reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hallo Kochane!
Nullka ja Ci powiem, Serce Matki wie najlepiej! Jak dostałam zdjęcie z 12/13tc to pierwsze co pomyślałam "Nie no to jest twarz dziewczynki" Ty pomyślałaś to samo, więc dziewczynka na 100%
Dzięki dziewczyny!
Missbella Laurunia Różowy Słodziaczek!!!!! Jeszcze raz Gratulacje!!!!

reklama
MissBella

Sliczna:)

Patrysia
bardzo proste: jajo nalezy rozbeltac trzepaczka z 4 lyzkami mleka,dodajesz maly 1 serek naturalny, do tego cukier waniliowy (ale ten z prawdziwa wanilia) mozesz zamiast zwyklego serkac dac juz taki waniliowy np homogenoziwany. dalej wszystko mieszasz na jednolita mase dodajesz 2-3 lyzki maki, mieszasz i smazysz na naoliwionej patelni.
Moj maly zjadl 5 i wlasnie wzial sie za 6-go :szok:

Ostatnia edycja:
Miss
ale sliczna córcia..jaka Kochana kruszynka
A jak tam w ogole w domku...jak sie ogarniacie?>
jak sie czujesz w roli mamci?:)

Patrysiu
Marcelek wymiata z fryzurką...jest przeuroczy!!!!!!

Nullko
mi sie jakos wydaje ze to dziewczynka...nic tam nie sterczy!!!!!!!!!!!

Ciekawe jak Andziak!

Patrysiu, masz szczęście, że mieszkam daleko bo normalnie bym zjadła Marcelka :-), jest kochaniutki, słodziutki i po prostu prześliczny ...a czuprynki Kaja może mu jedynie pozazdrościć :-D W ogóle cudnych masz tych swoich chłopaków!

nullka
, na tych kolejnych fotkach to ja już w ogóle nuba nie widzę ...przynajmniej dłużej podtrzymamy napięcie kasztankowe :-D A nie ma odpowiedniego ujęcia na filmiku?

MissBella
, ale śliczniutka kruszynka, proszę nas tu często jej fotkami zasypywać.

Tasha, oto dzisiejsze oczko Kai, nadal kolor nijaki ;-) ale pewnie brązowe będą. Zobacz co Kaja wyprawia odłożona na leżaczek, robi szybciutko myk na brzuch a potem poniższy manewr :-)

reklama
Do góry