elmo Ty sie nic nie smutaj ja tu zagladam kazdego dnia i wspieram Cie całym serduchem

ja bym chłopca tez chciała, ale nie stram sie poki co o niego bo nie jestem psychicznie gotowa na tą chwile... sercem to bym chciała miec go juz, ale rozum mnie stopuje... choć obserwuje cykle, nie powiem, że nie... u mnie o tyle gorzej, że moje cykle nie sa regularne... od 29 dni do nawet 38 i czasem bywaja bezowulacyjne... żeby nie było zakupiłam sobie B complex na razie bo czytajac wstecz widze, ze dziewczynom pomagał w wyregulowaniu cyklu, ale innych suplementów nie biore bo nie chce sie faszerowac tym wszystkim jak i tak sie nie staram, no i nie mozna tego brać przecież w nieskonczoność, wiec lepiej jak sie zdecyduje to wówczas zakupie suplementy i diete wprowadze bo tak to narazie czytam i analizuje

obecnie jestem już na stronie ok.5800 wiec juz niebawem bede tylko na bierząco

U mnie to jest tak, że i chcialabym i boje sie bo mam juz 2 dzieci z którymi prawie caly czas jestem sama, mąz dużo pracuje w domu to tylko wlasciwie sypia i znowu do pracy, dzieci mało co go widzą, wiec jak bede miec kolejnego szkraba to zostane już z 3 sama a tu szkoła u Ali od wrzesnia sie zacznie bo tu dzieci do szkoły ida od 4,5 roku, Maja od przyszłego roku do przedszkola... ehhhhhhh kurcze nie wiem co tu robić... majlepiej jakby wpadka była i to z synusiem to by wszystko rozwiazało i byłby spokój bez myślenia. Do tego mąz też nie bardzo chce sie starac o dziecko kolejne, mówi, że 2 starczy a jak bedzie 3 to tez bedziemy je kochać... ja sama nie jestem przekonana wiec i jego nie przekonuje i tak póki co obserwuje siebie
Daria moja Maja jak była w wieku Colina to tez była grzeczniutka jak aniołek a teraz... nerwus mały, Ale gryzie, biega cały czasz, jak cos nie po jej mysli to piszczy i sie rzuca po podłodze, wygina że podnieść jej nie można

wiec wiesz, jeszcze wszystko przed Toba... oczywiście nie zycze Ci tego, ale różnie bywa, za to Ala zupełnie inny charakter, spokojniejsza i bardziej uczuciowa, nieraz wrecz histeryczna
czarna ja to bym chciała byc na Twoim miejscu teraz

wiesz już ze chłopak i do tego zdrowiutki wiec tylko czekac na poród i sie cieszyc Maluszkiem
eden zazdroszcze nart

ale tak pozytywnie zazdroszcze ;-)
sofi a TY juz sie starasz czy dopiero zaczniesz?
pozdrawiam wszystkich

ide kawe zapodać i za godzine po Ale do przedszkola