reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ewcik kiedys Ci pisałam, ze ja sie na razie nie staram, ja mam juz 3 synów ( najstarszy ma 17 lat) i dwójka maluchów, ale nie mówie nie, moze za 2 lata, , wiem ,ze jest Ci teraz cięzko ale nie poddawaj sie bo wiesz, ze wiara czyni cuda
mama super buty, ja tez poszalałam dzisiaj na zakupach,
Czarodziejko współczuje choróbska
Czarna trzymam &&&&&&&&&&&
U mnie wg wszystkich hińskich kalendarzy wychodza 3 córki, tak, ze te kalendarze w 100 % made in china

własnie przyszedł do mnie Oli ( dwulatek) i mówi mama głodny jestem jajo mi zrób ( juz prawie spał) ja mu mówie jako juz jadłeś nie możesz a on do mnie jestem głodny słyszysz to zrób mi kiełbasy ja sie go pytam jakiej kiełbasy a on mi mówi nie starej tylko dobrej, myslałam, ze padne
Ewcik nie ma sprawy,

Ewcik mój Oli był taki spokojniutki a teraz tak gada wszystkich w domu przestawia, jak idzie spac to zawsze do najstarszego mówi Nikus do spania bo jutro masz isc do szkoły, słyszysz idź sie wyspac , a twój synus chetnie chodzi do żłoba?

kate teraz już tak, początki były ciężkie, ale jest już ok. Widzę, jakie są pozytywne efekty żłoba, naprawdę.. codziennie Marcelinio przychodzi i na przykład jak się bawi, podśpiewuje nowe piosenki, dziś Wlazł Kotek na płotek, wczoraj Była sobie żabka mała... no jedyny minus to choroby, w tamtym roku trochę chorował, ale teraz póki co spokój

Ewcik Twój Marcel jest tylko 3 dni starszy od mojego Oli ( dopiero teraz to zauważyłam), ja sie własnie najbardziej boje jak Oli pójdzie do przedszkola tych chorób, u mnie razy 2 bo od razy Alan złapie

reklama
kate właśnie też to zauważyłam, że Marcelinio tylko 3 dni starszy;-) ja polecam żłobki, moje koleżanki, które mają dzieci w żłobach, też.. super to działa na uspołecznienie dziecka

Do góry