reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
czesc dziewczynki :-)

MissBella, Tasha, Piranha siczne dziewczynki :-)

Ann slodziak z tego twojego synka, a jaki pomocnik w kuchni :tak:

Moj starszy syn przez pierwsze miesiace po urodzieniu maial takie sliczne granatowe oczka. normalnie wszyscy podziwiali te jego oczka. a teraz u mabrdzi zjasnialy i sa takie szaro- niebieskie.
a mlodszy ma zielone, po mamusi ;-)

Maggie jak sie czujesz? krwawienia ustapily?

DARIA Domiś jest z O(wspomagałam się testami bo nie wiedizłąam kiedy tą O mam bo mi nie wychodziło z zaciążeniem)a Alanek i Marcelek przed takze u mnie nie ważne kiedy i tak smerfiątko jest :D

Czarodziejko to niesamowite uczucie, nie do opisania, ciagle na nią patrze i mam łzy w oczach ze szczęścia...
Radzimy sobie nieźle, chociaż pierwsza noc nieprzespana, dzisiaj przyjdzie do nas położna i będziemy się pierwszy raz kąpać:tak:

Jestem najszczęśliwsza na świecie !!!

Daria rzeczywiście Mała jest do mnie podobna chociaż do mojego M też, wszyscy mówią, że jest mieszana.

Aaaa!! Zapomniałam Wam napisać, że mój M był przy porodzie, co prawda nie do końca ale dał rade i spisał się dzielnie za co jestem Mu niesamowicie wdzięczna...:tak:

Ostatnia edycja:
hej dziewuszki :-)

ale nas tu rozpieszczacie zdjęciami, superowo:-)

pirania ale z Kajutki agenciak, spojrzenie mnie rozbraja, jak schodzi z tego leżaczka :-Dukochaj ją

ann widzę, że z Twojego synka też taki pomocnik kuchenny, jak z mojego-mój Syncio uwielbiam siadać na blacie w kuchni i gotować ze mną i z M, mieszać, miksować itd itp

tasha no w końcu fotki małej Biedroneczki, słodziaczek z niej :tak: całuski od ciotki

missbella ale cudna Laurunia, mała panienka :-)

kochane, zazdroszczę Wam tych cudownych córeczek /oczywiście pozytywnie/... chociaż szczerze przyznam, że po tym, co mnie spotkało, już się tak na płeć nie nakręcam, suplementy odstawiłam itd

mam do was takie pytanie z ciekawosci jak to jeste z tym znieczuleniem czy po nim normalnie mozna chodzic czy to jakos pralizuje ?

miss maz u mnie byl 2 razy przy porodzie i zawsze mnie masuje bo chyba bym nie dala rady bez tego ;/ ale teraz pierwszy raz odcinal pepowine .. i dodatkowo jeszcze mnie trzymal bo troche inny porod tu a w polsce;p no i od razu polozna robi nam zdjecia z takim swiezo wyciagnietym dzieckiem z pepowina ;p ale pamiatka jest :)

Witajcie dziewczyny:-)

Widzę, że dziś dzień zdjęciowy. Ale się napatrzyłam :tak: U nas na froncie spokojnie. Kolejna nocka przespana, choć dziewczynki wciąż nie wyraźne. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń.

Tasha dzięki za info;-) Wszystko zanotowane. Sonia.....ahhhh...co tu dużo gadać. Rośnie cudnie, wygląda ślicznie, minki ma przebojowe! :-)

Czarna
ja za pozwoleniem lekarza w Pl stosowałam w ciąży zovirax. Inaczej bym chyba w szpitalu wylądowała, bo tak miałam zainfekowane wargi:baffled:

Ewcik
witaj i pozdrawiam;-)

Macy sklep na necie znalazłam, tylko czasu brak na głębszą lekturę, ale się zrobi:tak: Strasznie jestem ciekawa, czy mi wyznacza cc jeszcze w tym roku, czy już w 2013:-p

Koli
wyniki patrzyłam,ale coś dziwna jednostka podana. Jesteś pewna, że nie powinna być mmol/l ?

Patrysiu ja wymiękam przy czuprynce Marcelka:-) A napis na bodziaku bombowy! Nic dodać, nic ująć:happy: Reszta ekipy....wisienki na torcie:-p

Miss śliczności! Nic nie widać po niej, że noworodek. Buźka jak marzenie:-) Jak sobie radzicie?

Piraniu buziaki dla małej rozrabiary! Tylko patrzeć jak wyruszy w świat;-) A widać, że już powoli startuje:-)

Ann
fajny ten Twój synuś.Radość z buźki aż promienieje!:happy:

Czarodziejko jak Maksiu dzisiaj?

Maggie daj znać, co u Ciebie?

reklama
Jestem jestem, krwawienia nadal mam, trzeba czekać. Wiem że trzymacie kciuki ale u mnie tej nadziei coraz mniej.... Wyrzucam sobie że może za mało się tą ciążą cieszyłam...
Missbella, córeczka jak marzenie.
Ann też mam takiego pomocnika w domu, jak za nim tęsknię był u mnie i normalnie płakać mi się chciało jak do domu wracał...

Do góry