reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ale tu ucichło :)
Dzisiaj mój mąż stwierdził że ta dieta to jest chyba po to by schudnąć, bo to na co ma ochotę to mu nie pozwalam jeść. Doradźcie mi co Wy, starające się o dziewczynkę robicie na obiad. Ja nie jestem najlepszą kucharką i znam tylko tradycyjne potrawy, które przy tej diecie nie są wskazane:(

reklama
maran-atha też tak myślę że to trzeba połączyć by mieć większą pewność :)
miciur-ka teraz sprawdź czy wygenerował Ci się plik cykle.txt i tam masz taką samą tabelę jak w przykładzie

hej Antiosia tak wygenerowal mi sie ten plik wykonawczy tylko - chodzi mi oto ze tam M wychodzi 1118 czyli 18 listopad chlopczyk (na rok 2012)- tzn ze ten caly miesiac obojetnie kiedy mam brac pod uwage ze chlopczyk moze byc - czy tylko jak mi sie owulacja ''nalozy'' jakos blisko tego dnia?? mam po prostu problem z interpretacja tego a ten link co dalas - ta tabelka ze spisem znakow zodiakow itd to jak z tego wnioskujesz jaka plec ? czy ja jakas ciemna jestem czy cos pominelam o co kaman:confused:

micur-ka , z cyklu księżycowego, który nie zawsze zbiega się z owulacją, wywnioskować można że optymalny czas na zapłodnienie wychodził 18 listopada na godz.14:50 gdzie księżyc był dopiero 2 godziny w znaku wodnika i to daje możliwość uzyskania płci męskiej przez 53 godziny. Jeżeli owulacja miała miejsce w innym dniu to może być inaczej :)

antosia - napisalam ci na pw, ogolnie mniue to interesuje zeby sie dowiedziec jak to interpretowac skad wiedziec jaki znak na jaka plec i np ta tabelke faz ksiezycowych twoja mi sie otworzyla tu z forum a jak ja masz z tej strony ''plodnoscia rzaadzi ksiezyc'' to tam nie moglam jej dostac nie wiadomo czemu ;/ - to kazdy znak ma przypisany jakas plec czy jak to jest - probuje zrozumiec a nie moge :D:zawstydzona/y:

dziewczyny pisać kto zaczyna jeszcze staranka od czerwca :-) będziemy się wspierać w dążeniu do celu jakim jest wymarzona płeć maluszka :tak:

antosia - napisalam ci na pw, ogolnie mniue to interesuje zeby sie dowiedziec jak to interpretowac skad wiedziec jaki znak na jaka plec i np ta tabelke faz ksiezycowych twoja mi sie otworzyla tu z forum a jak ja masz z tej strony ''plodnoscia rzaadzi ksiezyc'' to tam nie moglam jej dostac nie wiadomo czemu ;/ - to kazdy znak ma przypisany jakas plec czy jak to jest - probuje zrozumiec a nie moge :D:zawstydzona/y:

miciur-ka odpisałam Ci na maila i wyszło mi to samo co Tobie. A ja opieram się Tylko na tym co jest napisane na tej właśnie stronie i nie posiadam innej wiedzy na ten temat:blink:

reklama
Elle, jak weszłam na to forum to myślałam że zacznę starania od kwietnia, później stwierdziłam że od maja, ale po tym "Jonasie" chyba zdecyduję się na czerwiec, aczkolwiek Jonasa biorę z przymrużeniem oka;-)

No i mi wychodzi dziewczynka 15 czerwca :-D a owulacja też około tej daty

Ostatnia edycja:
Do góry