reklama
axarai
dziecioholiczka......
Koliberek nie ma co wybaczać:-) A Kacka zawsze brali za dziewczynkę:-)
Daria czyli do Reala mam pojechać. A dm to co za sklep?
Daria czyli do Reala mam pojechać. A dm to co za sklep?
truskafffka
Fanka BB :)
Dziękuję za kciuki
i po wizycie, swoje odsiedziałam badania do zrobienia mam..w tym znów urocze obciążenie glukozą serducho małej pięknie biło, wierciła się rozkosznie, główka w dole-co czuję cały czas, bo kopniakami wysoko mnie bombarduje, a na dole delikatne łaskotanie, albo uciskanie na pęcherz. Szyjka podczas macanego badania oczywiście nie do wykrycia, ale po szybkim usg wszystko oki ładnie się trzyma, wciąż 38mm
30go kolejna wizyta, a potem na usg mnie zapisze cieszę się bo nowy sprzęt mają
krótko mówiąc, rosnę sobie dalej zdrowo wraz z Amelką
Axa aaa noooo leeeci jak przekroczę 30tydzień to ze strachu zacznę siwieć
Pięknie i Wesoło Ada rośnie
Koliber zdrówka dla męża
i po wizycie, swoje odsiedziałam badania do zrobienia mam..w tym znów urocze obciążenie glukozą serducho małej pięknie biło, wierciła się rozkosznie, główka w dole-co czuję cały czas, bo kopniakami wysoko mnie bombarduje, a na dole delikatne łaskotanie, albo uciskanie na pęcherz. Szyjka podczas macanego badania oczywiście nie do wykrycia, ale po szybkim usg wszystko oki ładnie się trzyma, wciąż 38mm
30go kolejna wizyta, a potem na usg mnie zapisze cieszę się bo nowy sprzęt mają
Axa aaa noooo leeeci jak przekroczę 30tydzień to ze strachu zacznę siwieć
Pięknie i Wesoło Ada rośnie
Koliber zdrówka dla męża
Czesc laseczki
Axarai Daria wow.... wasze smyki juz takie duzeeeee.....alez ten czas szybciutko leci.....
Koliber dziekuje,
Duzo zdrowka dla M, ja polecam bardzo duza dawke witaminki M
....a ja sie wyspalam, kawusie sobie zrobilam....rozpuszczalna...., moja smerfetka kolezanke sobie zaprosila tak wiec, mamy luz blues....kazda swoje
Axarai Daria wow.... wasze smyki juz takie duzeeeee.....alez ten czas szybciutko leci.....
Koliber dziekuje,
Duzo zdrowka dla M, ja polecam bardzo duza dawke witaminki M
....a ja sie wyspalam, kawusie sobie zrobilam....rozpuszczalna...., moja smerfetka kolezanke sobie zaprosila tak wiec, mamy luz blues....kazda swoje
Ostatnia edycja:
Truskafffka
super, bardzo sie ciesze brawo.... wiedzialam ze jest ok
Truskafffka i inne laseczki czy mozna pic kawusie parzona czy pozostaje rozpuszczalna???? Sorki za moje pytanko, moze troche beznadziejne, ale ja juz sama nie pamietam co mi wolno a czego nie.....
super, bardzo sie ciesze brawo.... wiedzialam ze jest ok
Truskafffka i inne laseczki czy mozna pic kawusie parzona czy pozostaje rozpuszczalna???? Sorki za moje pytanko, moze troche beznadziejne, ale ja juz sama nie pamietam co mi wolno a czego nie.....
czarna76
Fanka BB :)
kasia uk , ja osobiście nie podchodzę do ciąży jak do choroby , cobym miała sobie wszystkiego odmawaiać
kawa , jedna napewno nie szkodzi , a parzona przecież bardziej naturalna jest niż taka chemiczna rozpuszczalna
takie moje zdanie , wszystko można , ale z umiarem
organizm lepiej zniesie małe ograniczenie niż całkowity zakaz
kawa , jedna napewno nie szkodzi , a parzona przecież bardziej naturalna jest niż taka chemiczna rozpuszczalna
takie moje zdanie , wszystko można , ale z umiarem
organizm lepiej zniesie małe ograniczenie niż całkowity zakaz
axarai dm to najtnasza chyba drogeria ja bardzo lubie w niej robic zakupy
dm-drogerie markt Deutschland
dm-drogerie markt Deutschland
reklama
Czarna
super, ciesze sie bardzo ze tak dobrze sie czujesz, oby tak dalej.....buziaczki
kasia , ja to jakbym nie była w ciąży , nic mi nie dolega , dobrze się czuje , przytyłam 3kg i brzuch mi troche widać ,
super, ciesze sie bardzo ze tak dobrze sie czujesz, oby tak dalej.....buziaczki
Podziel się: