reklama
eden77
Fanka BB :)
maran-atha
Eden no zdjęcia przepiękne... musiało być super... tak pozytywnie Ci zazdroszcze tego wyjazdu na odpoczynek a chłopaki widze świetnie sie bawili
Elle no u mnie dziadki przylatują 1 czasem 2 razy w roku na 2 tyg. ale ja nie byłam w PL juz ponad 2 lata.... z Maja bylismy raz - ochrzcic ją a teraz bym sie nie odwarzyla bo by w samolocie nie chciała wysiedzieć a ja bym nie zniosla tych spojrzeń I komentarzy innych pasażerów, że dziecko niewychowane sie drze... ;-)
Elle no u mnie dziadki przylatują 1 czasem 2 razy w roku na 2 tyg. ale ja nie byłam w PL juz ponad 2 lata.... z Maja bylismy raz - ochrzcic ją a teraz bym sie nie odwarzyla bo by w samolocie nie chciała wysiedzieć a ja bym nie zniosla tych spojrzeń I komentarzy innych pasażerów, że dziecko niewychowane sie drze... ;-)
Elle87
KochajacaMama87
Eden fotki przepiękne jak ja Ci zazdroszczę takiego urlopu bo sama z chęcią bym gdzieś wypoczęła ;-) chyba głownie od tej pogody tu w irl ale myślę że jeszcze trochę i będę mogła synka brać na takie wakacje bo jak na razie to więcej stresu i pilnowania niż odpoczynku z nim
Maran coś wiem o lotach bo mój mały naprawdę źle je znosi i jak był mały to jeszcze ok w sumie spał a ostatnio jak byliśmy na święta to tragedia! zachowywał się jakby był uczulony na samolot dawno tyle stresu nie miałam co wtedy i do tego wykończona byłam na maksa :-( może 15min usiedział z 2,5godz lotu hehe a przy starcie i lądowaniu to zrobił cyrk taki że ludzie w koło mieli dosyć, normalnie szok! raz też byliśmy autem w zeszłe lato i najbardziej mi to odpowiadało
Maran coś wiem o lotach bo mój mały naprawdę źle je znosi i jak był mały to jeszcze ok w sumie spał a ostatnio jak byliśmy na święta to tragedia! zachowywał się jakby był uczulony na samolot dawno tyle stresu nie miałam co wtedy i do tego wykończona byłam na maksa :-( może 15min usiedział z 2,5godz lotu hehe a przy starcie i lądowaniu to zrobił cyrk taki że ludzie w koło mieli dosyć, normalnie szok! raz też byliśmy autem w zeszłe lato i najbardziej mi to odpowiadało
czarna76
mama kubulki , wywołujesz to jestem ! czuje się dobrze chociaż już mi cieżko z wagi jestem zadowolona , bo mam narazie 11kg na plusie , a myślałam że więcej będzie . Z małego niezły wiercioch jest.
maranta , masz taką różnicę między dziewczynami jak ja , powiem Ci że dopiero teraz są w miarę samodzielne i mam luz , tzn. stale upominam i przypominam , ale wiele rzeczy robią same
eden , bajkowy wyjazd ....
elle , do Ciebie pytanie - jak ludzie reagują na imię synka ? i czy dużo jest Ksawerych wokół ?
maranta , masz taką różnicę między dziewczynami jak ja , powiem Ci że dopiero teraz są w miarę samodzielne i mam luz , tzn. stale upominam i przypominam , ale wiele rzeczy robią same
eden , bajkowy wyjazd ....
elle , do Ciebie pytanie - jak ludzie reagują na imię synka ? i czy dużo jest Ksawerych wokół ?
krystianmartin
Eden czy Ty aby nie byłaś w raju????????????? Cudne zdjęcia i to niebo aż chce się życ
Elle87
KochajacaMama87
Czarna w sumie reagują normalnie tylko czasami pytają czy się piszę przez K czy przez X dopiero jak ja dałam to imię to po jakimś czasie zauważyłam że już parę koleżanek też ma Ksawerków ;-) a czemu pytasz? zdradzisz jakie wybrałaś imię dla synka?
krystianmartin
Elle Ja głęboko
reklama
maggie2205
Fan(ka)
Eden cudne zdjęcia, jak w raju
Podziel się: