reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

acha jarzebinko czekamyy
niektorym tetsy wychodza pozno tydzien dwa po spodziewanej @
zycze aby tobie tak wyszlo te Dwie II krechy,,,

reklama
acha jarzebinko czekamyy
niektorym tetsy wychodza pozno tydzien dwa po spodziewanej @
zycze aby tobie tak wyszlo te Dwie II krechy,,,

czekamy, czekamy ... :tak:

a tak sie jeszcze zastanawiam, bo po południu ide na USG watroby i jak będzie jakaś/iś całkiem do rzeczy lekarz czy nie podpytać czy tam czegoś nie widać czy idzie @ czy siedzi jakieś inne licho, bo to pewnie taki sam sprzęt i taki lekarz powinien sie orientować co i jak, więc może coś się wyjaśni ....... :tak:

Aniu u mnie też wszystkie suwaczki są piękne i żaden się nie rozciąga :tak:
Jarzebinka temperaturka śliczna i kciuki dalej trzymam , mam nadzieję że Ci się udało . A kiedy robiłaś ostatni test i jakiej firmy ? Co do usg to nie wiem czy na tym etapie już coś widać ale zajrzeć nie zaszkodzi ;-) A co do mojej wizyty to jak o coś zapytasz to jeszcze cię opierniczą bo oni tam są bogami i łaskę nam (tam wczoraj było z 15 mamusiek na różnych etepach ciąży i wszystkie z różnymi komplikacjami) robią że nas łaskawie przyjmią . Relikt PRL- u i szkoda słów.

Aniu u mnie też wszystkie suwaczki są piękne i żaden się nie rozciąga :tak:

co do suwaczków to one ustawiają się w jednym szeregu i dlatego strona jest taka szeroka... ( przynajmniej u mnie) :tak:

a co do USG, to wiem,że jest wcześnie, ale może cokolwiek uda się zobaczyć, aby wiedzieć czy sie bać czy spokojnie czekać...... :tak:

a co do tempki to przed @ powinna spaść, tak ??? :dry:

jarzebinko tak tak powinna spaśc,,ale to tez nie jest reguła,,niby powinna:)wiec czekamy......a u mnie z tego samego pwoodu sie rozciagaja co i u ciebieeeee

Witajcie Kobietki!
U mnie dziś goście więc zapierniczam z sałatkami, a Ty Ewcia jak juz coś tam upichcisz to dawaj tu nam może coś skopiujemy.

Jarzębinko generalnie na @ tempka powinna spaśc ale u mnie tak było że 3 dni spadała a no i myslałam że mnie krew zaleje a na 4 dzień sie podniosła i tak została no i zrobiłam teściora i wyszły dwie krechy, więc diabli wiedzą jak z ta tempką jest.

reklama
Cześć

Jarzębinko kciuki zaciśnięte- 37C to dobry znak, oj ale fajnie.......;-) Tylko spokojnie bez nerwów, mierz codziennie albo idz na betę.....;-) wtedy będzie wiadomo, na usg może być jeszcze wcześnie......;-)

Do góry