reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejko dokładnie tak to właśnie jest z tymi prezentami. Co więcej, nam się z mężem wydaje wszystko badziewne. Za dużo tych zabawek jest wszędzie, bo nie możemy się zdecydować:-p

Mila fakt, mam sporo teraz czasu na nic nie robienie, tyle że takim samopoczuciem, to i leżenie mnie wkurza. Wiesz jak to jest. Jak zasuwasz, to marzysz o chwili odpoczynku, a jak musisz leżeć, to Cie nosi.....hehehe....marudzę, wiem:-)

Daria ja pamiętam, że Nela po kończonym 36tc ważyła 2700, także Marcelek jest faktycznie spory. Mówi się, że jak masz dzieci różnej płci, to chłopcy są zawsze więksi, ale ile w tym prawdy, to nie wiem:sorry:

Truskawko ja też jestem za podwójna wypłatą dla ciężarnej:-D Myślę, że powinnyśmy to opatentować:-p

Misiu witaj! Jak miło Cię znowu czytać:happy: Mam nadzieję, że wciąż będziecie się starać;-)

Macy niezły patent z tymi prezentami po Świętach...Ty to masz sposoby:-) Gratki za przedszkole. Czemu tak w środku roku? Miłego pierniczenia:tak:

Ann dzięki słońce:happy: Z tymi zakupami, to ja tak często mam. Teraz przynajmniej problem mam z głowy, bo mąż ciągle chodzi:-p

reklama
Laski nie straszcie z ta rosnaca waga. Moj Olek mial 3830, jakos sobie nie wyobrazam urodzic dziecka powyzej 4kg. z Olkiem meczylam sie 17h na porodowce

Mama
urodzilas Dominika SN?

Ann
ja też sobie nie wyobrażałam i co ??
rodziłam Domisia przy 8cm rozwarcia bo dalej nie poszło a On koń--> 4100 i 58 cm..
parte zaczęły mi się o godz.14.00...
o 14.11 miałam Go w ramionach :sorry:

Ann
do szpitala trafiłam po 9 rano ..zanim papiery ..badanie --> miałam 3 cm
potem ktg i dopiero po 12.00 pokazały sie konkret skurcze..
o 12.30 malowałam oko,żeby syna jakoś przywitać :sorry:
od 13.00 mąż masował krzyż bo zaczęło być nieeeeeeciekawie...

przed 14.oo krzyczałam--> dobij mnie łopatą !!!!!
jak zaczęły sie parte o 14.00 to lekarz mi mówi -proszę nie przeć bo szyja pani pójdzie...

a ja do Niej--> jak pójdzie..jak dobrze pre( miałam na mysli ,że broda do klatki piersiowej ) !!

a Ona mi pokazuje -> nie tak szyja--> pokazując na szyję ..
ta szyja-->pokazuje na dół:sorry:
i mi mówi ,że mam 8cm i jeszcze nie przeć ....a ja 2 parte i już Domi był .....dobrze,że jest pępowina bo......
łapały Go w locie :sorry:

szyjka mi nie pękła..
wszystko tam mam sprawne;-)
sex nadal jest udany :))

reklama
matko boska ja bym chyba zawalu dostala jak bym miala tak duze dziecko urodzic:szok: mam podziwiam :) mi to by chyba biodra rozerwalo;p
ja to uwielbiam jak sa juz parte polozna zawsze mowi nie przyj a juz dziecko na swiecie samo wychodzi :-D

mama to czekam na zdjecia szefowej w salonie :)

Do góry