reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
czesc :)
a u mnie to dziś lub jutro owu będzie ;) mnie sie na razie owu nie pokrywa z cyklem jonasa... ale u mnie róznie z cyklami bywa I czasem sie przesuwa wszystko bo mam późną owulacje lub cykl bez owulacyjny :)

Elmo nic sie nie bój... już widze jakie tu emocje beda w maju :) moje obie panny właśnie w maju poczęte Ala ok. 26 maja a Maja 17 maja :)

musze jakąś zupe dzieciom ugotować I nie mam wizji jaką, chyba zrobie krupnik...

Antosia jakby to wszystko było pewne w 100% to bym działała pewnie, ale nikt nigdy 100% nie da, wiec jak nie wprowadzi sie dodatkowo wszystkich innych czynników to jak by była 3 dziewczynka to zawsze bedą wracać takie myśli, ze mogłam poczekać I sie lepiej przygotować a nie dzialać w emocjach... wiec ja musze dac na luz... :-(

Ewelin obstawiam owu na 17 dc. U mnie ten wodnisty śluz tez utrzymuje sie jeszcze kolejny dzien do wieczora a dopiero na trzeci dzien zmienia sie w wyraznie lepki. Szyjka tez wolno twardnieje i 2-3 dni po owu jest juz wyraznie twarda.
Antosiu jestes niezla :szok:
Maran nie strasz :-)

Elmo Ty sie nic nie bój bo ja nic nie zrobiłam dla zaplanowania płci... a TY robisz I to bardzo duzo :) nawet powiem tak, że z Maja to zrobiłam bardzo wiele na odwrót hehehe ale wówczas nie miałam tej wiedzy, która mam teraz ;) bedzie dobrze zobaczysz

maran-atha też tak myślę że to trzeba połączyć by mieć większą pewność :)
miciur-ka teraz sprawdź czy wygenerował Ci się plik cykle.txt i tam masz taką samą tabelę jak w przykładzie

witam
u nas chorobowo:-(z Kasią dzisiaj muszę jechać do pediatry, bo chyba oskrzela zaatakowane, temp. się pojawiła i strasznie kaszle.
ELMO wiedzę, że kolejny cykl rozpoczęty:-) to w następnym działania:szok:szok...kiedy to zleciało;-)
będę trzymać kciuki.
maran to działaj działaj:-D może chłopak będzie:-Dja jakoś nie wierzę w tego jonasa;-)
pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Ilaczek zdrówka dla calej Twojej rodzinki, szczegolnie dla Kasi malutkiej bidulki. Dobrze ze nie wierzysz, pociesza mnie to bo mi pokazuje dziewczynke :-) nie zmieniam jednak planow. Jesli nic oprocz Jonasa nie pokrzyzuje nam planow to dzialamy w maju. Tak kiedy to zlecialo nie?

Do góry