reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czy będzie Agatka to jeszcze nie wiem bo mąż wymyśla mi takie imiona które nie do końca przemawiają do mnie np. Dominika czy też Kinga lub Klara
Ja podałam Agatka na pierwszym a potem Hania (mąż kręci nosem bo ja jestem Ania), Helenka, Milena i Iga ale na ostatnie trzy mąż nie przystaje. Pewnie imię nadamy na porodowce ;)

reklama
nullka , cieszę się z udanej wizyty , niech malutka rośśśśśśśśnie :)

ja mam już powoli dość pracy , przełożyłam wizytę u gina o tydzień i idę w środę 09.01 , biorę L4 , bo już wysiadam z tym moim kręgosłupem i jeżdżeniem autem 8 godz dziennie

Nullka mała się upomni o imię, to pewne ;) :p
dziękuję i pamiątkowe zdjęcia rodzinne z brzuszkiem polecam ;)
Noemi potwierdzenie córci miałam na usg połówkowym między 20-21 tygodniu :) i potem jeszcze jakoś w 24 tygodniu też miałam usg i też usłyszałam że córcia ;)
pracuję do końca stycznia, też mam siedzącą pracę przy kompie ;) wygodnie mi, fotel, nóżki na podeścik hehe ale jednak dojazdy do pracy i samo siedzenie coraz bardziej odczuwam i młoda się buntuje jak złą pozycję obiorę...

......i jeszcze ja wpadam, w przerwie snu....
Nullka ciesze sie bardzo ze wiyta potwierdzila ze jet ok, aby tak dalej
Truskafffka wow....ty juz odliczasz dni do ostatniego dnia w pracy...super, zobaczysz ze to bardzo szybciutko zleci
Czarna jak jest tak ciezko, i te 8 godz dziennie to nawet sie nie zastanawiaj tylko uciekaj na przymusowe L4

Tusia a Ty nie masz w planach planowania dziewczynki?

Sorrki za moją ciekawość
laugh.gif

o kochana jak najbardziej :tak:to moje wielkie marzenie :tak: ale ja z tych strasznie bojażliwych :-D
i ciągle "cos" wychodzi..............zamiast dziecka :confused:

Widzę że forum powoli wraca do życia :) czytam Was czytam i widzę że to planowanie jednak działa, bardzo mnie to cieszy i zazdroszczę oczywiście tak pozytywnie :)
Ja na wakacje może spróbuję znów, dlatego póki co zbieram informacje
Magdziu Ty już za chwilę będziesz tulić Marcelka
Truskaffko Twój licznik też szybko bije... :)
Axarai, cudna Adusia :)
Piranho dobrze że wróciłaś
Nullka niech córcia rośnie zdrowo, fajnie że wizyta udana
Kasiu Uk jak się czujesz - masz jakieś objawy ciążowe ?
Udanego wieczorku dla wszystkich :)

Witam ponownie,

oj dziewczynki będę potrzebowała Waszej pomocy!na razie będę w miarę możliwości zaglądać na forum, czytać i zbierać wszystkie informacje starnkowe:) muszę się nauczyć siebie-ja nawet nie wiem kiedy u mnie jest owulacja?
jak robić wykres-polećcie jakąś stronę z wykresem?

Piranha- ostatnio pisałam ale powiem jeszcze raz -masz niesamowitą wiedzę i jesteś wspaniałą pomocną osobą:)nie ukrywam, że liczę na ciebie;)

Nullka- jeszcze raz wielkie gratulacje-opisz swoje staranka-jak się do tych staranek przygotowywałaś?napisz proszę;)

Daria- postaram się wrzucić zdjęcia mojego Milasia:0)i gratuluję synusia!może razem będziemy planować trzecie dziecko???pisałaś że w czerwcu?

Mill21- a ty planowałaś płeć drugiego dzieciątka? Masz drugiego synka?!

agagsm- a ty jaką płeć planujesz od sierpnia?

Dziewczynki napiszcie od czego zacząć planowanie-dziewczynki???

Ps. dziewczyny, które mają synka i córeczkę -czy u was to się sprawdziło, że będąc w ciąży z dziewczynką miałyście mdłości i w ogóle źle się czułyście, a z chłopcem czułyście się dobrze???

pozdrawiam

reklama
Natan tak mam dwóch synków. Nie planowałam płci drugiego dziecka. Za późno dotarłam na ten wątek hehe. Ale Adaś jest największym skarbem i za nic nie zamieniłabym go na dziewczynkę. Od samego początku miałam przeczucie, że będzie drugi chłopak i nie nastawiałam się na dziewczynkę. Planujemy jednak z mężem trzecie dziecko i nie ukrywam, że chciałbym córkę. Ty też masz dwójeczkę? A co do mdłości moje obie ciąże były zupełnie inne mimo, że mam dwóch chłopców. Przy pierwszej masakra jakaś, straszne mdłości. Wymiotowałam kilka razy dziennie. A w drugiej ani razu.:-) Także większego znaczenia to raczej nie ma.
Pozdrawiam.

Do góry