reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak, mam jeszcze troszkę czasu do moich starań, a teraz będę trzymała kciuki za WASZE WYMARZONE CÓRECZKI I SYNKÓW i wiem, że z takimi wskazówkami i takimi przygotowaniami musi się udać!!! :-)

reklama
hej
napiszcie jakie leki mogę stosować przy przeziębieniu w 30tc, mam straszny katar, kaszel i ogólnie złe samopoczucie, ale na szczęście bez gorączki

Ja też byłam bardzo przeziębiona w 3 miesiącu ciąży i lekarka kazała mi brać witaminę C1oo rozpuszczałam ją w wodzie (chyba 2x dziennie), miodek, soczek malinowy a na gardełko sebidin i tyle niestety

eden ja się melduję ;) niestety w potwornym bólem gardła ;((((((((((
ciążówka jeszcze czosnek, tran, amol do nacierania, rutinoscorpin, wapno, masc majerankowa i sol morska do noska, zdrówka życzE;)!

ciążówko i mamo kubulki dużo zdrówka życzę. niestety zbyt wielu leków nie można brać.
Dziewczyny mam pytanie czy czytałyście książkę "planowanie płci dziecka" autorstwa Hazel Chesterman-Philip. Książka tez opiera się na odstępie od owólki, ale opisuje ona tez trochę stosowaniu diety i teorie o spermiogramie męskim który podobno tez ma znaczenie. Książka opisuje starania autorki i jej znajomych oraz w późniejszym czasie innych osób po pojawieniu się tej książki. Uważam ze warto ja przeczytać.

Witajcie dziewczyny

Dzień rozpoczęty wiadomo kawą, kurcze jak ja wytrzymam bez kawy przy staraniach o dziewuszkę :szok:. Do tego ciasto imieninowe ale się pysznie najadłam. Jak dobrze pamiętam przy staraniach o córeczkę słodycze są zakazane?

Miłego dnia

reklama
Hej dziewczyny.
Witam sie i ja.
Zdrówka chorującym.
Ewelin ja czytalam, kupilam ta ksiazke jak zaswiecila mi sie w glowie lampka ze moze by jednak pomoc szczesciu ;-) Mysle ze warto przeczytac. Choc autorka jednak kladzie duzy nacisk na odstep od owu. Ale jest tam wiele rzeczy ktore sie pokrywaja zalozeniami opisywanymi tutaj na forum: dieta, kapiele zimne czy cieple, orgazm lub jego brak :-) (i przynajmniej tu ja mam lepiej :tak: ) i takie tam.

Milego dnia.

Do góry