reklama
maggie2205
Fan(ka)
Ewcik ale ja wlasnie w szpitalu jestem...
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Koli pierwszy raz widzę taką jednostkę, ale skoro po 2 godzinach zmieściłaś się w dopuszczalnej normie (masz poniżej), to jest ok. Po godzinie to normalne, że masz podwyższony cukier, ale na czczo w porządku i po 2h też, więc jest ok:-)
Maggie zadręczanie się nic nie da. Tak jak Ann pisze, to nie Twoja wina. Trzymaj się! Ja wciąż trzymam kciuki
Maggie zadręczanie się nic nie da. Tak jak Ann pisze, to nie Twoja wina. Trzymaj się! Ja wciąż trzymam kciuki
Andziak0307
Fanka BB :)
Ja na szybko bo czasu małó.najpierw poloźna potem zebranie w szkole.Mały w nocy spi w dzien roznie. Mam pytanie do mam ktore karmiły. Jakie jogurty jecie?naturalne czy owocowe.jak tak to jakie i jakie owoce jadłyscie. Ja karmiłam cala 3 ale juz nie pamietam co jadlam na poczatku Nadrobie was pozniej
_Ewcik_
Fanka BB :)
Ewcik ale ja wlasnie w szpitalu jestem...
acha, nie wiedziałam :-( myślałam, że w domu jesteś.. i jakie leki Ci podają? usg robili?
andziak jogurty lepiej naturalne i nie w dużych ilościach.. no a z owóców to teoretycznie pestkowych i cytrusów nie można..
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Andzia ja jadłam najpierw naturalne, bo bałam się. Jak przeszły i Nelci nic nie było, to kupowałam Jogobelle. Moje ulubione. Każdy smak i były ok
Ja na szybko bo czasu małó.najpierw poloźna potem zebranie w szkole.Mały w nocy spi w dzien roznie. Mam pytanie do mam ktore karmiły. Jakie jogurty jecie?naturalne czy owocowe.jak tak to jakie i jakie owoce jadłyscie. Ja karmiłam cala 3 ale juz nie pamietam co jadlam na poczatku Nadrobie was pozniej
Andziak ja jadlam wszystko w szpitalu dawali jogurty owocwe , na obiad fasole gyros itp colin mial moze 3 razyy kolke jak powiedzialam poloznej ze w polsce tego nie mozna tego nie mozna to ona myslala ze sobie z niej jaja robie ;p ja po porodzie fasolke po bretonsku jadlam i nic mu nie bylo i w ogole niczego sobie nie zalowalam
polozna mi tlumaczyla ze to co my zjemy nie wpywa w duzych ilosciach do pokarmu ze to sa drobinki i nic mu nie zaszkodzi
a nadia na butli i troche na piersi tylko niby to co mozna bylo jesc i kolki jak nie wiem co ;/
Piranha
Niezla spryciula z Kai
Mój Olek miał identyczny kolor oczu tak mniej wiecej w wieku Kai, pociemnialy kolo 6-7mies i ma piwne.
Tasha
Soni do twarzy w rozu
Koliber
Ty się nie poddawaj,ja tych wynikow nie rozumiem bo się na tym kompletnie nie znam. poczekaj na wizyte u tej specjaliski, trzymam kciuk asy:*
A co do mleka, to jakie dajecie skoro mlody nie może krowiego?ja polecam mleka zbozowe
Mój Olo lubi müsli z mlekiem sojowym –zdziwilo mnie bardzo jak kiedys mi wyjadal z miski.
Daria
Hmm czyli baby Comp potwierdza m.in. teorie 0+12. Chyba oleje te statystki i będą przytulanka do samej owu
Kojarze,ze staralas się o druga córe, napisz proszę jak wygladały Twoje staranka.
Co do znieczulenia ZZO (PDA po niemiecku) wszystko zalezy od dawkowania i jak to zaloza. Ja mialam przy porodzie ale 3 razy się wkuwali bo podobno mam zbyt waskie przestrzenie miedzy kregami. dopiero ordynator dal rade ale… i tak nie chwycilo jak należy bo prawa strona czulam bol czego efektem co 20 min zapodawalam sobie dawke leku i lewa noge mialam niewladna a prawa bez problemu.
Ewcik
Oj tak mój tez uwielbia pomagac, czasem wiecej mi poprzeszkadza w tym gotowaniu ale dajemy rade
Andziak
Ja jogorty jadlam rozne, ogolnie uważałam na smazone i wzdymajace-ale to tylko na początku. Tak jak Daria pisze w de nie ma czekos takiego jak specjalna dieta dla matki karmiącej
Daria ja tez w szpitalu zrobilam takie oczy jak dzien po porodzie przynieśli mi fasolke
Niezla spryciula z Kai
Mój Olek miał identyczny kolor oczu tak mniej wiecej w wieku Kai, pociemnialy kolo 6-7mies i ma piwne.
Tasha
Soni do twarzy w rozu
Koliber
Ty się nie poddawaj,ja tych wynikow nie rozumiem bo się na tym kompletnie nie znam. poczekaj na wizyte u tej specjaliski, trzymam kciuk asy:*
A co do mleka, to jakie dajecie skoro mlody nie może krowiego?ja polecam mleka zbozowe
Mój Olo lubi müsli z mlekiem sojowym –zdziwilo mnie bardzo jak kiedys mi wyjadal z miski.
Daria
Hmm czyli baby Comp potwierdza m.in. teorie 0+12. Chyba oleje te statystki i będą przytulanka do samej owu
Kojarze,ze staralas się o druga córe, napisz proszę jak wygladały Twoje staranka.
Co do znieczulenia ZZO (PDA po niemiecku) wszystko zalezy od dawkowania i jak to zaloza. Ja mialam przy porodzie ale 3 razy się wkuwali bo podobno mam zbyt waskie przestrzenie miedzy kregami. dopiero ordynator dal rade ale… i tak nie chwycilo jak należy bo prawa strona czulam bol czego efektem co 20 min zapodawalam sobie dawke leku i lewa noge mialam niewladna a prawa bez problemu.
Ewcik
Oj tak mój tez uwielbia pomagac, czasem wiecej mi poprzeszkadza w tym gotowaniu ale dajemy rade
Andziak
Ja jogorty jadlam rozne, ogolnie uważałam na smazone i wzdymajace-ale to tylko na początku. Tak jak Daria pisze w de nie ma czekos takiego jak specjalna dieta dla matki karmiącej
Daria ja tez w szpitalu zrobilam takie oczy jak dzien po porodzie przynieśli mi fasolke
reklama
aaa zapomnialam, przyszly nowe paski ph i z Ciekawosci zmierzylam ph przed i po zastosowaniu sylk ...i wlasnym oczom nie wierze. przed sylk moje ph wynosilo 5-5,6 a po zaaplikowaniu sylk 6,5-7. o zgrozo!!! takze przy starankach bedzie tylko replens
Podziel się: