Witam laseczki
Zdaje się, że będziemy lepić bałwana na święta a na smingus-dyngus rzucać się sniegiem
To jakis armagedon
aspiryna, ja Ci w tym przypadku nic nie pomogę, ale jesli niedawno urodziłaś to pewnie organizm nie wrócił jeszcze do równowagi i dlatego tak długo nie masz okresu. Beta raczek wyklucza ciąże ale jak radzi krystianmartin, zrób jeszcze raz dla pewności.
Chyba maran dodała tutaj ostatnio link do kalendarza chińskiego, więc wg. niego powinnam mieć dwie córki :-) Tylko z familie mi się sprawdza... glupie to ale pewnie jak będe się starać to wezmę go pod uwagę, a na in-gender rzeczywiście nic dziewczyny nie piszą o tym kalendarzu na forum "gender swaying" tylko jest osobne forum dotyczące kalendarzy, jonasa itd. i tam piszą, że raczej się nie sprawdza, chyba bardziej na zasadzie 50/50. Jak sie komus uda to mówi, że się sprawdza
mamuska, na ja tez bym chciała przed 37 rokiem mieć trzecie bejbi, tylko mi zostało niewiele czasu ;(
Maran, ja jutro piekę szarlotkę na kruchym cieście, M za nią przepada
i bede piekła po raz pierwszy w zyciu sernik
))
Elmo, no ja Ci będe tu regularnie przesyłała chłopczykowe fluidki w maju :-) A moje fluidki działają
) Kiedyś znajoma, która ma dwie córki zapytała jak ja zrobiłam chłopców
) to jej powiedziałam jak działałam, tj. co 2 dni i nogi w górę.. hahaha. No i za jakis czas urodziła wymarzonego synka
A ja tak działałam, bo bardzo chciałam zajśc w ciążę a płeć była mi w tamtym momencie obojętna.
ewelin, saw palmetto ma łykać kobieta, mężczyzna LicoRice Root.
Pozdrawiam Was dziewczyny i życzę spokojnego Wielkiego Piątku!