reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

TRUSKAFFFKA jak zniknie to wtedy ctr+z jakos tak i powróci post ;)ja sie czuję dobrze:)ten poród jeśli można tak nazwać miło wspominam...od razu śmigałam i szwy mi nie dokuczały/dokuczają także musiałąm byc dobrze nacięta/zszyta ;) jak sie zdejmie teraz w piątek szwy to na pewno jeszcze lepiej będzie:)teraz wracam do formy z ciałkiem powoli a niedługo dopomogę ćwiczeniami :)

Brzuchatki które mają juz brzuszki chwalcie się:))hehe a mi jakoś tak smutno ze go nie ma :p a tak przecie mnie już denerwował :D

MAGDA zapomniało mi się ;) Marcelki sa kochane także jak imię się podoba to smiało trza dac :D hehe co do M ja też miałam problemy oj oj hehe

reklama
Patrysia
dobrze,że pani taka miła..mi też szwy połozna ściągała w domku..

Truskaffcia
tak kochana..jutro wolne ..czekamy od piatku na sanepid ,ale do dzis nie dojechali ..może będą jutro...
w sobotę mamy imprezę w salonie-2 latka :-D
będzie alkohol :-p
a w ndz.mam szkolenie na 10.00 do 14.oo..

Kasia uk
dzięki :) mam nadzieję,że będzie pięknie :)
a buty wygodne :tak:

ja Ci dam bujany fotel ...jeszcze przyjdzie na to czas :-)

pani dzis w przedszkolu powiedziała,że Dominik czytał opowiadanie całej grupie i pani jest Nim zachwycona ,że On juz tak daje czadu z czytaniem ..
trochę popękałam na szwach z dumy:-)

Truskafka ja za każdym razem miałam łożysko na tylnej ścianie, ale zawsze czułam ruchy, że tak powiem z przodu, a z Adą to już w ogóle dziwnie było. A Ty miałaś pierwsze CC?
Wiecie co zauważyłam, dzieci po CC mają bardziej okrągłe główki, od dzieci po SN, to wiadomo, bo nie przeciskały się przez kanał rodny, ale dzieci po CC i to jeszcze z pośladków, to dopiero mają okrągłe główki:-) Ada to taki okrąglinek:-)
Kasia uk Taki spontan jest najlepszejszy:-) Zaskoczenie mile widziane, no nie:-)
Mama ja też miałam rzęsy 1:1, trochę mnie wkurzało to, że ja mam ogólnie jasne rzęsy i brwi, muszę robić hennę, więc jak u góry miałam takie odlotowe czarne rzęsy, to dół i tak musiałam malować maskarą:baffled: Kosmetyczka nie chciała mi położyć henny na dolne rzęsy, przy otwartych oczach. A Ty jak byś z tego wybrnęła?

Patrysia hehe z tymi brzuszkami tak właśnie jest, najpierw się jojczy że ma się dość, a potem się tęskni, oj przechodziłam to z Matim, teraz też pewnie będę :p
staram sie nie fiksować..ale boję się bólu przed w trakcie i po porodzie...:baffled:
Mama czyli weekend imprezowo szkoleniowy przed Tobą :p
Dominik daje czadu, pękaj pękaj:tak::-)
Axa Milady kochaniutka :)
tak, miałam cc właśnie z powodu pośladkowego ułożenia prezesa ;)

Czarna
MEGA WIELKIE GRATULACJE!!!!

Patrysiu
Obys szybciutko doszła do siebie..
Usciski dla Marcelusia...

Mama
tez by mi szwy puscily...hi hi
Super madra główka z synka:D

Axarai
córeńka prze cuuu dna!!!!:)

Fikusowo
zdrówka zatem dla synka

Nullko
ale daje Ci w kość ta córcia:);-)

U mnie juz ok..dzien minąl bez zadnych "rewelacji"

Dziewczyny znalazlam w kompie zdjecia z przed 12 lat..
Uwaga to ja...ha ha jaka ze mnia gąska

Ostatnia edycja:
Mama powiadasz ze bujany fotel jeszcze nie dla mnie????? Oj a ta skleroza?????

Truskaffka
wow.... ja teraz luknelam i u ciebie juz 15 tydz. Jejku jak ten czas zasuwa.....Najwazniejsze ze wszystko ok.

Patrysia swietnie ze babeczka milutka. Ciesze sie ze z malym Marcelkiem jest bardzo dobrze.

Axari
Kasia uk Taki spontan jest najlepszejszy
biggrin.gif
Zaskoczenie mile widziane, no nie
biggrin.gif
tak, tak,..... a teraz jaka przyjemnosc.....hmmmmm......rewelka

Czarodziejka
wow !!!!!!!!! alez laseczka....slicznie..:-)

....tak piszecie o hennie, az wskoczylam do lazienki i co..... jutro lece na "wyrywanie nitka" brwi i ja tez zaszaleje z henna. Rzesy to ja wole malowac bo cosik nie mam az tak duzego zaufania do hindusek. Ja zawsze na sama mysl o tym jak one mi tam wyrywaja ta nitka ....brrrrrr.....uczucie nie za swietne, ale efekt jest!!!!

Ostatnia edycja:
CZA-RO-DZIEJ-KA!!!!!!
Ty pięknotko Ty :))
ślicznie wyglądasz kusicielko:)))))
napatrzeć sie nie mogę:)

Kasiauk
na sklerozję lecytynka :-D na fotel bujany jeszcze sie nie łapiesz :))

Kinga
pracuj--->kaska leci :))

Martuchaa
nie ,nie ...chwilowo mam dość :-pdziś mąż na siatkę idzie także ufff:-D
a kwasu ja w ciążach brałam 1 tabletkę :)
uprasza się uprzejmie o wstrzymanie szaleństw wszelakich niech sie groszek/groszki hahahaa dobrze ukorzenią :)
już &&&&& za wizyte zaciskam :))

Czarna
poprosimy test -->oczy nacieszymy:)

Truskaffcia
no daje czadu Domi a najlepsze jest to ,że On tak sam z siebie przy Zuzi za czytanie sie wziął:)...ale zdolny wiadomo po kim :-p:-D

reklama
Do góry