reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejka
ile miłości w Twoim spojrzeniu ;)))
moje bąki tez już śpią ---> od 19.40.
dlatego ja tu z Wami:)

Tom własnie poszedł na siatkę .

kochana ja nie umiem wstawiac fotosów..umiem jak już mam w kompie ..jutro Tom mi wstawi wieczorkiem ,ale ...no nie wiem ...wstydzę się :zawstydzona/y::sorry2:

reklama
czarodziejka lasencjo Ty:-)

ale Wam dobrze, Marcelino właśnie je tosta z serem i jajo, ale specjalnie przeciąga, bo tv chce oglądać

Czarodziejka ulalala czarujesz;-):tak::-)
Kasia oj zleciało :p choć czasem mi się dłuży ;)
MArtucha miałam mieć wizytę 7.11, ale przełożona na 24.10 :)
a usg połówkowe jakoś na początku listopada, muszę się jeszcze umówić ;)
dobra dusza z Ciebie i z maluchem/maluchami ;p wszystko ok, ale uważaj na siebie ;)
Mama no baaa wiadomo po kim dzieci mądre:-p
NAtusia fotka brzuszka raz w miesiącu trzaskana :p w czwartym miesiący już była, więc teraz czekamy na miesiąc piąty :p
Ewcik doły nam nie straszne, dawaj łapkę, jesteśmy z Tobą

zagladam i jakie piekne fotki widze :-)

Czarodziejka piekna kobitka z ciebie :tak:

Mama, Natusia no to czekamy na fotki :-)

Natusia :-***************** dla ciebie kochana, za te piekne slowa ktore napisalas :-) milo cos takiego uslyszec :happy2:

Martucha cudny tescik :-) napatrzylam sie i mam nadzeje ze sie juz wkrotce tez takim pochwale ;-)

Piranha a co uciebie, jak dzieci?

Ewcik glowka do gory kochana, pomozemy i jak trzeba bedzie z dolka wyciagniemy :tak:

Ostatnia edycja:
Natusia

moja drogaaa..no warto było czekać :)))) jakas Ty sliczna ...i mąż przystojniacha a i synek świetny:)))
róbcie dzieci ---> sliczne będą :)))

Marzycielka
witaj kochana :))
jak Ci minął dzień?

wiesz co ..pomogę Ci wstac bo ja tez spadłam hahahaaa
laska nie ???

na tym wątku są najpiękniejsze babeczki nie ma co ;))

Ostatnia edycja:
natusia ajjjj, już się nie dziwię po kim Twój synek taki przystojniak-jak ma tak śliczną mamę, to nie ma się co dziwić:-)

truskafcia ostatnio moje życie to ciągłe pasmo kiepskich wiadomości, nieraz się zastanawiam, ile jestem jeszcze w stanie udźwignąć ehhh

Witam ponownie
biggrin.gif

Miałam Was doczytać, ale przyszedł kumpel męża z prośbą o pomoc w napisaniu czegoś i tak mi jakoś zeszło:baffled:

Zauważyłam, że my mamy dziś STUDNIÓWKĘ
biggrin.gif
Bosheee, kiedy to zleciało
confused.gif
Dopiero co test robiłam:-p Mąż z tej okazji przywiózł ze sklepu polskie śliwki kalifornijskie w czekoladzie...oj chyba dziś przegnę ze słodkościami:-p Uwoelbiam!

Coś dziś jestem jakaś nijaka. Nastrój owszem, ok, ale a to nic mi się jeść nie chce i brzuch mnie pobolewa....echhh....pogoda też nie fajna. Dobrze, że chociaż śliwki mam:-D

Czarodziejko
dobrze, że już masz się lepiej. A te zdjęcia....olala.....śliczna babeczka z Ciebie:tak:

Piraniu ten wirus to coś okropnego. Doczytałam jednak, że najczęściej atakuje dzieci po wyżej 3 roku życia. Może nie będzie tak źle. Pamiętaj, że też nic pewnego nie ma w tym, że się zarazicie. Tulę Cię kochana i wyobrażam sobie jak bardzo się martwisz. A jak siostra? Jak oni się trzymają? Ciężko to przechodzą? Kurcze, no oby Was ominęło &&&&&&&&&&&&&&&&&
U nas lepiej. Aż jestem w szoku, że tak szybko zadziałał antybiotyk. Efekty są i to bardzo dobre. Dzięki słońce, że pytasz. Pisz, jak sobie radzisz? Jak tam Kaja z drzemkami?

