Patrysia, też myślę, że będą brązowe bo ten brązowy barwnik wokół źrenicy wyraźnie ekspanduje
Tasha, ale malutka ślicznotka, strasznie urosła, ucałuj ją ode mnie! Fryzurki faktycznie podobne mają
Ann, ale masz ślicznego małego pomocnika. Sylk może podnieść pH, tak samo Replens, Rephresh i inne zakwaszacze :-), trzeba więc koniecznie najpierw przetestować na sobie.
Daria, Kaja przez jakieś 2 miesiące miała ciemne niebieskawoszare tęczówki a potem przy źrenicach zaczął się pojawiać brązowy kolorek. Zobacz jak Kaja w huśtawce Graco śmieje się do Krzysia :-), z wiekiem coraz bardziej lubi tą huśtawkę, czasem utnie sobie w niej drzemkę.
Zobacz załącznik 517044
MissBella, daj znać jak spisała się wanienka :-)
Magda, strasznie bym chciała by zaczęła raczkować szybciej nić Krzysiu, będzie się mniej nudzić :-) ...ale i ja wtedy będę mieć pewnie jeszcze mniej czasu ;-) Dziś Krzysiu poprosił o soczek owocowy ze słomką, dałam mu go a on podszedł i zaczął nim poić Kaję, ledwo dobiegłam, strasznie się boję, że kiedyś czegoś nie upilnuję. Dziś synuś robił nie za kawę a za kroplówkę z kofeiną
Maggie, to przecież nie jest Twoja wina kochana. Ale lekarze sprawdzili czy nie ma np. krwiaka na kosmówce? Nie wiem czy czytałaś ale moja koleżanka całą ciążę krwawiła a urodziła śliczną, zdrową córeczkę, jestem z Wami. Ja do tej pory nie mogę zapomnieć jak strasznie tęskniłam za Krzysiem będąc w szpitalu po CC, po prostu nie do opisania, przytulam mocno.
Koliber, działajcie dziś bo jeśli dziś był plusik to zapewne jutro będzie owulka i dziś najpłodniejszy dzień cyklu
Andziak, ja piłam jogurty waniliowe, teraz na szczęście już jem wszystko :-) A Twoi synowie mieli kolki?