reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Martuchaa
dobra dusza z Ciebie to pomogłaś ...wierzę ,że wszystko będzie si w brzusiu ..
a faceci tak ,tak---> do trąbienia pierwsi ,ale jak trzeba pomóc to udaja ,że nie widzą..oczywiście nie wszyscy ,ale większość ..
a bete masz piękną --> bardzo sie cieszę !!!
no i test pierwsza klasa :cool2:

Czarodziejka
dziunia to ja jestem na fotce jak Tomowi wysłałam z pracy:)))

Natusia
cześć słonko ;)) Ty zapodaj swoją fotkę bo ja już wrzucałam nie raz wiec teraz Ty dawaj :)))
fajna taka wycieczka do warzywniaka :)
i ..dziękuję :):*

Ewcik
reke podaję --> wychodź z doła !!
szykuj sie na nastepny cykl !

Tusia
dostałam awizo-->pewnie to hula:-D
Tom zrobił przelew:tak:

Axa
no żesz ..miałam pisać ,że Wasze słoneczko piękne ,że hoho:-D

Mama, no ba, ale ja mam tak jasne rzęsy, że śmiesznie to wyglądało, czarna długa góra i jasny dół, a u mnie nie wskazane jest robienie kreski, lub cieniem maźnięcie bo ja mam małe oczy więc to jeszcze je zmniejsza, a już szczególnie na całej dolnej powiece:dry:
Martucha Bliźniaki? No no! Miło by było, bo chyba tu nie mieliśmy jeszcze bliźniaków:-D Ja zawsze chciałam mieć bliźniaki, oczywiście jako pierwsze, no ewentualnie drugie, później to już modliłam się co by bliźniaków nie było:-D
Natusia Od Ady dla Ciebie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!

natusia, mamcia dzięki kochane moje.. jestem w czarnej d.... ,jeśli chodzi o ten cykl.. testy wariują, ja też przy okazji hehe dzisiaj w ogóle kiepsko się czuje, jakoś boli mnie żołądek, M nawet się mnie pytał, czy to nie przez te wszystkie leki, cały dzień się faszeruję chemią ehhh... /o rany, ale maruda dzisiaj ze mnie :szok:/

axarai wycałuj Adulinkę, cudowna jest!

p.s. jak ma wyglądać szyjka macicy w trakcie owu, a jak po-tak z ciekawości pytam, bo nigdy nie umiem tego zapamiętać?

Axa
dlatego najpierw musisz mieć zrobiona hennę czyli dół bedziesz miała czarny i potem zakładać rzęsy :)
nie ma rzeczy niemożliwych ;-)
jak masz małe oczka to tak..cień na dolnej powiece niewskazany a juz na pewno nie na całej :sorry2:

Ewcik
szyjka na owu się podnosi i otwiera ..mięknie ..
w owu jest otwarta ---> przyjmuje ~~o ~~o
miękka jak płatek ucha i wyyysoko..
po owu się zamyka i twardnieje...jak czubek nosa.
czasem obniża,ale to każdej sprawa indywidualna ..

reklama
Natusia
Dziekuje Kocie
ale to zdjęcie jest mega stare..jak i ja stara jestem...na zdjeciu mam jakies 18, 19 lat:DDDDDD
teraz to rupieć:)
A to zdjęcie jak Macius mial 2 latka:))))))

Mama
Poka zdjecie z telefonu:DDDDDD

Dziewczyny Maks padl mi dzis jak Kawka o 19:00
zagadalam sie przez telefon..patrze a on spi na kanapie...
ciekawe o ktorej wstanie rano...

Ostatnia edycja:
Do góry