Koliber
sprawdziłam w kalendarzu i próbki kału zbierałam również przy pełni. Były zebrane 6 razy co 4 dni. Skąd tu teraz wiedzieć, czy trafiłam, czy nie? W felixie hodują jednak próbki wystarczająco długo, by dopaść dziadygi. Wydaje mi się, że mogę być spokojna:confused: Tak, czy siak dziękuję za info:-)

Aga
Twoja tempka, to nawet Himalaje śmiem twierdzić:-D No ciekawa jestem co z tego wyjdzie. Zapowiada się ciekawie. Kciuki zaciśnięte;-):tak: Pisałam wyżej Koliber, że próbki brałam 6 razy w miesiącu, co 4 dni, od Nelci i męża. Sprawdziłam na necie i również w czasie pełni. Myślisz, że jak nic nie wyszło, to wciąż powinnam się martwić. Felix ma raczej dobre opinie, a po tylu próbkach.....sama już nie wiem:confused:

Macy
chyba się skuszę na to odtrucie. Jak będę w Pl, to skompletuje leki na dłuższą kurację. Zobaczymy, czy to coś da. Dziękuję Ci za cenne rady!

Tusiu jak tam idzie Ci urabianie męża? Czyżby zmiękł?:cool2:

Nullka
tak jakoś zapytałam, bo sobie pomyślałam, ze może ma jakieś anymdłościowe właściwości:-D Mi na te mdłości pomagała pepsi (jedyne, co mogłam pić na początku ciąż z dziewczynkami) i winogron. Jakoś mi było lepiej po tym. Poza tym sen i czas:happy2:
Może spróbuj herbatki ze świeżego imbiru? Niektórym pomaga. Koszula fajna. Ja lubię takie rzeczy, tylko mój mąż ostatni do ubierania w koszule:baffled: Cóż, może synuś polubi:-p

Tasha
jak tam sprawuje się huśtawka? Nadal jesteście zadowolenia? Pisz, bo muszę się na jakąś zdecydować;-) Sonia już zdrowa? Jak ten katarek? Ukochaj ją od cioteczki z bb:happy2:

Marzycielko widzę, że masz nową koleżankę:-D Może faktycznie kup jeszcze jedną, ale może ta jedna daj wystarczającą ilość jonów? Nie wiem, nie znam się na tym. Trzeba by poszperać.Może coś znajdę w tym temacie;-)

Patrysiu
Marcelek ślicznie przybiera na mamusinym mleczku. Zuch chłopak! Masz faktycznie fajnie z ta położną. A skoro mówisz, że Marcelki to fajne chłopaki....hmm....muszę męża przekonać, bo ja jestem ZA:-)

Kasiu fotel bujany:szok: Nie no, ja wiem że urozmaicenie w związku jest potrzebne, ale na fotelu bujanym, to sobie krzywdę możecie zrobić:-D A tak na poważnie, to nie gadaj głupot:-p
Dziewczynki moje dobrzeją w oczach. Aż jestem w szoku, że ten antybiotyk tak na nie szybko podziałał:szok:

Truskafko
gylgyl:szok: Hehe...to jeszcze lepsze niż Nelki oljo. Bo pele ( wg Neli skarpetki), to już w ogóle słabizna:-D Szkoda, że moja Nika od razu gadała poprawnie. Ciekawe jaki synuś będzie? Może jeszcze lepszy aparat niż one dwie, sądząc po ruchliwości w brzuchu:szok::happy2:

Mama
widzę, że Dominiś wymiata:szok: Super! Niech Ci ****** z dumy rośnie (wstaw, co chcesz w miejsce gwiazdek):-D. No i czekam na fotkę:-p Co jak co, ale Ty się wstydzić nie masz czego;-)

Axa
podobno faktycznie dzieci po cc mają bardziej kształtne główki. Cóż im się dziwić, nie musiały się zbyt namęczyć przychodząc na świat. Adusia super. Normalnie, jak z obrazka!:happy2:

Martucha
Ty nie bądź teraz taka bohaterka:-p Pomagać owszem, ale pchać samochód:szok: Było lepiej jakiegoś chłopa zatrzymać i za bety zagnać do tego pchania:-D Groszek......groszki?:confused::-) teraz najważniejszy!
Fotki Wam pokażę, jakże by inaczej. Już nie mogę się doczekać na Twoje;-)

Natusiu u nas dobrze. Dziewczynki super zdrowieją. Mam nadzieję, ze Twój synek tak jednorazowo miał gorszy dzień z tym przedszkolem. Wykresik Twój wygląda bardzo ciekawie;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Laska z Ciebie, ze szok:szok: Kobieto, ta uroda....no super!

Ewcik łapkę podaję i tulę. Może nie już, nie dziś, ale będzie dobrze. Przecież wiesz;-) Trzymam kciuki za powodzenie&&&&&&&&&&&&:happy2:

reklama
Natusia
Dzis chyba nie zasnę...ale z Ciebie sexi kobietka...
Jesooo cudo Jesteś
To niesamowite ale wiekszosc tu z nas to takie ładne dziewczyny":DDD
..ze mna na czele oczywiscie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
..taki tam zarcik na podniesienie wartości:)
Oj Natusia..pieknosci , cudnosci...i synek Aniołek słodki:DDD
Juz sobie wyobrazam jaką miala bys przesliczna dziewcinke hi hi

Do góry