reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja słyszałam o noszeniu kamienia w kieszeni w zależności od koloru - czerwony dziewczyna, niebieski chłopiec. ale nie za bardzo chce mi się w to wierzyć :D

reklama
Nie wierzę, że tak tutaj pusto. Szkoda:-(

Daria
pytałaś o podciąganie w łóżeczku turystycznym. Maluszek daje sobie radę i to bardzo dobrze. Pnie się po tej siatce i chwyta za brzeg, także jak chce, to szybko załapie. Moja Nela bardzo szybko stawała w ten sposób. Nikusia później, ale ona w ogóle była mniej ruchliwa:happy:

Dzien dobry
best30_%28www.e-gify.pl%29.gif

....wpadam do was z kawusia a tutaj cisza.....
a093.gif

Dziewczynki zycze milego dzionka, buziaczki

Dzień dobry :)

Witam się z brykającą w brzuchu małą głodzillą :p

święta minęły, sylwester minął i mamy Nowy Rok..co to się będzie działo hohoho ;)
Dziewczyny życzę wam odwago sięgania po marzenia, zdrówka, małych radości każdego dnia, II kresek na testach, zdrowych maluszków, wszystkiego NAJ :D

ja dziś jeszcze w domku ;) mam wizytę u gin i plan przejrzenia ciuchów dla małej, bo przywiozłam od przyjaciółki toneeeeeee i dumam gdzie to zmieszcze ;p
jutro i pojutrze do pracy, a potem hihihi weekend :p

Kasia Wielkie Ogromnie Przzeeeeooogromne Gratki!!!!!! Najpiękniejszy prezent noworoczny !!!! Spokojnych kolejnych miesięcy życzę :D

Witaj Truskafffka,
tak wysylalas te swoje fluidki, ze udalo mi sie je zlapac. Mimo deszczu, wiatrow, sniegow i mrozow dolecialy do mnie....dziekuje

Trzymam kciuki za wizyte, choc ja jestem pewna ze jest wszsytko ok.
Milego czasu nad segregacja malutkich ciuszkow.
Buziaczek

Ostatnia edycja:
Ja się witam po dłuższej przerwie. Rzeczywiście pusto tu, ale widocznie dziewczyny dochodzą do siebie po świętach i sylwku.
Życzę Wam w Nowym Roku spełnienia marzeń, zaciążenia tym, które tego chcą, zdrowych dzieci, które niebawem przyjdą na świat i zdrowia dla tych które już są. Wszystkiego najlepszego.

Kasia GRATULACJE!!!! Niech dzidziuś zdrowo rośnie w brzuszku:biggrin2:

Hallo Kobitki!
I mamy Nowy rok!!! Mam nadzieję, ze będzie taki cudowny jak 2012 dla mnie, czego Wam też życzę!!!
Daria ja kupiłam to alete w Lydlu, bo tylko te kupiłam w małych słoiczkach. Cieńki wybór tu jest, chyba samemu trzeba będzie gotować. Zaczynam rozszerzać dietę po 20 stycznia.
Szczepienie 1 będziemy miały 15 stycznia.
My też mamy łóżeczko turystyczne, od Świąt Malutka już w nim śpiocha, bo w koszu miejsca nie było:-)
Truskaweczko ależ piękne zdjęcia! Rany do już 28 tydzień leci:szok:
Madzia jeszcze trochę i Marcelek będzie z Wami, zawsze się zastanawiałam, jak to jest mieć zaplanowany poród, czy ze strach na zawał się nie schodzi, ale ja się zupełnie nie bałam. Trochę wymiękłam jak zobaczyłam salę operacyjną i rozkładanie tych wszystkich narzędzi, później już nic się nie bałam, bo czegoś zakręconego chyba mi dali:-)
A to Adi tydzieńZobacz załącznik 527123Zobacz załącznik 527124 i wczoraj 3.5 miesiąca

i w czapusi od forumowej cioteczki Zobacz załącznik 527125

reklama
Do góry