reklama
maran-atha
Fanka BB :)
czesc
a u mnie to dziś lub jutro owu będzie mnie sie na razie owu nie pokrywa z cyklem jonasa... ale u mnie róznie z cyklami bywa I czasem sie przesuwa wszystko bo mam późną owulacje lub cykl bez owulacyjny
Elmo nic sie nie bój... już widze jakie tu emocje beda w maju moje obie panny właśnie w maju poczęte Ala ok. 26 maja a Maja 17 maja
musze jakąś zupe dzieciom ugotować I nie mam wizji jaką, chyba zrobie krupnik...
a u mnie to dziś lub jutro owu będzie mnie sie na razie owu nie pokrywa z cyklem jonasa... ale u mnie róznie z cyklami bywa I czasem sie przesuwa wszystko bo mam późną owulacje lub cykl bez owulacyjny
Elmo nic sie nie bój... już widze jakie tu emocje beda w maju moje obie panny właśnie w maju poczęte Ala ok. 26 maja a Maja 17 maja
musze jakąś zupe dzieciom ugotować I nie mam wizji jaką, chyba zrobie krupnik...
Antosia79
maran-atha dziś i jutro wychodzi Ci chłopiec
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/ZodM1950-2050.txt
http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/ZodM1950-2050.txt
maran-atha
Antosia jakby to wszystko było pewne w 100% to bym działała pewnie, ale nikt nigdy 100% nie da, wiec jak nie wprowadzi sie dodatkowo wszystkich innych czynników to jak by była 3 dziewczynka to zawsze bedą wracać takie myśli, ze mogłam poczekać I sie lepiej przygotować a nie dzialać w emocjach... wiec ja musze dac na luz... :-(
Elmo2
Ewelin obstawiam owu na 17 dc. U mnie ten wodnisty śluz tez utrzymuje sie jeszcze kolejny dzien do wieczora a dopiero na trzeci dzien zmienia sie w wyraznie lepki. Szyjka tez wolno twardnieje i 2-3 dni po owu jest juz wyraznie twarda.
Antosiu jestes niezla
Maran nie strasz :-)
Antosiu jestes niezla
Maran nie strasz :-)
maran-atha
Elmo Ty sie nic nie bój bo ja nic nie zrobiłam dla zaplanowania płci... a TY robisz I to bardzo duzo nawet powiem tak, że z Maja to zrobiłam bardzo wiele na odwrót hehehe ale wówczas nie miałam tej wiedzy, która mam teraz bedzie dobrze zobaczysz
ilaczek
witam
u nas chorobowo:-(z Kasią dzisiaj muszę jechać do pediatry, bo chyba oskrzela zaatakowane, temp. się pojawiła i strasznie kaszle.
ELMO wiedzę, że kolejny cykl rozpoczęty:-) to w następnym działaniaszok...kiedy to zleciało;-)
będę trzymać kciuki.
maran to działaj działaj może chłopak będzieja jakoś nie wierzę w tego jonasa;-)
pozdrawiam Was wszystkie
u nas chorobowo:-(z Kasią dzisiaj muszę jechać do pediatry, bo chyba oskrzela zaatakowane, temp. się pojawiła i strasznie kaszle.
ELMO wiedzę, że kolejny cykl rozpoczęty:-) to w następnym działaniaszok...kiedy to zleciało;-)
będę trzymać kciuki.
maran to działaj działaj może chłopak będzieja jakoś nie wierzę w tego jonasa;-)
pozdrawiam Was wszystkie
maran-atha
ilaczek "może" to za mało ;-) u nas też chorobowo...
reklama
Elmo2
Ilaczek zdrówka dla calej Twojej rodzinki, szczegolnie dla Kasi malutkiej bidulki. Dobrze ze nie wierzysz, pociesza mnie to bo mi pokazuje dziewczynke :-) nie zmieniam jednak planow. Jesli nic oprocz Jonasa nie pokrzyzuje nam planow to dzialamy w maju. Tak kiedy to zlecialo nie?
Podziel się: