reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Magda , przed świętami spróbuje pojejrzeć dziecia , kto to ?

Ann , mnie się udało w drugim cyklu , starania dokładnie w owu . Ale ja to tak wszystko przestrzegałam , na pół gwizdka , niespecjalnie się przyłożyłam do staranek o syna . Jak się uda to chyba czysty przypadek będzie :)

Truskafffko zapomniałam o tej liście dla Ciebie :baffled: Przepraszam. Mam Twojego emaila i wyślę Ci ją napewno ale wniosę tam kilka poprawek bo już wiem co było mi bardzo potrzebne, co mniej a co wogóle.

Ann29 my staraliśmy się od listopada 2011, w czerwcu odstawiłam tabletki anty po 7 latach brania non stop, w grudniu łykaliśmy suplementy a cykl w styczniu i lutym był z testami owu, mierzeniem tempki i starankami tylko w określone dni, no i cykl w lutym 2012 okazał się tym szczęśliwym :-)

Andziak. Fajne te Twoje chłopaki. Trzeba się cieszyć, że zdrowe a o córuni myśl, kto wie może jeszcze spróbujesz?

A ja dziś byłam ze swoimi na sesji zdjęciowej. Mały tak się umęczył, że śpi jak kamień. Kuba u dziadków. Jak już będę miała zdjęcia to wstawię moich kawalerów. Ja też padam na ryjek więc idę odpocząć...pa pa

Andziak0307 jeju ale słodziak...

mamo05 o biznessssooo to powodzenia, ale jakoś nie dowierzam że jesteś tak w 100% szczęśliwa, ja bym szczęściu pomagała
zajęła się biznesem ale swoją drogą pyku pyku bez zabezpieczenia....niech los zadecyduje za ciebie....na pewno dałoby się pogodzić jedno z drugim

reklama
Witam się i ja wieczorową porą
happy8se.gif

U nas jak zwykle sobota spędzona rodzinnie. Ustalaliśmy z mężem, jak wszystko poustawiamy w mieszkaniu przed narodzinami Marcelka. Musimy zrobić miejsce w salonie na kojec, w łazience na rzeczy podręczne do pielęgnacji, no i oczywiście jakoś zorganizować wszystko w naszej sypialni. Oczywiście przydałby się od razy większy dom, bo niby to maleńkie dziecko, ale sprzętu trochę jest. Ważne, że plan już mamy i do Świąt go zrealizujemy
happy8se.gif

Mama mam nadzieję, że póki co wygrywasz z przeziębieniem. Kuruj się kochana i szybko wracaj do zdrowia:tak:

Macy
masz rację, nie przestaną zadziwiać. Z drugiej strony już tyle tu mieszkam, że powinnam się przyzwyczaić. Problem w tym, że nie umiem, więc chyba jestem jakaś dziwna:baffled: Za dużo wymagam, czy co?

Czarna zatem czekam i kciuki zaciskam&&&&&&&&&&&& Tak czy siak nuba obglądniemy:-)

Ann, Koli zgadzam się z tymi samoistnymi poronieniami. Ja przy staraniach o Marcelka miałam dwa razy sytuację, że przed terminem @ był cień kreski, ale jednak @ przychodziła, tyle że z malutkim opóźnieniem.Wbrew pozorom nie tak łatwo robi się dzieci :-p

Patrysiu
jakby to ująć....byłaś moim natchnieniem;-) Spojrzałam na Twoje suwaczki i jakoś zapragnęłam takiej zimy z nutka Świąt:-)

Piraniu fajnie by było, jakby człowiek mógł tak na prawdę zatrzymać swój suwaczek;-):-D Koniecznie je popraw, bo już nie wiem w końcu ile ma Twoja Księżniczka:sorry2:

Andziu śliczne fotki wklejasz! Jędruś fajniutki, na prawdę duży chłopczyk. Bracia mali przystojniacy:happy2: I nie odchodź z forum. Kto wie, jak Ci się życie ułoży...warto być wciąż w temacie planowania;-)

Śpijcie dobrze babeczki!

Do góry