Maran-atha ja jestem w twoim wieku ( w październiku będę miała 32) i dałam sobie czas najpóźniej do 36 lat. Jeżeli się nie zdecyduję to odpuszczam. Ale chcę spróbować raz jeszcze i myślałam, że za 3 lata będę miała 35 to zacznę starania, żeby urodzić jak będę miała 36. I mały akurat będzie miał 4 latka skończone i zechce się znowu dzidziusia, więc tak to sobie obmyśliłam. Mąż się zgodził, a dodatkowo juz przygotowuję wszystkich, na to,że ja chcę mieć jeszcze jedno dziecko, żeby później nie gadali...
Eden koniecznie poproszę zdjęcie tej lampy, jak już stanie w salonie. Przy okazji czytania forum (czytaj o jonach i lampach) zaczęłam zgłębiać temat właściwości lamp solnych i ich właściwości, nawet nie wiedziałam, że mogą mieć tak korzystny wpływ, no i ten plus, że jony ujemne sprzyjają poczęciu córek;-)
Porannakawa witamy mamę czterech synków
Andziak nie jest już sama, bo najwięcej jest mam dwóch synków. Czytając forum BB i GenderDreaming ja zdecydowałabym się na O+12 i nie wiem czy prbówałabym 2,3 dni przed O. Zalecane jest nie łączenie tych metod wg. specjalistek z GD. Mój drugi syn był planowany na córcię wg O+12, ale ja nie znałam swojego organizmu i coś nie wyszło, myślę, że wstrzeliłam sie w owulację, jak sobie przypomnę to nawet śluz był jescze płodny, więc następnym razem się już dobrze przygotuję
Ale mam tak super synia, że cieszę się, że tak wyszło :-)
Milla to masz małego zucha. To mamy po jednym ząbku? U nas ten ząbek długo męczył Niunia, dobrze, że już wyszedł, ale to dopiero pierwszy, więc dalej będziemy się męczyć z następnymi...