reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczyny

Proszę prześlijcie mi również na PDF z menu na dziewuszkę bo już czasami też zastanawiam się co zjeść. Z góry dziękuje.

Piranha nasi chłopcy tzn, mój młodszy są w identycznym wieku i jak dobrze pamiętam jak opisywałaś Krzysia wiele mieli wspólnego. Ja też jestem już po kilku diagnozach w związku z brakiem akurat u nas głównie mowy u Jasia bo u wielu specjalistów już byłam ale jak nic nie wiedziałam tak nadal nic nie wiem. Kazano czekać :baffled:

miłego dnia babeczki

reklama
Pająku, no to z serduchami trafiliście super, najlepszy scenariusz to działania w dniu pozytywnego testu oraz poprawiny kolejnego dnia, najlepiej działać co kilka dni (np. 4) by maksymalnie wzmocnić plemniki. Krzysiu nie potrafi kolorować ani rysować, nie narysuje nawet pionowej linii a podobno to jeden z testów diagnostycznych :-( Trzymam kciuki by @ Ciebie nie nawiedziła a jeśli jednak Ciebie dopadnie to przecież następny cykl jest z CLO, musi się udać! A M łyka suplementy? Trzeba poczekać minimum 3 miesiące na znaczną poprawę gdyż tyle trwa spermatogeneza. Ano zaglądam dziś bo to forum to taki mój nałóg a i dzieci jakoś dziś za mniej kawek robią w podnoszeniu ciśnienia ;-) ...oby to nie była cisza przed burzą ;-) Uciekam uśpić Kaję.

Karola, odpiszę Ci potem kochana co i jak u Krzysia, faktycznie są w tym samym wieku :-)

Ostatnia edycja:
Piranio - no właśnie, w nast miesiącu będą akcje co 2 dni, bo co dzień to jakoś ... ;P no i jak widać osłabia siłę drobinek ;)
Ten i poprzedni cykl tez był z clo, tylko po 1 tabl, teraz mam brać po 2 tabl.
M łyka całe garście ;P mówi, że już mu się od nich niedobrze robi ;P omyka tylko w piciu Macy, bo mówi, że okropne ;) za to ja omykam w braniu swoich...
Jednym z zadań na tym badaniu trzylatka, o którym wspominałam Staś miał powtórzyć za panią rysowane przez nią kształty: było to koło i krzyżyk. Staś poradził sobie dobrze 9widziałam jego dzieło), ale pani mówiła, że jako jednymeu sie to udalo, dla pozostałych dzieci to za wcześnie było. Ale za to inne dzieci mówią płynnie - każde z nich rozwija się w SWOIM WŁASNYM tempie. Ja mu drukuje jego ulubione obrazki: ciuchcię, świnke Pepę, małpę itd - to bardzo chętnie wysyje ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piranho chodzi o ogólne wytyczne i PDF'a z przepisami. Wogóle co tam macie - muszę zgromadzić wszystkie informacje jakie tu krążą i dzięki za wcześniejszego linka i ciesze się że do nas zaglądasz.
Elmo ja również dziękuje za linka, sprawa przesadzona też kupuje miernik, Musze teraz wszystko zrobić aby jak najbardziej przybliżyć prawdopodobieństwo poczęcia dziewczynki. Najtrudniejszą sprawą będzie namówienie męża na sex w odpowiedni dzień o odpowiedniej godzinie, hihi

Witajcie, dziś rano jak wstałam niespodzianka @ po 42 dniach od pierwszej po porodzie. Milla wysłałam Ci na PW swój e-mail, poproszę o wysłanie PDF'a .
Na razie próbuję ogranąć stronę techniczną, nie wiem jak wstawić suwaczki -wiem z jakich stron je pobrać, ustawić, ale nie wiem gdzie je dodać itd.:no: Może powoli się uda. Piranha miło, że jesteś z nami.

Dziewczyny mam do was pytanie. Kilka lat temu znalazłam informacje o baby compie, czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z tym sprzętem, czy warto wydać tyle kasy? W listopadzie zaczęłam ponownie o tym mysleć, odwiedziłam stronkę, pooglądałam filmiki jak to działa itd, ale za nim podejmę decyzję chciałabym się Was poradzić:blink:Zaczęłam o tym myśleć po wizycie u gina i rozmowie o antykoncepcji, on poleca wkładkę, tabletek nie chcę brać bo niez bardzo mi służą...a tak mogłabym uczyć się więcej o swoim organiźmie przed staraniami o córcię:-)

Sofi ja tez kiedyś myślałam o baby-comp. On podobno kieruje sie reguła O+12. I sprawdzalność jak kiedyś czytałam była spora.

reklama
sofi tez wlasnie chcialam kupic baby comp bo ma ta funkcje planowania plci ale jednak bym z niej korzystala bo apytalam tych co sprzedawaja baby comp na jakiej zasadzie to jest a oni mi powiedzieli ze na przypadkah kobiet ktorym udalo sie zajsc w owulacje i maja corke a przed syna ;/ ale to jak dla mnie mogli miec szczescie albo odpowiednia diete i ph;p i nie bardzo mnie to przekonalo :)lady comp troszke tanszy tylko nie ma tej opcji o plci i nie pokazuje cialka zółtego :) zastanawialam sie na cyclotes 2 lub baby ponoc tak samo dobre a tansze :)
zazdroszcze ci tej @:)

Do góry