reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran doskonale Cię rozumiem bo mam podobnie ale staramy się w miarę często być w pl i co roku dziadkowie z obu stron przylatują ale mimo wszystko to nie to samo co mieć ich na miejscu :/

reklama
Eden no zdjęcia przepiękne... musiało być super... tak pozytywnie Ci zazdroszcze tego wyjazdu na odpoczynek :) a chłopaki widze świetnie sie bawili :)
Elle no u mnie dziadki przylatują 1 czasem 2 razy w roku na 2 tyg. ale ja nie byłam w PL juz ponad 2 lata.... z Maja bylismy raz - ochrzcic ją a teraz bym sie nie odwarzyla bo by w samolocie nie chciała wysiedzieć a ja bym nie zniosla tych spojrzeń I komentarzy innych pasażerów, że dziecko niewychowane sie drze... ;-)

Eden fotki przepiękne :tak: jak ja Ci zazdroszczę takiego urlopu bo sama z chęcią bym gdzieś wypoczęła ;-) chyba głownie od tej pogody tu w irl :wściekła/y: ale myślę że jeszcze trochę i będę mogła synka brać na takie wakacje bo jak na razie to więcej stresu i pilnowania niż odpoczynku z nim :dry:
Maran coś wiem o lotach bo mój mały naprawdę źle je znosi i jak był mały to jeszcze ok w sumie spał a ostatnio jak byliśmy na święta to tragedia! zachowywał się jakby był uczulony na samolot :-D dawno tyle stresu nie miałam co wtedy i do tego wykończona byłam na maksa :-( może 15min usiedział z 2,5godz lotu hehe a przy starcie i lądowaniu to zrobił cyrk taki że ludzie w koło mieli dosyć, normalnie szok! raz też byliśmy autem w zeszłe lato i najbardziej mi to odpowiadało :tak:

mama kubulki , wywołujesz to jestem ! czuje się dobrze chociaż już mi cieżko :) z wagi jestem zadowolona , bo mam narazie 11kg na plusie , a myślałam że więcej będzie . Z małego niezły wiercioch jest.

maranta , masz taką różnicę między dziewczynami jak ja , powiem Ci że dopiero teraz są w miarę samodzielne i mam luz , tzn. stale upominam i przypominam , ale wiele rzeczy robią same

eden , bajkowy wyjazd ....

elle , do Ciebie pytanie - jak ludzie reagują na imię synka ? i czy dużo jest Ksawerych wokół ?

Czarna w sumie reagują normalnie tylko czasami pytają czy się piszę przez K czy przez X :-D dopiero jak ja dałam to imię to po jakimś czasie zauważyłam że już parę koleżanek też ma Ksawerków ;-) a czemu pytasz? zdradzisz jakie wybrałaś imię dla synka?

Dziewczyny mam do Was pytanie... trochę głupie ale męczy mnie od jakiegoś czasu :sorry2: czy podczas mierzenia temperatury wkładacie termometr głęboko czy tylko u wejścia? bo tak się zastanawiam że może źle mierzę :zawstydzona/y:

reklama
Do góry