reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja jak zwykle wieczornie:sorry2:

Dziś miałam wizytę i wreszcie poznałam tę magiczna datę pierwszego spotkania z Marcelkiem. Tak więc 08.01.2013:-) Później już się nie dało, choć ja bym chciała, by synuś był jak najdorodniejszy:rolleyes: Waży 2950g, więc rośniemy, że aż trzeszczę w szwach. Z powodu dorodnych kształtów wyprzedzamy termin o 2 tygodnie, ale to wiadomo.....tylko z racji wielkości. Krwi trochę upuściłam, więc zobaczymy jak to będzie z ta anemią. Co do spojenia....szkoda gadać:oo: 19,3mm, także rozchodzę się wciąż. Skoro tak walczyłam o ten styczniowy termin, to teraz muszę być bardzo grzeczna, żebym się do reszty nie rozleciała:szok::eek::blink:

Poczytałam co u Was, ale zmęczona jestem okrutnie, więc już nie odniosę się do wszystkich:sorry2: Mam nadzieję, że zrozumiecie:blink: Spokojnej nocy życzęi odezwę się jutro.

reklama
299961_175696765906807_507497421_n.jpg

Madziu to faKtycznie juz bliziutKo:))))))
usciski

Witam szybciutko

Magda fajnie jest znać dokładny termin porodu :) Oczywiście jeśli Marcelek nie zechce wyjść wcześniej, ale życzę kochana abyś dotrwała do 8.01 :) Trzymam kciuki i uważaj na siebie żeby za bardzo już sie nie rozchodziło to spojenie.

Czarodziejko ja myślałam że Ty już wczoraj do Italii wybyłaś bo tak masz w notatce na wykresie 28dni ;-) a tu jeszcze 6 dni ;-)

KOLIBER rzeczywiście czasami lepiej przetrzymać dziecko w domu niż ma pójść na 2 dni i od nowa ;-)

Miłego dnia kobiety bo ja wracam do papierów.

witajcie kobietki

Madzia
leż ,zaciskaj nogi --> już coraz bliżej :)
ale nogami przebieram kiedy Ty pokażesz nam swoje szczęście ..

Koliber
czyli synek ma się oki..dobrze:)

Nullka
miłej pracy..

wczoraj wszystkie sprzęty pokupowałam trochę w hurtowni ,troche na necie... ...część kosmetyków,wszelakie jednorazówki...
póki co wczoraj wydałam 8tys.
szarpałam sie o rabaty cos tam dostałam ;))

jeszcze trochę zakupów przede mną ...ale muszę chyba podejśc do banku po kaskę bo mi nie starczy :sorry:

miałam już dziś miłą rozmowę z panią z sanepidu teraz czas pranie rozwiesić ;)

miłego babeczki :)))
idę po herbatę ..

Cześć dziewczęta:happy:

Ja dziś wreszcie w miarę dobrze spałam, choć wczoraj szłam spać z bólem głowy. Zmęczenie jednak wzięło górę i nie pamiętam kiedy zasnęłam:huh: Dziś siedzę na dupce i poszukuję prezentów gwaizdkowych na necie. Mąż i mama już załatwieni, jeszcze tylko dzieci, ale z tym to już wyższa szkoła jazdy:eek: Zawsze ten sam problem:sorry:

Maggie myślę dokładnie tak samo. Święta i Nowy Rok zlecą raz dwa i wtedy się zacznie:-) Z drugiej strony jakoś nie umiem skupić się na Świętach i nie dociera do mnie, że będą już za chwilę :sorry:

Czarodziejko śliczne zdjęcie wrzuciłaś:-)

Koli w dniu cc będzie 38t+4d, także i tak wcześniej. W sumie, to termin z OM był na 23 stycznia, ale oni tutaj biorą pod uwagę ten z pierwszego usg, a u mnie to jest 18.01.Ja jednak wolę, by synuś siedział jak najdłużej:sorry:

Nuleczko jak widzę, że u Ciebie już 18 tydzień, to oczom nie wierzę.Niesamowite jak ten czas zasuwa:szok:

Miłego dnia dziewczyny!

Mama hehe fajnie to brzmi "wydałam 8 tysięcy"..........:szok: Jakby ktoś nie był w temacie, to nie wiem, czy by się kapnął o co chodzi:-) Mówisz miła rozmowa z panią z sanepidu....hmmm....możliwe? Bo wiesz miła rozmowa wyklucza panią z sanepidu zazwyczaj;-):-D

Strzałeczka. :-)

Nullka, obstawiam, że ten post Darii był do mnie, ale mnie wszyscy mylą z kimś. :-D
Magda, to już wiemy kiedy. :-) Cuuuuudnie. :-)
Mama, starałaś się o jakieś dofinansowania z UE?
Koli, cieszę sie, że Pajączek ma się dobrze.

Macy starałam się a i owszem ,ale nie spełniam warunków....przede wszystkim wiek --mam 33 a dają do 25 lat i po 50 ...

Madzia
no też myślałam ,że się nie da miło pogadać ,ale jak ja taka na maxa usmiechnięta (na siłę:-D) to pani nie miała wyjścia i tez była miła ;))

reklama
Mama ja pamiętam jak na studiach mieliśmy taką wredną panią sztaniarkę. Ona zawsze była wściekła i nie zadowolona, ale ja i moja kumpela byłyśmy dla niej zawsze w d*** uprzejme. Powiem Ci, że w końcu po jakimś czasie nawet zaczęła nam mówić dzień dobry, co było na prawdę sukcesem. Morał z tego taki, że czasem dobrocią i uśmiechem załatwi się więcej;-)

Macy co u Ciebie?

Do góry