Elmo2
Fanka BB :)
No to ja niby też tą diete trzymam ostro (choc podkreslam ze miewałam i chwile słabosci na słodkie czy lampke wina), nie pije wogóle mleka, nie jadam jogurtów, serów białego i żółtego. Ale np. gotuje zupy pomidorową z całych pomidorów w puszce, brokułową, jarzynową... niby warzywa sa na tak ale przeciez te zupy gotuje na bulionie czy rosole a on chyba kwasny :/ nie da sie na samych ziemniakach i surówkach funkcjonowac. No ale jem zdecydowanie inaczej, wszystko sole solą morską co jest najgorsze bo za sola nie przepadam :-( ale jeszcze tylko poltora miesiaca... oby sie tylko udało za pierwszym razem bo chyba wszystko sobie odpuszcze.
Dziewczyny ja kupiłam niedawno sok żurwinowy 100% w sklepie warzywnym dla córki bo miała zapalenie dróg moczowych. Kosztował chyba z 8 zł za butelkę, ale nie wiem jaka pojemność, sprawdze, cos koło 0,5 l.
Dziewczyny ja kupiłam niedawno sok żurwinowy 100% w sklepie warzywnym dla córki bo miała zapalenie dróg moczowych. Kosztował chyba z 8 zł za butelkę, ale nie wiem jaka pojemność, sprawdze, cos koło 0,5 l.