reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a na dodatek są w nim nitki krwi i w ogóle jakiś pomarańczowo - bordowy się zrobił, nigdy tak nie miałam, ciekawe czy to na owu??
i mi sie to zdarza :dry: Piranha czy to jest cos nie teges?
piekne te twoje rysunki,masz talentów kobieto.

Ilaczek ach..mówię swojemu m,ze jakby to były dwie córy to on by mnie namawiał a nie ja jego :-p
a tak cwaniaczek tylko się uśmiecha :angry: dumny i spełniony :crazy:

reklama
dzięki Piranio, robię testy nie z porannego moczy, to tak z trzeciego,,,,hehehe
wieczorem robiłam wczoraj koło 18tej bo mnie jajniki bolały to mówię zrobię i zobaczymy a tam kreska ledwo widoczna, więc chyba jeszcze mi daleko do owu, zobaczymy dzisiaj wieczorem, a dzisiaj nawet na teście ok. 10tej prawie nic nie ma?
przy wcześniejszych staraniach też używałam One Step Ovulation i uważam również że te testy są dobre, tylko pokusiłam się na te bardziej czułe, bo są dwa rodzaje, 30 i 25mlU, i wiem że te 30mlU mi wychodziły, to chyba te 25 też powinny???
a ph mojego śluzu to 4,4-4,7 więc raczej za robotę w tym cyklu się nie bierzemy:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Kinga my staranka zaczynamy od stycznia, teraz muszę wyczaić owulkę:-D
współczuję problemów z tatą. a Ty z Iławy jesteś? to podobne tereny zasiedlamy:)
Tusiu to u mnie odwrotnie, to M namawia mnie!

Ostatnia edycja:
ja mieszkam koło Nidzicy/Działdowa, często bywam w Ostródzie bo mam tam teściową i w Olsztynie też bywam:-)np w kinie:-D

Ostatnia edycja:
ilaczek, pik zatem mógł być przed 18 a stężenie LH być może u Ciebie szybko po piku spada (u mnie spadało bardzo powoli), jeśli jednak tempka nie podskoczy to na wszelki wypadek rób dalej testy bo czasem jest w cyklu kilka podejść do owulacji (kilka pików LH). Ale masz dziewczynkowe pH, to już wiemy dlaczego masz 3 piękne córeczki :-D

Tusia, czasem przy owulce zdarza się krwawienie albo plamienia okołoowulacyjne, to nic złego :tak:

Dzień dobry kobietki:-)

Aga wreszcie jesteś! I dobrze, że masz coś na swoją obronę:-p Powiem Ci, że mój mąż dziewczynkom by nic sam nie kupił, ale dla synka jakoś bardziej ogarnia temat. Jak gdzieś oglądamy ubranka, to on mi doradza co i jak. Wiesz jak to jest....wyczekany, wymarzony synuś.
Mówisz, że nasze córy podobne....To samo pomyślałam, jak wstawiłaś zdjęcie swojej córci w tych pięknych loczkach, bo jeszcze nie dawno moja Nela miała takie same:happy:
Miłej pracy Ci życzę!

Ilaczek, Kinga jak ja robiłam testy owulacyjne, to druga kreska nigdy nie była jakaś mega mocna. W końcu zaczęłam robić co dwie godziny od momentu, kiedy tylko zaczęła ciemnieć i w ten sposób udało mi się wyczaić moment, kiedy test był pozytywny. Gdybym dalej robiła tylko raz dzienne, to w życiu bym nie wyłapała tego momentu. Powodzenia Wam życzę dziewczyny.:-)

Noemi oczywiście ogromnie Ci gratuluję! Ja na Twoim miejscu poczekałabym trochę i poszła w 7tc. Oby kruszynka rosła zdrowo, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&:happy2:

Tusia masz absolutną rację! Gdybyście mieli dwie córki, to mąż by inaczej śpiewał:baffled: Z drugiej strony, mógłby troszkę zrozumiec Ciebie:sorry2: Trzymaj się słońce i pracuj nad nim. Może dla świętego spokoju odpuści:-)

Miłego dnia dla wszystkich!

reklama
no właśnie u mnie ph mega dziewczynkowe:-D
dzięki Piranio, będę się dalej testować, tylko właśnie ten dziwny śluz mnie zastanawia, czy to na owu czy nie?
pożyjemy zobaczymy:rofl2:
madzia co dwie godziny? a piłaś coś w tym czasie?

Ostatnia edycja:
Do góry