34 słodki ten Twój Marcinek hihi ja w ciązy też co chwilę coś rozbijam :sorry2: już poszły 2 słoiki, talerz, słonik szklany, no i rozlewam. Jak byłam w Polsce to poszłam z mamą na pizze i wylałam na nią całą szklankę coli, a akurat miała białe spodnie,a ja sama nie wiem jak to się dzieje, czytałam że w ciązy natępuje rozluźnienie pewnych mięścni i tak może się zdarzać hihi

reklama
Witam niedzielnie:)

Ehhh u mnie znow pogoda do kitu..juz mam dosc tego deszczu:wściekła/y:...za oknem 6 st.. porazka normalnie..a przez te pogode czlowiek jakis przymulony chodzi:-(
Ania.. az zazdroszcze Ci occc tego slonka sie przebijajacego:-)
Medio... zero planow z chlopcami..poprostu ..bylo..mowisz..masz:-);-).. za 2 razem wszyscy mi mowili..bedzie dziewczynka..ale ja jakos odrazu wiedzialam ze bedzie chlopiec:sorry2:

Pozdrowionka Dziewczynki.. i milej niedzieli:))

Ostatnia edycja:
Do góry