reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Poza tym po poronieniu jest we mnie takie ostrożne myślenie czy ja wogóle mam prawo wymagać dziecka określonej płci ...
Po prostu takie doświadczenie zmienia jednak podejście do sprawy

reklama
Elmo chyba faktycznie już świruję totalnie, ale tak bardzo bym chciała ahhh
cykl mirzę tak mega dokładnie drugi, ten jest zdecydowanie z niższymi temperaturami, ale nie wiem czemu, przecie nic nie zmieniłam :O strasznie mnie to wszystko stresuje, bo jem te jogurty, nabiał, mleka wypijam litryi choć lubię to zaczyna mi bokiem wychodzić, a tutaj wysokie zawzięte ph i jeszcze ta tempka i w sumie to nie wiem, odpuścić czy nie i chciałabym i boję się. ohhh

witam , czyli przytulanki ciag dlaszy
wiecie mam tak zakrecone wszystko bo was czytam a tu wiekszosc na dziewczynke i juz mi sie kreci,(oprocz sody ta sobie zapamietalam):-)

Hej dziewczyny, witam z zieloną herbatką
Znowu zapowiada sie ładny dzien a ja w pracy :-(

Maggie masz racje, wiem takie rzeczy bardzo uczą pokory. Szkoda ze czlowiek nie potrafi uczyc sie na doswiadczeniach innych :baffled:
Verita mozna zwariowac z tymi metodami nie? Hehe. Czyli u Ciebie owulki nadal nie bylo?
Polisa jak tam u Ciebie? Widze ze test owu nadal negatywny, cos Ci sie przedluza to oczekiwanie na owulke czy mi sie wydaje? Czekam na Twoja dzisiejsza tempke ;-)

Ciekawe co moj cykl zaprezentuje w tym miesiacu :-) Narazie tempka podejrzanie spokojna. Czyzby cisza przed burzą??? Oby nie :wściekła/y:

Milego dnia!

PS. Mama kubulki Czarna76 wywołuje was, potrzebuje niebieskich ~~~ :tak: Moze Mama kubulki zwalnia mi miejsce ;-)

Ostatnia edycja:
Elmo, też bym tak zrobiła, ciąża i L4, ale póki co nie mam stałej pracy, a i o starankach tylko myślę po cichu. Oby ten cykl zaowocował II i żebyś już nie musiała się męczyć biedactwo!
Ja też widziałam całą masę małych dziewczynek. Przesyłaj do mnie te dziewczynkowe wiatry!!;-)

ewelin, ja już się nie mogę doczekać jak zacznie się pojawiać u nas coraz więcej fasolek!

Lukaa:szok: co za konował! No ale najważniejsze że dostałaś co chciałaś hihi:-D Ale co do aplikowania tego, to nie mam pojęcia jak zadziała na ciebie.

krystianmartin, cieszę się, że komunia udana! A teraz w końcu masz luuz:-)

84misia, nie dołuj się kochana, jeśli masz dobrego lekarza, to na pewno razem dojdziecie do ładu z prolaktyną i z owulkami.

Miłego dnia życzę.

Roszpunka proszę bardzo dla Ciebie i pozostałych córeczkowych marzycielek ślę z wiatrem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak::tak::tak:

Elmo to w takim razie ja łapię
A to dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wskocz na miejsce mamy Kubulki. Nie ma opcji by sie nie udało bo przecież jest Was mniejszość co chce chłopczyka to musi się udać.
Masz rację takie doświadczenia strasznie uczą pokory, człowiek docenia co ma, dlatego tym razem podchodzę na luzie i z większym spokojem do tego
Polisia, Roszpunka podziwiam że macie takie małe dzieciaczki i już myślicie o następnym :)

Witam forumowe koleżanki.
Dziewczyny bardzo chce przeprosić jeśli nie wszystkim odpisuję, bo nie zawsze potrafię spamiętać komu mam odpisać.

elmo ty nie możesz się doczekac a ja w jakis stres wpadam ze znowu pieluchy itd. może dlatego że Mikołaj ma 4,5 roku, teraz jest fajnie, chłopcy samodzielniejsi i jak pomyśle o nieprzespanych nocach to nie wiem czy dam radę. jeszcze jak dziecko grzeczne to ok ale moja znajoma teraz urodziła córeczkę, sliczniutka, ma miesiąc ale taka dranna że po minie mamy widzę ze bardzo przemęczona jest jest. latka tez robią swoje.

ja równiez proszę o różowe fluidki

elle nie zrezygnowałam tylko nie zawsze mam czas wchodzic na BB. Ja przed stosuje sylk a wczoraj po seksach uzyłam sylku i zaaplikowałam sobie lactovaginal, Zawiera on żywe pałeczki Lactobacilillus. Powoduje kwasny odczyn w pochwie pomiędzy 4-4,7.
Myśle nad zakupem tego rephresu zeby go stosowac raz na trzy dni do owulaji. A wczoraj zmierzyłam sobie ph przed to miałam 4,6 a po seksach 6,8 ale to chyba wyłapałam ph spermy bo od razu ph mierzyłam.
Boje sie stosowac saw palmetto i ten gynoflor aby mi nie namieszał w cyklu.

reklama
Roszpunka ja pije ta wodę muszyniankę, nie wiem czy cos pomaga ale pije, na pewno nie zaszkodzi.
Antosia tak z tymi testami to jest różnie ja mam te tansze różowe i te drozsze zielone (mówię o kolorze napisu na opakowaniu) z allegro. Kupiłam te droże bo tymi tanszymi nie mogłam wyłapać piku i powiem tak. Testuje tymi drozszymi i tanszymi i oba pokazuja owulkę. w tych tańszych faktycznie druga kreska bledsza jest ale jest. Zapene te clear blu co pokazuja buzke byłyby najpewniejsze ale one są bardzo drogie.
Luka ach Ci lekarze , szkoda słów, naprawdę.

Do góry