reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ania .. "bułeczka " jak tralala:-);-)..wiec juz upatruj sukienusie;-)

Sylwia jesli chcesz moge Ci wysłac częśc ksiązki która wertowałam 3 razy odnosnie planowania płci, ale musiałabys podac mi maila. A jesli naprawde zalezy Ci bardzo na dziewczynce a nie po prostu na trzecim dziecku to musisz się uzbroic w cierpliowośc i dac sobie (jej) czas. Na hura robi się chłopców. A miałas problemy z zajściem w ciąże z chłopcami - ile cykli się starałaś?

reklama
Sylwia z testami nie zrobisz dziewczynki. Testy sa gdy sie chce chłopca. Nie wiem czy byłaś na moim wykresie ale ja miałam pozytywny test owulacyjny w 14 dc a serducho było w 11dc.

Ania..ja widze tylko wykres z serduszkowaniem w 9dc;-)..
Ale po tym co napsialas to faktycznie mamy podobnie:))
Nie wiem czemu widzisz tylko ten cykl. Jest jeszcze drugi który nosi tytuł " Czy mozna było zrobic więcej żeby miec córkę" A moze podaj mi swój nick to Cię znajdę i zaproszę do grona przyjaciół może wtedy będzie łatwiej.

Ania..mam te ksiazke o ktorej pisalas na 28... tylko widocznie za malo razy ja przeczytalam zeby wsioo dokladnie zastosowac:)

Ale slicznie dziekuje za pomoc..jestem naprawde wdzieczna.
Z chlopcami bylo ZERO problemow... z pierwszym w sumie mielismy sie starac za rok..a tu bachhh i sam sie zrobil;-):zawstydzona/y::-).. a uwazalismy tak bardzo:))))
Z Kacperkiem zaś bylo raz i tez juz byl:zawstydzona/y:..i byl planowany.. i chcielismy miec drugie dziecko ...obojetnie jakiej plci..oczywiscie liczylismy na dziewuszke ale ja od samego poczatku wiedzialam ze bedzie Kacperek:))
Wiec problemow nie bylo :))))

Ostatnia edycja:
Sylwia będzie dobrze. ale nie nastawiaj się na sukces- przypadek NiaNi i Eni dowodzi, że nie zawsze nauka zwycięża. One też robiły wszystko na dziewczynkę a mają synków. Ale życzę szczęścia!!!!!

Sylwka75... Dziekuje:)

Nie wiem czy dobrze Cię znalazłam ale wysłałam zaproszenie na 28 dni. zajrzyj w wiadomości i zatwierdź.
Odnosnie ksiązki to nie wiem czy masz ta dr Wójcika czy dr Sheatles. Ta druga jest o wiele lepsza, jak dla mnie bez porównania. Ma więcej przykładów pisana prostszym językiem i wszystko po kolei co trzeba robic, nawet dla kobiet o nieregularnych cyklach.

Sylwia będzie dobrze. ale nie nastawiaj się na sukces- przypadek NiaNi i Eni dowodzi, że nie zawsze nauka zwycięża. One też robiły wszystko na dziewczynkę a mają synków. Ale życzę szczęścia!!!!!

Beata ja jestem innego zdania odnośnie Eni i Niani jak dla mnie to one się zdały tylko na testy, a testy nie sa dla dziewczynek. Ja tez mam z samych testów Marcinka. Ale zgadzam się z Toba że nie zawsze nauka zwycięża bo tylko zwiększa szanse do 80 paru %. Ja tez liczyłam się że może byc chłopiec i gdyby tak się stało to jedynie wiedziałabym że zrobiłam wszystko i nic więcej sie nie dało zrobic.
Więc jak widzisz ja tez należę do przypadku Eni i Niani z moim Marcinkiem. Tak samo jak NIania serducho dzień przed pozytywnym testem owulacujnym.

Wiem że się ze mna nie zgadzasz ale daj szansę innym. Pozdrowionka.

Ostatnia edycja:
Beatka dziekuje:))) i wzajemnie oczywiscie;-)

Ania .. dostalam..dziekuje i juz widze wszystko;)) .. ksiazke wlasnie teraz sprawdzam i sie okazuje ze mam jeszcze inna:szok: ... mam autora.. Hazel Chesterman-Philips...
Jutro jeszcze raz sobie wszystko dokladnie przeanalizuje co i jak.. mam czasu troszke bo to dopiero 1dc;-)
Buziaczki:)

reklama
Do góry