reklama
axarai
dziecioholiczka......
Noemi werble biją,,,,,,,,,,,,!
Dzisiaj na wizycie z M usłyszeliśmy, że oczekujmey dziewczynki, radość jest ogromna
jestem osobą wierzącą i wiem o tym, że trafiłam na ten wątek nie z byle powodu i bez przyczyny. Modliłam się o córcię już od dawna i nasza prośba została wysłuchana, nasza Ewcia została nam darowana. Uważam, że planowanie ma sens i tyle co w naszych ludzkich rękach to możemy zrobić:-) i cieszę, że planowałam, ale też wiem o tym że oddałam to marzenie w ręcę Boga i z tego też bardzo się cieszę bo bez Niego bym sobie nie poradziła, trudności z zajściem w ciąże, trudne oczekiwanie...
Nie chcę żadnej z Was urazić powodem komu zawdzięczam to spełnienie marzeń, całuję Was i pozdrawiam jeszcze napiszę Wam jak wyglądały nasze planowania płci:-)
jestem osobą wierzącą i wiem o tym, że trafiłam na ten wątek nie z byle powodu i bez przyczyny. Modliłam się o córcię już od dawna i nasza prośba została wysłuchana, nasza Ewcia została nam darowana. Uważam, że planowanie ma sens i tyle co w naszych ludzkich rękach to możemy zrobić:-) i cieszę, że planowałam, ale też wiem o tym że oddałam to marzenie w ręcę Boga i z tego też bardzo się cieszę bo bez Niego bym sobie nie poradziła, trudności z zajściem w ciąże, trudne oczekiwanie...
Nie chcę żadnej z Was urazić powodem komu zawdzięczam to spełnienie marzeń, całuję Was i pozdrawiam jeszcze napiszę Wam jak wyglądały nasze planowania płci:-)
Neomi
Moje wielkie gratulacje, brawo....:-)
Dzisiaj na wizycie z M usłyszeliśmy, że oczekujmey dziewczynki, radość jest ogromna
Moje wielkie gratulacje, brawo....:-)
Na początku chciałam napisać, że starania były też w owulację, która najprawdopodobniej była 15dc i 16dc rano ale nie wiem czy czasem tego 15 dc nie miałam owulacji w trakcie dnia bo jak dziś pamiętam mocne ukłócie w jajniku, stosowałam gynoflor codziennie w trakcie staranek, wit C1000mg, Mg, Wapń, colę light bezkofeinową ale w niewielkich ilościach 1/2szklanki dziennie i w okolicach owulacji sudafed, trzymałam dietę, piłam jogurty, kefiry, bardzo unikałam zakazancyh produktów, mąż jadł wit C, mg, wapń pił colę jak ja, piwko, nie pił ani kawy ani herbaty to najważniejsze co pamiętam, ahah jeszcze stosował ciepłe kąpiele
Dziewczyny naprawdę każdą, która trafi na forum będę namawiać dp planowania płci bo na pewno bardzo to zwiększa szanse. U mnie staranka były w owu i zawsze bez O przy czym tego 15dc wzięłam gynoflor po starankach a on bardzo dobrze mnie zakwaszał, jak z odstępem od owulki nie miałam szans bo u mnie było ciężko z owu, 3 miesiące nie miałam w ogóle dopiero jakw rzuciłam na luz to się udało...napiszcie mi proszę co u Was bo na pewno was nie nadrobię, ale widzę, że Kasia uk udało się Wam, Andziak urodziła Jędrusia a Truskafcia niezła brzuchatka już jest i będzie dziewczynka a jak tam Mama?? Gal odzywała się coś jeju jak Piranha dalej doradza?Daria jak Colinek? No i w ogóle co slychać widzę, że nowe Dziewczyny są cieszę się że dotarły na to forum
reklama
Podziel się: