reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hallo Kochane!!!
Mama dziękuję!!!!
Kasia Wielkie Gratulacje!!! I trzymam Kciuki!!!!

Kochane Życze Wam w Tym Nowym Roku 2013 Spełnienia Marzeń, żeby dla Naszych Staraczek zaświeciło Słonko z Dwoma Promyczkami, dla przyszłych Mamuś, cudownego powitania Skarbów na Świecie, i dla Mamuś zdrowych i Uśmiechniętych Dzieci!!!

Dzien dobry

W pierwszym dniu Nowego Roku zycze Wam wszsytkiego dobrego, a na szczescie w Nowym Roku Wysylam do kazdej z Was

Dziewczynki dziekuje
a194.gif
.

Mam nadzieje, ze impreza sylwestrowa byla u kazdej super, a dzis jak trzeba to ja podaje alka seltzer.

Milego dzionka for all

Ostatnia edycja:
Daria u nas też nieźle kasy poszło widać;-) Powiedz mi Kochana jakie jedzonko w słoiczkach tu z DE polecasz?

ja kupuje hipp i alete takie male sloiczki na poczatek kupilam bo byla promocja kpisz 3 to 4 gratis , a tak to piersze bede gotowac.:) bylas juz na szczepieniu ?
my teraz w czwartek idziemy juz na drugie szczepienie .

witam noworocznie:-)

dziewczynki - wszystkim Wam bez wyjątku życzę spełnienia wszystkich marzeń,wielu powodów do radości, samych szczęśliwych chwil, dobrych decyzji, zdrowych dzieciaczków, staraczkom II kreseczek i wymarzonych dzieciątek, i wszystkiego co najlepsze!!!

Kasiu -
kochana bardzo bardzo się cieszę i gratuluję serdecznie!!! szcześliwych i spokojnych 9 miesięcy i wymarzonego małego księcia!!!

reklama
Do góry