reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Luka super wieści, widzę dużą poprawę. Ja tez wkładam głeboko sylk, on nie zabija plemników to tylko lubrykant. A lactovaginal to chyba kobietom w ciązy nawet polecają jak mają zakażenie pochwy-chciaz nie jestem pewna.

polisia
ja zawsze chciałam mieć trójke dzieci no i dodatkowo marzę ze może teraz bedzie dziewczynka. latka lecą a pewnie jak nie spróbuje bedę załować. Tym bardziej ze zawsze sobie mówiłam będąc jeszcze z młodszym w ciąży że właśnie na wiosne mając 32 lata postaram sie o dziewczynkę.
a temperatura widze że cos sie podnosi więc może owulka blisko. A duzo płynów pijesz, może mocz za bardzo rozcieńcziony

elmo to ja musze spojrzec na tą mojha tabelke, według chińskiego różowe swiatło

Ostatnia edycja:
reklama
Polisia no właśnie jak też tak chcę za jednym zamachem żeby się z rytmu nie wybić i gdyby nie przedłużające się karmienie to za 3-4 m-ce bym startowała. Trzymam kciuki za róż

Luka super wieści. Piranha co do morfologii napewno pomoże.

Ostatnia edycja:
Elmo nooo 3 lata karmienia to chyba przesada.... Kiedyś na tvn style kobieta podajże 7 latke karmiła. Ja to mówię mężowi że po trzecim dziecku to będę musiała pewnie do dr szczyta jechać na operację:-D

Dorcia to czekanie jest dobijajace wierze, ale &&&& za dwie krechy juz wkrótce!!!
Verita a dlaczego odpuscic? To staracie sie czy nie? :-)

odpuscic ten miesiac bo juz sie zaplatalam w tym, doo tego slub chcemy w sierpniu a wiem ze w polsce nie zrobia mi badan jak papp z krwi czy przeziernosc itd, a jak zrobia to naewt nie wiem gdzie sie udac bo w pl to ja sie nie orientuje ale 12 tydz,bylby tam, siedze oi rozmyslam bo szkoda mi czasu zmarnowanego, potem w lipcu osobno i dopiero na owu. pod koniec sierpnia sie zalapiemy

Polisia masz rację, fajnie jest mieć małą różnicę wieku, ja też widzę że jak dziecko rośnie człowiek robi się wygodny i coraz mniej mu się chce pakować w pieluchy :)

Hej babeczki.
Herbatka z rana i do pracy rodacy

Verita nie wiele zrozumialam z Twojego posta :-) Jak chodzi o przeziernosc i pappa, myslalam ze juz w kazdym prywatnym gabinecie ginekologicznym w Polsce wykonuja badania na przeziernosc karku i szczegółowe usg w okolicy 12 tygodnia pod kątem wad genetycznych. Pappa robi sie chyba z krwi? Nie wiem czy dobrze kojarze i to chyba trzeba by wykonac dodatkowo, zaleca sie kobietom po 35 roku zycia, ale mysle ze jakby poszukal to by spokojnie znalazl gdzie to mozna zrobic. Nie jestesmy w tej Polsce az tak daleko za Murzynami ;-)

Co u was Laseczki? Gdzie sie podziewacie?

Miłęgo dnia!

Przezierność karkową (NT)sprawdza się na usg genetycznym ok 12tc i raczej zawsze to sprawdzają , obojętnie czy na nfz czy prywatnie . Natomiast test Pappa , gdy coś na tym usg lekarza niepokoi , ale nieodłatnie jest gdy jest się po kilku poronieniach , wiek po 35 , w rodzinie wady genetyczne albo ZD .

reklama
Hej
Dochodzę powoli do siebie. Ten cykl również nie będzie starankowy... mój M znowu minie się z moją owu. Zaczynam podchodzić do tego chyba juz na spokojnie.
Elmo to za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Czarna trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie.
Ewelin ja tez nie mogę zrezygnować z kaweczki
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko

Do góry