ewelin00
Fanka BB :)
Luka super wieści, widzę dużą poprawę. Ja tez wkładam głeboko sylk, on nie zabija plemników to tylko lubrykant. A lactovaginal to chyba kobietom w ciązy nawet polecają jak mają zakażenie pochwy-chciaz nie jestem pewna.
polisia ja zawsze chciałam mieć trójke dzieci no i dodatkowo marzę ze może teraz bedzie dziewczynka. latka lecą a pewnie jak nie spróbuje bedę załować. Tym bardziej ze zawsze sobie mówiłam będąc jeszcze z młodszym w ciąży że właśnie na wiosne mając 32 lata postaram sie o dziewczynkę.
a temperatura widze że cos sie podnosi więc może owulka blisko. A duzo płynów pijesz, może mocz za bardzo rozcieńcziony
elmo to ja musze spojrzec na tą mojha tabelke, według chińskiego różowe swiatło
polisia ja zawsze chciałam mieć trójke dzieci no i dodatkowo marzę ze może teraz bedzie dziewczynka. latka lecą a pewnie jak nie spróbuje bedę załować. Tym bardziej ze zawsze sobie mówiłam będąc jeszcze z młodszym w ciąży że właśnie na wiosne mając 32 lata postaram sie o dziewczynkę.
a temperatura widze że cos sie podnosi więc może owulka blisko. A duzo płynów pijesz, może mocz za bardzo rozcieńcziony
elmo to ja musze spojrzec na tą mojha tabelke, według chińskiego różowe swiatło
Ostatnia edycja: