reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kasia uk no cos mi sie odmienilo ciekawe co i na jak dlugo :)
axarai to dopiero 2 tygodnie po porodzie to jeszcze wszystko wroci do normy :) a co do golenia po cc to nie wiem ale pewnie jakos sie da bo kolezanka moja po cc pokazywala mi blizne to byla ogolona :-D
ja dzis wkoncu jade po hula hop :) co prawda brzucha juz prawie nie ma ale ja nie lubie jak siądę a jakąś faldka sie robi ;/ mysle ze do chrzcin jakos bede wygladac :-D

reklama
DARIA ty to laska!ja to sie będę musiała za siebie wziasć :p co do M to super że sam od siebie wziął synka i go przewinął :))

powiem ci ze z nadia mialam duzo mniejszy brzuch w ciazy niz z colinem a jak urodzilam nadie to po porodzie mialam wiekszy niz po colinie az jestem w szoku ;/ bo po colinie taki lekko odstajacy mam a myslslam ze bedzie duzy ..
moze u ciebie tez tak bedzie ze sie sam wciągnie :) marcelek mial byc z wrzesnia a jak sie nie ruszy nic to bedzie z padziernika :)

DARIA u mnie po porodzie z Domisiem miałam mniejszy brzuch niż z Alankiem takze teraz na to nie licze :p co do miesiąca wiesz mnie to nawet cieszy bo bedzie mieć urodzinki podobnie jak Domiś i tak fajnie beda razem torcikowali w swe święto :))szkoda ze Alanek nie jest też z października tak fajnie 3 bracia by sobie świętowali swe urodzinki ;))

Axa ten dołek minie. Ja zawsze mam takie zjazdy po porodzie. Blizną się nie martw. Golisz normalnie, jak wcześniej. Wszystko powolutku wróci do normy. Daj sobie czas:happy:

Daria no Ty to jesteś szalona. Już hula-hop:szok: Toż Ty jeszcze w połogu....uważaj na siebie;-)

Andzia ja tez uważam, że powinnaś więcej odpoczywać. I nie pisz, że nie możesz. Ja tez tak myślałam, a jednak mogę, jak muszę. Trzymaj się.

reklama
Andziak, szok bo faktycznie nub ułożony jak u dziewczynki! Zmierzyłam nawet kąt i jest zdecydowanie mniejszy jak 30 stopni.

Zobacz załącznik 503046

Kasiu, dziś kolejny Dzień Świstaka, mogłabym przygotować sobie opis dnia i wklejać codziennie od pn do pt taki sam :-D Ogólnie czuję, że brakuje mi ostatnio na wszystko czasu, w domu bajzel co mnie dołuje bo ja lubię mieć porządek wokół siebie, Kaja cały dzień przysypia tylko na malutką chwilkę a więc nic kompletnie nie zdążę zrobić. A wykres bardzo obiecujący, nic nie pisałam żeby Ciebie nie nastawiać no ale nie mogłam się powstrzymać :-D

Daria, a Ty chrzciny wyprawiasz 20-tego października? ...bo ja rozważam 21 :-)

Axarai, daj sobie czas, brzuch się wciągnie a z okolic blizny znikną te wałki, z czasem zrobi się z tego cieniutka biała kreseczka (u mnie to mało prawdopodobne przez bliznowca).

Do góry