reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

axari tu jest wieli wybor i pelno malych sloiczkow w tych poteznych realach jest taki przedzial ze mozna zglupiec ktore wybrac:-pja kupuje wlasnie real rossman i dm :)takie male sloiczki:)

reklama
Dziękuję za kciuki :)
i po wizycie, swoje odsiedziałam :p badania do zrobienia mam..w tym znów urocze obciążenie glukozą:dry: serducho małej pięknie biło, wierciła się rozkosznie, główka w dole-co czuję cały czas, bo kopniakami wysoko mnie bombarduje, a na dole delikatne łaskotanie, albo uciskanie na pęcherz. Szyjka podczas macanego badania oczywiście nie do wykrycia, ale po szybkim usg wszystko oki :) ładnie się trzyma, wciąż 38mm :)
30go kolejna wizyta, a potem na usg mnie zapisze :) cieszę się bo nowy sprzęt mają :D :D :D
krótko mówiąc, rosnę sobie dalej zdrowo wraz z Amelką ;)

Axa aaa noooo leeeci jak przekroczę 30tydzień to ze strachu zacznę siwieć :p
Pięknie i Wesoło Ada rośnie :D
Koliber zdrówka dla męża

Czesc laseczki

Axarai Daria wow.... wasze smyki juz takie duzeeeee.....alez ten czas szybciutko leci.....

Koliber dziekuje,
Duzo zdrowka dla M, ja polecam bardzo duza dawke witaminki M

....a ja sie wyspalam, kawusie sobie zrobilam....rozpuszczalna...., moja smerfetka kolezanke sobie zaprosila tak wiec, mamy luz blues....kazda swoje :)

Ostatnia edycja:
Truskafffka

krótko mówiąc, rosnę sobie dalej zdrowo wraz z Amelką ;)

super, bardzo sie ciesze :) :) brawo.... wiedzialam ze jest ok

Truskafffka i inne laseczki czy mozna pic kawusie parzona czy pozostaje rozpuszczalna???? Sorki za moje pytanko, moze troche beznadziejne, ale ja juz sama nie pamietam co mi wolno a czego nie.....

kasia uk , ja osobiście nie podchodzę do ciąży jak do choroby , cobym miała sobie wszystkiego odmawaiać
kawa , jedna napewno nie szkodzi , a parzona przecież bardziej naturalna jest niż taka chemiczna rozpuszczalna
takie moje zdanie , wszystko można , ale z umiarem :)

organizm lepiej zniesie małe ograniczenie niż całkowity zakaz:-p

Czesc Czarna

Dziekuje za odpowiedz, ja chyba za bardzo panikuje..... juz sie boje tej mojej paniki....
A ty jak sie czujesz?????

kasia , ja to jakbym nie była w ciąży , nic mi nie dolega , dobrze się czuje , przytyłam 3kg i brzuch mi troche widać ,

reklama
Do góry