reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo tak ja zaczynam od kolejnego cyklu więc liczę że ten będzie już poprawny :-D nie martw się dla równowagi za rok jak będziesz chodzić na plac zabaw to będą sami chłopcy ;-)

reklama
Hej. Mój laptop jeszcze się jakoś kołacze.

Krystianmartin fajnie, że komunia się udała. Mieliście ładną pogodę. My jedziemy 26 na komunię, ale podobno ma być zimno:wściekła/y: i mam odwieczny dylemat co w takim razie założyć? hehe

Cichopek w ciąży i to jeszcze z dziewczynką??? No nie!!!!!! Ja to myślę, że może nas te celebrytki podczytują :-D

Misia
jeszcze będzie dzidziuś. NIe łam się.
Kupiłam na allegro książkę o planowaniu. Dziś powinna dotrzeć. Poczytać nie zaszkodzi, ale głównie to będę się kierować tym co jest na forum.

Miłego dnia.

Witajcie dziewczynki,
Misia uda się na pewno zobaczysz.
Krystianmartin dobrze że juź po komunii, super mieliście pogodę.
Elmo kciukasy za staranka i chłopczyka
Co do cichopek czytałam właśnie że to wczesna ciąża i nie zna płci.
Ja chyba nie będę sie kierowała testami owulacyjnymi, nie chce się za mocno nakręcać. Skupię się na ph i suplementach, nie będę nic wyliczać. Moje znajome które mają córki w wíekszości współzyły w pierwszych dniach płodnych. Zresztą poprzednim razem tak własnie wyliczałam itd, teraz chciałabym bardziej na luzie

Maggie zazdroszcze Ci tak zdrowego podejscia. Ja juz troche wyluzowałam ale w poprzednim cyklu swirowalam totalnie. 3 miesiace badan laboratoryjnych i obserwacji :-D Plan dzialania obmyslony. Uda sie to fajnie, nie to bede myslec co dalej. Jestem szczesliwa ze to juz tuz tuz, emocje są ale pozytywne. Fajnie ze zaczynamy starac sie o dziecko, chce juz takiego dzidziusia w domu :tak:

Pirnha dzięki ♥ to co tu teraz zrobić? z tą temperaturą można coś jeszcze uratować? co może to powodować?
omg wszystko pod górkę.
To się nie uda, chyba muszę odpuścić, wszystko idzie nie tak, czy naprawdę są kobiety stworzone tylko do chłopców?

Elmo może faktycznie :* a jak Twoje nastroje? :)
a karmić nie nie karmię ale z sodą to chyba chciałaś Roszpunce? :)

Kochane a jak ten sylk aplikujecie? zewnętrznie czy jakoś wciskacie go do środka? :D

Polisa przepraszam Cie jesli cokolwiek napisalam do Ciebie o sodzie :-) Jesli tak to mialo to byc do Verity!!!
Soda czy to doustnie czy na palcu wiadomo gdzie ;-) to na chłopca oczywiscie.

Nie denerwuj sie tak (choc stres sprzyja ponoc poczeciu dziewczynki hehe). Niskie temperatury rzeczywiscie sprzyjaja ponoc poczeciu chlopca ale czy rzeczywiscie sa one nizsze niz w poprzednich cyklach? Od ilu cykli mierzysz tempke?

reklama
Eh dziewczynki, też mi się marzy mała księżniczka żeby ją można wystroić a poza tym byłoby miło mieć odmianę teraz :) no ale tak sobie myślę że nie ma co wariować z tym wszystkim bo potem zacznę myśleć co zrobiłam a czego nie i połowe ciąży oszaleje chyba... tak jak ostatnio a zakończyło się niepowodzeniem ...
Pożyjemy zobaczymy
Teraz mi mąż mówi że dopiero w lipcu mogę zachodzić bo jedziemy na wakacje w lipcu mam nadzieję że ciepło będzie sprzyjało żeńskim plemnikom ;)
Elle ja o cichopkowej czytałam na portalu pudelek chyba :)

Do góry