truskafffka
Fanka BB :)
hejka
my się kurujemy, coś mnie przeziębienie chwyciło..
ale że zarazkom mówię głośne NIE to mam nadzieję szybko się ich pozbyć
co do diety dziewczynkowej, mnie sie udało, bo akurat okres malinowo truskawkowy był, więc z owoców nie musiałam całkiem rezygnować, no i poza tym nabiał nabiał nabiał...do znudzenia haha
sery, serki, mleko, kefiry, jogurty naturalne, kakao naturalne...
co do obiadów to ja całkiem nie szalałam, mięso jadłam, ale zamiast z ziemniakami to z brokułami
no i sporo mącznych rzeczy-naleśniki, pierogi itp
nie pamiętam co jeszcze..
głównie starałam się eliminować te produkty które były zakazane, reszte jadłam. Nie przeliczałam dokładnie ile tego wapnia i magnezu w mojej diecie
Daria już przerabialiśmy temat Twojego przygotowania do planowania i chyba nie całkiem było tak jak powinno być piszę o tym, żeby nie wprowadzać nowych staraczek w błąd
gratki dla Collina
Pirania buziak dla Ciebie :* żebyś sie lepiej poczuła
Czarna kciukasy zaciśnięte i czekam na wieści!!
miłego dnia
my się kurujemy, coś mnie przeziębienie chwyciło..
ale że zarazkom mówię głośne NIE to mam nadzieję szybko się ich pozbyć
co do diety dziewczynkowej, mnie sie udało, bo akurat okres malinowo truskawkowy był, więc z owoców nie musiałam całkiem rezygnować, no i poza tym nabiał nabiał nabiał...do znudzenia haha
sery, serki, mleko, kefiry, jogurty naturalne, kakao naturalne...
co do obiadów to ja całkiem nie szalałam, mięso jadłam, ale zamiast z ziemniakami to z brokułami
no i sporo mącznych rzeczy-naleśniki, pierogi itp
nie pamiętam co jeszcze..
głównie starałam się eliminować te produkty które były zakazane, reszte jadłam. Nie przeliczałam dokładnie ile tego wapnia i magnezu w mojej diecie
Daria już przerabialiśmy temat Twojego przygotowania do planowania i chyba nie całkiem było tak jak powinno być piszę o tym, żeby nie wprowadzać nowych staraczek w błąd
gratki dla Collina
Pirania buziak dla Ciebie :* żebyś sie lepiej poczuła
Czarna kciukasy zaciśnięte i czekam na wieści!!
miłego dnia