Cześć kochane babeczki
U mnie sajgon cd. teraz jest jeszcze gorzej bo zostałam sama z dziecmi, M w pracy po urlopie, Starszy jest strasznie obsypany chrstkami, w uszach, we włosach, wszedzie.... całe szczęście, że go to nie swędzi i nie drapie się. Goraczka tez ustapiła, to teraz juz z górki. A młody na razie jedna chrostka i czekam na wysyp.
Czarodziejko, Jagienko fajnie, że tu nadal jesteście. Wy to juz takie filary tego forum
(czytam wasze wpisy sprzed roku). fajna tu grupa kiedyś była, teraz tez sie taka rodzi, jestesmy na etapie poznawania się
krystaianmartin, no to trzymam kciuki
&&&&&&&&&&&&& a przygotowania dziewczynkowe od kiedy stosujesz?
Elmo, bardzo dobrze, że to z siebie wyrzuciłaś. Teraz będzie już tylko lepiej. Pozatym masz jeszcze czas na taką restrykcyjną dietę. Zaczynasz od czerwca, tak?
Sofi, ja tez poprosze o opis dostepu do tej strony. mam przyjaciółke, która biegle zna francuski, ale nie zamierzam sie ujawniać z moimi planami
Dziewczyny jaka wodę mineralną mozna pić przy staranich na córkę? Kupiłam ostatnio sok żurawinowy 100%, ale jest tak niesamowicie kwasny, że pije rozcieńczonego z wodą. Poza tym moja dieta na razie jest taka jak wczesniej, unikam tylko pomidorów, bananów, jem więcej nabiału. A tak to normalnie schabowe, zupy itp. a dietę taka na maxa rozpocznę od maja. Starania od lipca (chyba
)