reklama
Milla21
marcowa mama'06 Początkująca(y)
Hej. Mój laptop jeszcze się jakoś kołacze.
Krystianmartin fajnie, że komunia się udała. Mieliście ładną pogodę. My jedziemy 26 na komunię, ale podobno ma być zimno i mam odwieczny dylemat co w takim razie założyć? hehe
Cichopek w ciąży i to jeszcze z dziewczynką??? No nie!!!!!! Ja to myślę, że może nas te celebrytki podczytują
Misia jeszcze będzie dzidziuś. NIe łam się.
Kupiłam na allegro książkę o planowaniu. Dziś powinna dotrzeć. Poczytać nie zaszkodzi, ale głównie to będę się kierować tym co jest na forum.
Miłego dnia.
Krystianmartin fajnie, że komunia się udała. Mieliście ładną pogodę. My jedziemy 26 na komunię, ale podobno ma być zimno i mam odwieczny dylemat co w takim razie założyć? hehe
Cichopek w ciąży i to jeszcze z dziewczynką??? No nie!!!!!! Ja to myślę, że może nas te celebrytki podczytują
Misia jeszcze będzie dzidziuś. NIe łam się.
Kupiłam na allegro książkę o planowaniu. Dziś powinna dotrzeć. Poczytać nie zaszkodzi, ale głównie to będę się kierować tym co jest na forum.
Miłego dnia.
maggie2205
Fan(ka)
Witajcie dziewczynki,
Misia uda się na pewno zobaczysz.
Krystianmartin dobrze że juź po komunii, super mieliście pogodę.
Elmo kciukasy za staranka i chłopczyka
Co do cichopek czytałam właśnie że to wczesna ciąża i nie zna płci.
Ja chyba nie będę sie kierowała testami owulacyjnymi, nie chce się za mocno nakręcać. Skupię się na ph i suplementach, nie będę nic wyliczać. Moje znajome które mają córki w wíekszości współzyły w pierwszych dniach płodnych. Zresztą poprzednim razem tak własnie wyliczałam itd, teraz chciałabym bardziej na luzie
Misia uda się na pewno zobaczysz.
Krystianmartin dobrze że juź po komunii, super mieliście pogodę.
Elmo kciukasy za staranka i chłopczyka
Co do cichopek czytałam właśnie że to wczesna ciąża i nie zna płci.
Ja chyba nie będę sie kierowała testami owulacyjnymi, nie chce się za mocno nakręcać. Skupię się na ph i suplementach, nie będę nic wyliczać. Moje znajome które mają córki w wíekszości współzyły w pierwszych dniach płodnych. Zresztą poprzednim razem tak własnie wyliczałam itd, teraz chciałabym bardziej na luzie
Elmo2
Fanka BB :)
Maggie zazdroszcze Ci tak zdrowego podejscia. Ja juz troche wyluzowałam ale w poprzednim cyklu swirowalam totalnie. 3 miesiace badan laboratoryjnych i obserwacji Plan dzialania obmyslony. Uda sie to fajnie, nie to bede myslec co dalej. Jestem szczesliwa ze to juz tuz tuz, emocje są ale pozytywne. Fajnie ze zaczynamy starac sie o dziecko, chce juz takiego dzidziusia w domu
P
polisia
Gość
Pirnha dzięki ♥ to co tu teraz zrobić? z tą temperaturą można coś jeszcze uratować? co może to powodować?
omg wszystko pod górkę.
To się nie uda, chyba muszę odpuścić, wszystko idzie nie tak, czy naprawdę są kobiety stworzone tylko do chłopców?
Elmo może faktycznie :* a jak Twoje nastroje?
a karmić nie nie karmię ale z sodą to chyba chciałaś Roszpunce?
Kochane a jak ten sylk aplikujecie? zewnętrznie czy jakoś wciskacie go do środka?
omg wszystko pod górkę.
To się nie uda, chyba muszę odpuścić, wszystko idzie nie tak, czy naprawdę są kobiety stworzone tylko do chłopców?
Elmo może faktycznie :* a jak Twoje nastroje?
a karmić nie nie karmię ale z sodą to chyba chciałaś Roszpunce?
Kochane a jak ten sylk aplikujecie? zewnętrznie czy jakoś wciskacie go do środka?
Elle87
KochajacaMama87
Maggie ja też Ci zazdroszczę podejścia bo ja to ostatnio wariuje i szczerze to nie dopuszczam myśli że może się nie udać... tak bardzo pragnę córki
Ja o Cichopkowej tutaj wyczytałam ale jak wiadomo wszędzie inaczej pewnie piszą
Czy Kasia Cichopek jest w ciąży? Jakiej płci będzie dziecko Kasi i Marcina Hakiela? - ciążę gwiazd 2013, Cichopek ciąża, cichopek w ciąży, czy Kasia Cichopek jest w w ciązy, druga ciąża Cichopek, Kasia Cichopek, Kasia Cichopek Marcin Ha
Ja o Cichopkowej tutaj wyczytałam ale jak wiadomo wszędzie inaczej pewnie piszą
Czy Kasia Cichopek jest w ciąży? Jakiej płci będzie dziecko Kasi i Marcina Hakiela? - ciążę gwiazd 2013, Cichopek ciąża, cichopek w ciąży, czy Kasia Cichopek jest w w ciązy, druga ciąża Cichopek, Kasia Cichopek, Kasia Cichopek Marcin Ha
Elmo2
Fanka BB :)
Polisa przepraszam Cie jesli cokolwiek napisalam do Ciebie o sodzie :-) Jesli tak to mialo to byc do Verity!!!
Soda czy to doustnie czy na palcu wiadomo gdzie ;-) to na chłopca oczywiscie.
Nie denerwuj sie tak (choc stres sprzyja ponoc poczeciu dziewczynki hehe). Niskie temperatury rzeczywiscie sprzyjaja ponoc poczeciu chlopca ale czy rzeczywiscie sa one nizsze niz w poprzednich cyklach? Od ilu cykli mierzysz tempke?
Soda czy to doustnie czy na palcu wiadomo gdzie ;-) to na chłopca oczywiscie.
Nie denerwuj sie tak (choc stres sprzyja ponoc poczeciu dziewczynki hehe). Niskie temperatury rzeczywiscie sprzyjaja ponoc poczeciu chlopca ale czy rzeczywiscie sa one nizsze niz w poprzednich cyklach? Od ilu cykli mierzysz tempke?
reklama
maggie2205
Fan(ka)
Eh dziewczynki, też mi się marzy mała księżniczka żeby ją można wystroić a poza tym byłoby miło mieć odmianę teraz no ale tak sobie myślę że nie ma co wariować z tym wszystkim bo potem zacznę myśleć co zrobiłam a czego nie i połowe ciąży oszaleje chyba... tak jak ostatnio a zakończyło się niepowodzeniem ...
Pożyjemy zobaczymy
Teraz mi mąż mówi że dopiero w lipcu mogę zachodzić bo jedziemy na wakacje w lipcu mam nadzieję że ciepło będzie sprzyjało żeńskim plemnikom
Elle ja o cichopkowej czytałam na portalu pudelek chyba
Pożyjemy zobaczymy
Teraz mi mąż mówi że dopiero w lipcu mogę zachodzić bo jedziemy na wakacje w lipcu mam nadzieję że ciepło będzie sprzyjało żeńskim plemnikom
Elle ja o cichopkowej czytałam na portalu pudelek chyba
Podziel się: