reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ann29 wlasnie cos takiego chcialam jak te z linku.Kurcze tylko ze za 5 dni owu i na ten cykl musze miec te no zobacze jak sie bedzie zmieniac. A czekasz jak pasek wyschnie czy mokry sprawdzasz?

reklama
Daria
gratuluje pierwszego zabka:) buziak dla Colina

Myszka
odczytuje jak sa jeszcze mokre, heheh ja tez za okolo 5 dni mam ovu:D
na stronce pisza,ze do francji ida 2-6 dni-moze sie uda?

teraz jak wysycha to zrobil sie delikatnie zielonkawy czyli by bylo PH 5-6 kurcze to jak ten bialy ma takie PH to plodny bedzie mial chyba z 10 :crazy: a zrobilam tez moczu i jest ciut zielenszy od sluzu czy PH moczu i sluzu sa podobna?Moze ten sluzu wyszedl taki nijaki bo bylo malo sluzu ...

Dobry wieczór dziewczynki,
Daria ale szybko Colinowi ząbek wyszedł, mój miał 4 miesiace około jak sie pierwszy ząbek pojawił, bardzo marudził i płakał, jedynie przeciwbólowe pomagały ...
Czarodziejko Zdrowych Wesołych Świąt i szczęśliwej podróży
Piranho rosną Kai włoski rosną :)
Madziu marudź sobie ile wlezie, póki co masz do tego prawo :)

Ja się tak zastanawiam czy z tymi staraniami jak za około pół roku będą to już warto brać witaminy czy za wcześnie ?
Apropo tego dzisiaj z mojej pracy koleżanka co trzy tygodnie po mnie zaszła w ciążę dowiedziała się ze serduszko nie bije, normalnie jakieś fatum, w ciągu 3 miesięcy 3 dziewczyny u nas w pracy poroniły...

myszka, wiele dziewczyn na in-gender pisało, że paski dopiero po 15-20 minutach wskazują odpowiednią wartość a wcześniej ją zaniżają (porównywały z miernikiem elektronicznym).

Ann, szkoda, że Sylk podnosi Ci pH bo można wymyć irygacją a potem Sylk by nie było suszy ;-)

Daria, WOW, jak szybko, gratulacje dla Colina, Kaja wciąż serwuje bezzębne uśmiechy ;-)

Lorelain, poczęciu dziewczynki sprzyjają słabe plemniki męskie więc wszelkie wspomagacze to na synka ...no chyba, że silniejsza chęć posiadania kolejnego dzieciaczka jak córeczki (tak było u mnie) :-) Witamina B6 nie blokuje owulki, ona ją "reperuje" wpływając na właściwe wydzielanie LH i FSH.

Maggie, bierz 6 tygodni przed pierwszymi staraniami :tak:

Ja się fatalnie czuję, mam już wysoką temperaturę, głowa mi pęka, wzięłam paracetamol i jak tylko Kaja uśnie to idę spać. Dobrej nocki!

PIRANHA to by sie zgadzalo po wyschnieciu zrobil sie ciut zielony czyli tak na 6 PH :no: eh chyba nie mam szans z takim duzym PH jak je zbic ? :rofl2: glowa mi juz peka a owu tuz tuz zrobilam test owulacyjny i druga kreska dosyc mocno juz widoczna zobacze jutro czy bedzie zmiana bo lyknelam pierwszy raz ta wit c i zurawine.

reklama
macy , u mnie ok , dzisiaj wizyta , może podejrzymy płeć - dobrze sie czuje , brzuch troche się powiekszył , zauważyłam po spodniach , że ciaśniejsze .
w styczniu idę na L4 , więc więcej będę zaglądać

Do góry