reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

.......jejku co za dzionek....
rano blogie lenistwo, pozniej wybralam sie z moja smerfetka na zakupy, zaliczylysmy McDonalda i powrot do domku. Koniec lenistwa.... zaczelam robic obiadek i ustawilam deske, zelazko. Juz tak prasuje 1.5h i uznalam .... dosc.... przerwa mi sie nalezy....tak wiec czas na
c045.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny!! Dziekuję Wam wszystkim za gratulacje i posty:)

Andziak ja właśnie też walczyłam z sobą dlatego, żeby godnie zaakceptować wszystko co mnie czeka, moje marzenie się spełniło i jestem ogromnie szczęśliwa, a walczyłam żeby przyjąć godnie każdą wolę z góry...

Macy chyba Ty pytałaś się o gynoflor, wiesz co ja poprostu poprosiłam o gynoflor lekarza, to są tabletki typu lacibios femina więc powiedziałam, że dobrze mi służą i chciałabym sobie stosować profilaktycznie, podczas staranek zakładałam przed stosunkiem sprawdzałam ph i rano też i zawsze było ok 4, ale faktycznie trzeba sprawdzić jak działa bo jest mocny lacibios femina w ogóle mnie nie zakwaszał. W ogóle miałam infekcję i nic mi LF nie pomogły a jak wzięłam gynoflor to już po jednej globulce ph ładnie spadło i nie miałam duskomfortu.

Daria to niezła jesteś, podziwiam Cię za to że znów planujesz tak szybko:) ale w sumie odchowasz dzieci i jeszcze młoda bedziesz, ja też jestem przed 30 i to trochę:) a twój M zgodził się na 3 dziecko? bo kiedyś pisałaś że chciałabyś córkę, żeby M chciał syna i wtedy 3 dziecko byś miała:)

Dziewczyny napiszcie proszę co u innych bo nie umiem się doszukać...

Axari moja córeczka wyglądała dokładnie tak samo:) lekarz pokazał kreseczki i powiedział, że nic nie wystaje:) jak popatrzyłam na twoje zdjęcie z usg to naprawdę tak samo wygląda:) mój lekarz jest bardzo ostrożny jeżeli chodzi o płeć, chyba szczególnie o dziewczynki:) ale ja pamiętam jak synek wyglądał na usg od razu było widać, że chłopak:)

Truskaffcia pamietam, że Tobie lekarka powiedziała już w okolicach 12 tygodnia że dla niej to dziewczynka jaki wyrostek jest dziewczynkowy?

Moja niunia miała taki równoległy do plecków nie odstawał do brzuszka to jest dziewczynkowy??

Dziewczyny a Nulka chyba ma termin tak jak co??Kiedy dowiedziała się o płci? Jeżeli dobrze pamiętam to nieźle się zakwasiła podczas staranek i starnka też były w odpowiednim odstępie...

Noemi >MEGA GRATULACJE SZCZĘŚCIARO

TY MASZ JEDNEGO CHŁOPCA TAK??

a Nulka dowiedziała się na mikołaja 6gr,ze ćórcia a termin ma 22 maj :tak:

Axa ładnie się Aduśka bawi :)
Kasia napracowałaś się i mam nadzieję wybyczyłaś ;)
Noemi tak, nam lekarka już na genetycznym powiedziała żebyśmy sie szykowali na dziewczynkę ;) nub dokładnie równoległy do linii plecków ;)
a Nullka będzie miała majową Agatkę :) dowiedziała się chyba w 16 tygodniu, choć już wcześniej z nuba dało się wyczytać że dziewczynka będzie ;)

ja wróciłam z pracy, chłopaki mnie nakarmiły iii byczę się ;)

Witajcie po przerwie
Życzę Wam wszystkim zdrowia i szczęścia w Nowym Roku spełnienia tych wszystkich marzeń oraz szczęśliwych rozwiązań :)

Kasia_uk jeszcze raz i tutaj gratuluję serdecznie i bardzo sie cieszę że ujrzalas w końcu dwie kreseczki :) super super super

Truskafffka widziałam fotki z sesji - są super i fajna z Was rodzinka :)
My planujemy taka sesję jak brzuszek podrosnie ;)

Noemi ja już jestem w 21tc a termin mam na 22 maja :) Lekarz płeć mi powiedział na początku 17tc czyli miesiąc temu.
Bardzo sie cieszę i gratuluję że i Tobie udało sie planowanie. Super że będzie córeczka :)

Dziś miałam wizytę i z dzidzia ok , była główką w dol i teraz rozumiem dlaczego wysoko czasami czułam lekkie kopniaczki. No i szukał dziś z 5 min płci i już w 100% powiedział że to córeczka :)
14 stycznia mam polowkowe to dowiem sie więcej i fotki będą :)

Mój m jeszcze na urlopie do 7.01 i normalnie mam już go dość - jednak wolę swój tryb dnia gdy jego nie ma w domu bo czasami zachowuje sie jak trzecie dziecko ;)

Wracam do pracy więc znowu będę częściej zaglądać i zamierzam spisać i wkleic dokładne moje staranka bo napewno Wam sie przydadzą .

Miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
No właśnie ja też w 13 tyg widziałam że nub równoległy i już miałam cichutką nadzieję, ale lekarz nic nie chciał mówić:) a w którym tyg truskafciu dowiedziałaś się o płci już tak na więcej %?

Super że Nulce też się udało, ale ona zaszalała z planowaniem i dobrze bo planowanie działa i zwiększa szansę ogromnie na daną płeć:)

Cieszę, się że planowałam:) i że M współpracował dzielnie:) hehe

Truskafka kiedy masz zamiar iść na L4?? Ja też pracuję, mam pracę siedzącą przy kompie i nie wiem kiedy się wybrać na L4 myślałam z końcem kwietnia...termin mam na początek czerwca.

Ja jestem mamą łobuziaka 4letniego:)

Coraz bardziej zaczynam wierzyć w ta dietę, ph. Tylu dziewczynom się udało.

Noemi a odstęp od owulacji stosowałaś?. Może już pisałaś, a ja przeoczyłam.

Axari Ty też stosowałaś te wszystkie metody?

Tusia a Ty nie masz w planach planowania dziewczynki?

Sorrki za moją ciekawość:-D

reklama
Do góry