reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja nigdy nie mierzyłam i się tym nie interesowałam,więc jestem calkowicie zielona w tym temacie :szok: a że asusu sie zapytała, jak tempka to dzisiaj zmierzyłam, jest dość wysoka czyli 37,0 ale jedna krecha .... i nadal czysto, więc czekam nadal ..... na rozwiązanie tej zagadki ......... :tak::-D:tak:

reklama
Jarzębinko temp u niejednej już wysoka była i niestety @ po spóźnieniu przylazała. Nie piszę, żeby cię dołować ale nie chce żebyś się później rozczarowała niepotrzebnie. Aczkolwiek liczę jednak u ciebie na super wieści

Jarzębinko u mnie niestety było tak 2 razy- tempka była nawet 37.2C a @ przyszła- tak było w sierpniu 2007 - właśnie na tym wątku...... Nie nakręcaj się, zrób betę- KCIUKI ZACIŚNIĘTE!!!!

Jarzębinko temp u niejednej już wysoka była i niestety @ po spóźnieniu przylazała. Nie piszę, żeby cię dołować ale nie chce żebyś się później rozczarowała niepotrzebnie. Aczkolwiek liczę jednak u ciebie na super wieści

Jarzębinko u mnie niestety było tak 2 razy- tempka była nawet 37.2C a @ przyszła- tak było w sierpniu 2007 - właśnie na tym wątku...... Nie nakręcaj się, zrób betę- KCIUKI ZACIŚNIĘTE!!!!

na razie jest spokój :tak: nakrecałam się do pierwszego testu, może i były jakieś objawy, ale test wyszedł negatywnie, więc chwilke było smutno i tyle, może w następnym miesiącu :tak: i tak już czwarty dzień czekam na @ i nadal nic :szok: a już zamówiłam testy owulacyjne i tam jest jeden ciążowy, więc jak nadal @ nie będzie to zrobię jeszce jeden test i potem sie obaczy co dalej ..... :-D:tak::-D

Witam:)))))
Jejku co za ruch dzis:-)..az milo poczytac;-)..widze napiecie rosnie z godziny na godzine;-)..
Jarzebinka ... kciukaski mocno trzymam;-)
Ewcia.. pieklas Cytrynowca??? pychaaa polecam:-)
Beatka ..a czy czasem Oskarek nie ma dzis urodzinek???:-) sadzac po suwaczku;-)??
Bodzinka .. to po nowy do apteki i sie dowiemy..w kazdym razie tez kciukaski zacisniete;-)
Asus..Ania.. Dorotka.. Buziaki:))))

Milego popoludnia:)))))) i czekamy na wiesci:)))))

reklama
Do góry