mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam się
LIFTING :-)
Madzia
wygrywam dziękuję --> dzis już lepiej ,mąż wygrzał ,wymasował ,herbatą zalewał i powstałam z popiołów hahahaaaa
Pierogatka
może kiedyś jeszcze będziemy działać bez zabezp.ale nie sądzę ..
Tomi ma 40 lat ja 33..
zanim biznes się rozkręci to minie rok albo dwa..
a my tu jesteśmy sami-bez rodziny wiec nikt mi w niczym nie pomorze..np.zostać z maleństwem...chyba ,że opiekunka ..ale opiekunki biorą tyle ,że na pewno nie będę mogła sobie na to pozwolić ..
poza tym u męża w pracy ( jak wszędzie ) redukcje i obcinanie pensji wiec nie będziemy ryzykować ..
ja ciąże miałam obie zagrożone musiałam leżeć jak teraz Madzia...
dużo myślałam ostatnio...
dlatego mam powody do radości mając (przypadkiem bo przypadkiem ) córkę i syna ..są zdrowi ...z mężem się układa i teraz w końcu mogę pomysleć o sobie--> o swojej realizacji ..
nie nastawiam się na duże zyski --> ale będę robic to co uwielbiam
pozdrawiam babeczki ..
u nas zimno tak jak wczoraj -* ale do tego jeszcze wiatr ..więc pewnie z -10 odczuwalna ...brrr
LIFTING :-)
Madzia
wygrywam dziękuję --> dzis już lepiej ,mąż wygrzał ,wymasował ,herbatą zalewał i powstałam z popiołów hahahaaaa
Pierogatka
może kiedyś jeszcze będziemy działać bez zabezp.ale nie sądzę ..
Tomi ma 40 lat ja 33..
zanim biznes się rozkręci to minie rok albo dwa..
a my tu jesteśmy sami-bez rodziny wiec nikt mi w niczym nie pomorze..np.zostać z maleństwem...chyba ,że opiekunka ..ale opiekunki biorą tyle ,że na pewno nie będę mogła sobie na to pozwolić ..
poza tym u męża w pracy ( jak wszędzie ) redukcje i obcinanie pensji wiec nie będziemy ryzykować ..
ja ciąże miałam obie zagrożone musiałam leżeć jak teraz Madzia...
dużo myślałam ostatnio...
dlatego mam powody do radości mając (przypadkiem bo przypadkiem ) córkę i syna ..są zdrowi ...z mężem się układa i teraz w końcu mogę pomysleć o sobie--> o swojej realizacji ..
nie nastawiam się na duże zyski --> ale będę robic to co uwielbiam
pozdrawiam babeczki ..
u nas zimno tak jak wczoraj -* ale do tego jeszcze wiatr ..więc pewnie z -10 odczuwalna ...brrr