No widzisz
Maran tyle staran, tyle wysilku i takie pH. Ale nic, pocieszam sie ze Piranha mowila ze to pH w trakcie cyklu nie jest wazne, jest wazne to w trakcie samej owu. Widac jestem z tych nisko-pehowców. I stąd mam cudowną córeczke
ale o syna zawalcze. Jak sie nie uda trudno. Kurde to troche lipa ze Twoj m tak duzo pracuje. Ale najwazniejsze ze ma prace! Moze kiedys sytuacja sie odmieni i bedziecie miec dluuuuuugie wieczory tylko dla siebie
Antosiu nie teraz nie zamierzam testowac sody. Wytestowalam ja juz, dziala super, podnosi ph momentalnie do 8 i powyzej 8. Mam miernik elektroniczny, przez kilka cykli prowadze badania i obserwacje jak w laboratorium
Teraz postanowilam troche wyluzowac bo przeciez nie mozna dac sie zwariowac. Waham sie tylko czy aby ta soda nie uszkodzi plemnika... takze z tym mam dylemat. A dlaczego moje pH takie niskie? Nie wiem, moze moj organizm nauczyl sie juz zwalczac te suplementy
Wracaj szybko do zdrowia. I bardzo mi przykro ze przeszlas tyle w ciazy. Naszczescie wszystko dobrze sie skonczylo. Obys wkrotce miala swoja wymarzona coreczke.
Maggie wierze ze musi Ci byc ciezko podjac decyzje o kolejnym dziecku. Widzisz, moja mala ma juz prawie 4 lata. Glupio to zabrzmi ale jest juz takim wygodnym dzieckiem, jest tak fajnie. Wreszcie mozemy wyjsc z domu nie zabierajac ze soba 1000 niezbednych rzeczy. Z roku na rok coraz ciezej bylo mi podjac decyzje. A jak jesienia w koncu uznalismy ze czas pomyslec o drugim dziecku tak naprawde byla to decyzja z rozsadku. Widzialam, widzielismy ze corce potrzebne rodzenstwo, no i kiedys planowalismy conajmniej dwojke wiec jak nie teraz to kiedy. Jednak nie chialo mi sie, naprawde. Ale jednak te pol roku duzo mi dalo, duzo zmienilo. Teraz naprawde chce juz drugiego dziecka. I bede czekac na nie z wytesknieniem, kimkolwiek bedzie, dziewczynka czy chlopcem
acha i moj m tez zdecydowal sie na wlasna dzialalnosc w zeszlym roku. Wczesniej mielismy wiele zawirowan w zwiazku z jego zyciem zawodowym, teraz wreszcie sytuacja stabilizuje sie z miesiaca na miesiac. Pewnie jeszcze bedzie roznie ale grunt to wiedziec czego sie chce i do tego dazyc.
Milej nocki dziewczyny.
Dobranoc.