Milla21
marcowa mama'06 Początkująca(y)
Dziewczyny mam prorocze sny. Wyobraźcie sobie że śniło mi się, że czytam o Justynie Steczkowskiej, że będzie miała córkę. No po jakiego grzyba mi się to śni?. Jakaś obca kobita no i wchodzę na forum a Wy piszecie, że będzie miała dziewczynkę.
Także Krystianmartin będziesz w ciąży bo to mi się śniło.
Elmo ja trochę z księgowością miałam styczność więc dobrze, że sobie trochę teraz odpoczniesz od tych cyferek.
Elle witaj i planuj. Uda się.
Eden podobno przy in vitro częściej rodzą się dziewczyny, ale kto wie czy u Twojej znajomej samych żeńskich zarodków nie wyselekcjonowali. Chociaż to chyba nie legalne w PL? Nie wiem...
Krystianmartin ach remoncik sypialni. Może nowy aranż pomoże się bardziej wyluzować i będzie dzidziulek. Ja mam jeszcze w domu jeden pokój który jest nie urządzony i czeka na córeczkę. He he jaka pewność, że będzie córka co? Trzeba mysleć pozytywnie.
Mamuśka Ja też po 2 cc. I trzecie to już max będzie.
Miłego dnia. Buźka.
Także Krystianmartin będziesz w ciąży bo to mi się śniło.
Elmo ja trochę z księgowością miałam styczność więc dobrze, że sobie trochę teraz odpoczniesz od tych cyferek.
Elle witaj i planuj. Uda się.
Eden podobno przy in vitro częściej rodzą się dziewczyny, ale kto wie czy u Twojej znajomej samych żeńskich zarodków nie wyselekcjonowali. Chociaż to chyba nie legalne w PL? Nie wiem...
Krystianmartin ach remoncik sypialni. Może nowy aranż pomoże się bardziej wyluzować i będzie dzidziulek. Ja mam jeszcze w domu jeden pokój który jest nie urządzony i czeka na córeczkę. He he jaka pewność, że będzie córka co? Trzeba mysleć pozytywnie.
Mamuśka Ja też po 2 cc. I trzecie to już max będzie.
Miłego dnia. Buźka.