reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzięki Daria za przypomnienie. Czytałam na stroni, o tym zameldowaniu. A jak możesz, to zapytaj się na miejscu, czy trzeba osobiście przyjechać po ten paszport, czy mogą przysłać do domu?
Słodkie te Twoje dzieci! O i M uśpił synka:-)

czesc dziewczyny

Noemi ogromne gratulacje :-) cos czuje ze w koncu nastal ten wlasciwy czas i teraz wszystkie szybciutko zaciazymy :tak:

Dziewczyny no nie moge sie napatrzyc na te wasze zdjecia dzieciaczkow, Piranha, Kate, Axarai, Daria cudne malenstwa. juz mi sie teskni za tymi malutkimi rozmiarkami :-)

Iliaczek ja w tym cyklu mialam pare dni taki brudny sluz, dokladnie taki jak opisujesz i kiedys tez mi sie tak zdarzalo, ale jak Piranha mowi ze czasami tak moze byc to jakos jestem spokojna :happy:

Aga no fajnie by bylo gdyby w te dni byla owulka bo juz stracilam nadzieje na owulacje w moich cyklach :-) szkoda ze nie robilam testow

Buzki dla was :-)

Witam się szybciutko, poczytałam i wracam zaraz do obowiązków :p

Natusia hihi no to nie ma totamto trzeba brać się za rodzeństwo dla synka :p
brzuszek mój już widoczny, ciążowy, nie da się wciągnąć :p wczoraj jak się obudziłam tak fajnie mi z lewe strony piłeczka wyskoczyła. Widać gdzie Rybcia skoczyła :)
z tym zabieraniem zabawek jak Magda pisze, sporo dzieci ma taką fazę, przejdzie ;)
Ewcik radość synka, bezcenna :)
kciuki trzymam za wizytę &&&&&&&&&&&&&&
Marzycielka ależ zmiana av, musiało przez chwilę do mnie dojść, że Ty to Ty hehe
Nullka ojj też miałam faze spania wszędzie i o każdej porze, ale w nocy sie nie budziłam :p
I GRATULUJĘ PIĘKNEGO SERDUCHA :D KAWAŁ SZCZĘŚCIA JUŻ Z MALUSZKA :D
Piranha WOW artystka z Ciebie :D i śpiący nieśpioszek rozbraja :D
Noemi :D :D :D nie mogło być inaczej :D :D :D GRATULUJĘ!!!!!! I KCIUKI ZACISKAM, NIECH NIUNIA ZDROWO ROŚNIE!!
Kasia buziak dla Ciebie i męża :D kolejnych pięknych pełnych miłości lat
Patrysia a my cierpliwie czekamy na Twojego syneczka :)
Kinga Kciuki trzymam za wyjaśnienie problemów z tatą
Aga haha też czasem nie nadążam z czasem :p
Ilaczek Aga Kinga &&&&&&&&&&&&& za piękną owulkę !!! Niech będą z tego dzieci!!!
Tusia siłą chłopa bierz :p
Daria łał nieźle wyszłaś na sprzedaży ;)
Kate piękne zdjęcie brzuchatki :D i Ty kwitnąco wyglądałaś :D i nadal wyglądasz :D
a chłopaki do schrupania, w tym wózku tak fajnie wyglądają. Alan kochany pucuś, mój Mati też taki był :p
Andziak no proszę, zwarci i gotowi czekamy na synusia Twojego :D
Axa słodki śpioszek :) :) :)

No tak jadłam sobie jabłko i mnie naszlo żeby zmienić avatarka :-)

Patrysia czyli jeszcze nie ten czas na wyjście Marcelka z domku? Pewnie juz niedługo sie zobaczycie ;-)

Mama a co tam u ciebie słychać? Tęsknimy....

Kinga powodzenia w rozwiązaniu problemów z tata ;-)

A ja pytam sie dzisiaj mojego młodszego synusia czy chciałby mieć jeszcze takiego malutkiego braciszka czy siostrzyczkę, a on co? Braciszka :-) Więc ja mu mówię ze braciszka juz ma i ze może siostrzyczkę, na to on odpowiada: "to siostrzyczkę chce" :-)
Kochane te nasze dzieciaczki ;-)

Nasz Filip wczoraj uczyl sie na przyrode.I zamiast czytac dzial pierwszy to wszedl na str 137 i koniecznie mialam mu wszystko tlumaczyc.A tam uklad rozrodczy kobiety i mezszczyzny.
No i zamiast na test to bylo sto pytan do.
Na koniec stwierdzil ze jakby teraz w koncu byla ta siostra to by mogl na zywo zobaczyc.Jak wyglada mala dziewczynka.A tak same siusiaczki.
No i na test sie nie nauczyl.
Maz skwitowal ze prawdziwy facet.

Potem zamiast spac to zaczal temat.A ciocia Asia tez bedzie miala dziecko.Ja mowie tak w marcu.A on ze czemu tak dlugo bo przeciez ciocia juz w maju byla w ciazy.Ja mu tlumacze ze tamto dzieciatko umarlo a teraz jest znowu w ciazy.Z innym dzieckiem.A on ale jak .
No a potem a co sie stalo z tym niezywym dzieckiem czy je urodzila.A czemu nie mialo pogrzebu i grobu.
No i na koniec a jak takie duze dziecko wyjdzie przez taka mala dziurke...

Ostatnia edycja:
Truskafffka, za 1,5 miesiąca już połówkowe :-)

Andziak, dzieci mają zaskakujące pytania i chyba aż ciężko się na nie przygotować bo mogą być tak zadziwiające, że nie przyszłyby nam do głowy ;-)

Ewcik, czekam na super wieści z monitu!

Mama, jak Ty to mówisz "tu się tęskni"!

Pirania ja juz mu wiele razy tlumaczylam.I jak w ciaze zaszlam to tez bylo sto pytan.Ale on stwierdzil ze on nie rozumie na zdjeciach i jak teraz urodzilabym Zosie to by widzial /Fakt nie widzial malej nagiej dziewczynki bo gdzie.W domu sami chlopcy.
Mam zamiar poszukac na allegro lezaczka i zabrac sie za zakup.Jaki polecacie?

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny ja po pracy padnięta jestem obiad szybko zrobiłam najadłam sie i siedze...
Do lekarza się zarejestrowałam na 24 października to bedzie ok 8 tc, mam plan jeszcze bete zrobić i do ginka jutro zadzwonić bo ja bromka biorę codziennie 1/4 tabletki i czy mam brać dalej...

Dziewczyny dzięki za gratki wiem że wszytko będzie dobrze innej myśli nie dopuszczam do siebie.Kurcze (.)(.) już mnie bolą i mi urosły ale w pierwszej ciąży też tak miałam...cieszę się, że już diety nie muszę trzymać dzisiaj myślałam że cały słoiczek koncentratu zjem...tak mi smakują ziemniczki:-)

Chciałam Wam wszystkim podziękować za wsparcie każdego dnia szczególnie Pirani i Truskafci która pozytywnie mnie nastawiała do staranek:-)

Piranha mogłabyś zerknąć na mój wykresik i zobaczyć jakie szanse na córcie są??Kurcze mnie ta owulka 17 dc męczy, zagnieżdżenie było późno jak na owulkę 15dc a tempka kształtowała się w okolicach linii pomocniczej a potem był skok po zagnieżdzeniu...

reklama
Do góry