hejka dziewczyny,
Daria, Andziak, Milla, Czarna perło gdzie sie podziewacie?
Elmo Ty w wogóle masz fajnie, duzo więcej możesz jeśc w diecie chłopczykowej, a jak przyjdzie wiosna i młode ziemniaczki....mmmmm ale ja tez jeszcze będe je jadła ;-) Jak tam twój miernik, udało Ci się go skalibrować? Zrobiłas juz pomiar? Ciekawa jestem ile tego sluzu trzeba nałożyc na tą głowicę żeby pokazał odczyt ph??? Zamówiłam kiedyś takie zwykłe paski do mierzenia ph na allegro, ale pokazują mi cały czas ph między 4,5 a 5. Dla sprawdzenia zrobiłam test na wodzie no i wskazał 7, ale te paski sa i tak od 4 do 7. Więc nie wiem czy mam takie niskie ph po prostu czy tzw "low ionic strenght" jak pisała Piranha. Kupie jeszcze te patyczki do ph z Mercka, a jak dalej nie będe pewna to zainwestuję w ten miernik. Juz nawet cena mnie nie odstrasza tylko ta kalibracja
Piranio, napisałaś mi, że zamiast irygacji po, wybrałabyś Replens. Ale ten zabija plemniki, tak? I czy może je uszkodzić? Boję się, że mogłby taki plemnik uszkodzony dotrzec do jajeczka... aż starch pomysleć co by się mogło wydarzyć... W celu obserwacji przed staraniami, zastosuję oczywiście ten żel w bezpiecznym czasie, zobacze jak radzi sobie z moim ph. Wiem natomiast, że irygacje tylko "zamrażają" plemniki męskie nie uszkadzając ich. ? Odnośnie Sudafedu, bo nikt mi nie odpisał, ile dziennie trzeba go brać, i tylko w garnicach owulacji? Czyli np. 3 dni przed i 3 po, tak?
Aha, a gdzie kupowałaś testy owulacyjne bo na allegro tych one step ovulation test nie ma?
Dostałam właśnie Sylk. zamówiłąm taki:
Sylk naturalny lubrykant 50 ml - Apteka Internetowa Apo-Discounter. Apteka wysyłkowa z niskimi cenami
dziewczyny, które miały ten od Pirani, prosze sprawdzcie, czy skład się zgadza, bo zdaje się Wy miałyście troszkę inne opakowanie; Water, Kiwifruit polysaccharide Gum, Vegetable Glyceryne, Grapefruit Extract, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Citric Acid, Potassium Sorbate.
Mamo kubulki, ciążówka jak zdrowie? Ja piłam w ciązy na przeziębienie syrop z cebuli i czosnku własnej roboty. Ohyda... ale cóz nie ma za dużo specyfików w takim stanie, niestety.
Ewelin, dobrze jest pic kawę Inka z mg.
Witam nową staraczkę