hejka babeczki!!!
Magda - nasze forum to praktycznie o życiu, wstawiamy fotki dzieci, ubrań, fryzur
, nie zaśmiecisz fotkami a my uwielbiamy oglądać zakupy dla maluszków (prawda dziewczyny???); dobrze, że nie ma tu jakiegoś nawiedzonego moderatora, który by usuwał posty niezwiązane z planowaniem płci
; na sierpniówkach tak było, miałam ochotę się przyłączyć, ale jak poczytałam, że na forum nie można pisać o wizytach, samopoczuciu ciążowym, płci dziecka, problemach i radościach to zrezygnowałam, bo nie wiedziałam o czym w końcu można pisać
i nie przyłączyłam się do sierpniówek; więc czekamy na fotki ubranek dla królewicza:-), co do imion to faktycznie cały wachlarz
, trudny wybór...ale chyba wybrałabym Igor...krótkie i fajnie brzmi;-)
Noemi - to kiedy mamy trzymać &&&&&&&&&&&&&, bo wiesz...nasze kciuki czekają w gotowości:-)
Miss - a to jest leżaczek czy huśtawka??? bo nasza Axarai ma huśtawkę Bright Stars i jest bardzo zadowolona, też o niej myślę, ale Sonia chyba boi się kołysania, bo za boga chińskiego nie chce leżeć ani spać w kołysce, ale chyba zaryzykuję i kupię taką huśtawkę, najwyżej potem ją sprzedam jak Sonia będzie płakać;
zazdroszczę meblowania pokoiku dla Kornelki, my mamy dom w fazie wykończeniowej i póki co Sonia śpi z nami w pokoju (też na razie prowizorycznym
), bo jej nie jest jeszcze gotowy, już się nie mogę doczekać urządzania tego pokoiku:-)
Axarai - jak Ada śpi w nocy??? i w ogóle napisz nam coś o niej!!!
Pirania - też mam kochana dni świstaka
, tyle, że z 1 dzieckiem, bo mlodzieniec do późnego popołudnia w szkole
, rozmawiam głośno z Sonią jakby coś z tego wiedziała
; a jakiego koloru oczy ma Krzysiu??? i kiedy ewentualnie mu się zmieniły??? a rana po cc zagojona, bliznowiec nie odrasta???
dziękuję dziewczyny za opinie w sprawie pościeli, prawie remis
pozdrawiam cieplutko i udanego dnia życzę!!!