reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ann29 wlasnie cos takiego chcialam jak te z linku.Kurcze tylko ze za 5 dni owu i na ten cykl musze miec te no zobacze jak sie bedzie zmieniac. A czekasz jak pasek wyschnie czy mokry sprawdzasz?

reklama
Daria
gratuluje pierwszego zabka:) buziak dla Colina

Myszka
odczytuje jak sa jeszcze mokre, heheh ja tez za okolo 5 dni mam ovu:D
na stronce pisza,ze do francji ida 2-6 dni-moze sie uda?

teraz jak wysycha to zrobil sie delikatnie zielonkawy czyli by bylo PH 5-6 kurcze to jak ten bialy ma takie PH to plodny bedzie mial chyba z 10 :crazy: a zrobilam tez moczu i jest ciut zielenszy od sluzu czy PH moczu i sluzu sa podobna?Moze ten sluzu wyszedl taki nijaki bo bylo malo sluzu ...

Dobry wieczór dziewczynki,
Daria ale szybko Colinowi ząbek wyszedł, mój miał 4 miesiace około jak sie pierwszy ząbek pojawił, bardzo marudził i płakał, jedynie przeciwbólowe pomagały ...
Czarodziejko Zdrowych Wesołych Świąt i szczęśliwej podróży
Piranho rosną Kai włoski rosną :)
Madziu marudź sobie ile wlezie, póki co masz do tego prawo :)

Ja się tak zastanawiam czy z tymi staraniami jak za około pół roku będą to już warto brać witaminy czy za wcześnie ?
Apropo tego dzisiaj z mojej pracy koleżanka co trzy tygodnie po mnie zaszła w ciążę dowiedziała się ze serduszko nie bije, normalnie jakieś fatum, w ciągu 3 miesięcy 3 dziewczyny u nas w pracy poroniły...

myszka, wiele dziewczyn na in-gender pisało, że paski dopiero po 15-20 minutach wskazują odpowiednią wartość a wcześniej ją zaniżają (porównywały z miernikiem elektronicznym).

Ann, szkoda, że Sylk podnosi Ci pH bo można wymyć irygacją a potem Sylk by nie było suszy ;-)

Daria, WOW, jak szybko, gratulacje dla Colina, Kaja wciąż serwuje bezzębne uśmiechy ;-)

Lorelain, poczęciu dziewczynki sprzyjają słabe plemniki męskie więc wszelkie wspomagacze to na synka ...no chyba, że silniejsza chęć posiadania kolejnego dzieciaczka jak córeczki (tak było u mnie) :-) Witamina B6 nie blokuje owulki, ona ją "reperuje" wpływając na właściwe wydzielanie LH i FSH.

Maggie, bierz 6 tygodni przed pierwszymi staraniami :tak:

Ja się fatalnie czuję, mam już wysoką temperaturę, głowa mi pęka, wzięłam paracetamol i jak tylko Kaja uśnie to idę spać. Dobrej nocki!

PIRANHA to by sie zgadzalo po wyschnieciu zrobil sie ciut zielony czyli tak na 6 PH :no: eh chyba nie mam szans z takim duzym PH jak je zbic ? :rofl2: glowa mi juz peka a owu tuz tuz zrobilam test owulacyjny i druga kreska dosyc mocno juz widoczna zobacze jutro czy bedzie zmiana bo lyknelam pierwszy raz ta wit c i zurawine.

reklama
macy , u mnie ok , dzisiaj wizyta , może podejrzymy płeć - dobrze sie czuje , brzuch troche się powiekszył , zauważyłam po spodniach , że ciaśniejsze .
w styczniu idę na L4 , więc więcej będę zaglądać

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry