reklama
Andziak0307
Fanka BB :)
Ja fotki z nubem nie mam tzn. mam ale z 11 tyg. A wtedy to byl typowo dziewczynkowy.
Moj maly w 30 tyg mial 2040 g. Wydaje mi sie ze duzo.Ciekawe ile teraz lekarz powie.Jak pojde bedzie zaczety 35 tydz.
No i jak ta waga sie do faktycznej sprawdzi.
Z Kuba w 36 tyg wyszlo ze 3200 urodzil sie na poczatku 39 z waga 3700 to by sie zgadzalo.Przybieral tak 200 g na tydzien
Moj maly w 30 tyg mial 2040 g. Wydaje mi sie ze duzo.Ciekawe ile teraz lekarz powie.Jak pojde bedzie zaczety 35 tydz.
No i jak ta waga sie do faktycznej sprawdzi.
Z Kuba w 36 tyg wyszlo ze 3200 urodzil sie na poczatku 39 z waga 3700 to by sie zgadzalo.Przybieral tak 200 g na tydzien
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Kate może się rozłażę, ale sklerozy to jeszcze nie mam, więc nawet nie próbuj cichaczem się ulotnić, bo wcześniej, czy później Cię wywołamy:-) Trzymaj się!
Piranha
Andziak, faktycznie dużo bo prawie 90 centyl:
30 tc 1014 gram (10 centyl) 1529 gram (50 centyl) 2151 gram (90 centyl)
A wkleiłabyś tą fotkę nuba z 11 tc?
Magda, chętnie zobaczę te fotki z 12 tc :-)
misia, psychika ma ogromne znaczenie, jak już pisałam stres jest podobno sygnałem dla organizmu, że teraz są niesprzyjające warunki do zajścia w ciążę, trzymam kochana kciuki! A na kiedy masz termin @?
Ewcik, tempka spada, super!!!
Marzycielko, mi to wygląda na podstępne działanie prolaktyny :-(
30 tc 1014 gram (10 centyl) 1529 gram (50 centyl) 2151 gram (90 centyl)
A wkleiłabyś tą fotkę nuba z 11 tc?
Magda, chętnie zobaczę te fotki z 12 tc :-)
misia, psychika ma ogromne znaczenie, jak już pisałam stres jest podobno sygnałem dla organizmu, że teraz są niesprzyjające warunki do zajścia w ciążę, trzymam kochana kciuki! A na kiedy masz termin @?
Ewcik, tempka spada, super!!!
Marzycielko, mi to wygląda na podstępne działanie prolaktyny :-(
Andziak0307
Marzycielko moje wykresy co m-c sa do doopy, ale ja sie nie poddam. Walcz dziewczyno!!!!!!
Magda UK ty mi tak nie pisz o tym cyklu, bo bardzo mocno robisz mi nadzieje.....tak wiec prosze o &&&&&
Kate buziaczki
Andzia mam nadzieje ze u ciebie OK????
Daria dajesz rade???? Stosunki z M lepsze... bo jak nie to pozycze ci moj
Piranha a co wy dzisiaj porabiacie?????
Mama kawe pijemy?????
Magda UK ty mi tak nie pisz o tym cyklu, bo bardzo mocno robisz mi nadzieje.....tak wiec prosze o &&&&&
Kate buziaczki
Andzia mam nadzieje ze u ciebie OK????
Daria dajesz rade???? Stosunki z M lepsze... bo jak nie to pozycze ci moj

Piranha a co wy dzisiaj porabiacie?????
Mama kawe pijemy?????
lola flora
Zaciekawiona BB
Ło matko Kinga 6 lat na forum to kupa czasu, to ja już się nie odzywam:-) Głowa do góry każdy z nas ma gorsze dni...
Piranha też mi się wydaję, że to kość udowa a nie numb bo coś za nisko...ale dzięki za wszystko, co do wagi widocznie niższy centyl a poza tym usg nie jest mega dokładne.
Andziak ten numb to dziewczynkowy chyba na tym zdjęciu, chociaż co ja tam wiem, czyli tak naprawdę może być różnie z tymi numbami. Przypomniało mi się, że jak byłam na usg w 14 tygodniu i mówiłam gince, że nie chcę znać płci, ale jak jeździła tym swoim sprzętem to widziałam znajomy mi widok -jajka i antenka i mówię gince po badaniu, że chyba coś widziałam( a ciśnienie to mi tak skoczyło) a ona na to , że najważniejsze, żeby zdrowe było więc nie nastawiam się na dziewczynkę, po takiej wypowiedzi.
Mamma - dzięki.:-)
Piranha też mi się wydaję, że to kość udowa a nie numb bo coś za nisko...ale dzięki za wszystko, co do wagi widocznie niższy centyl a poza tym usg nie jest mega dokładne.
Andziak ten numb to dziewczynkowy chyba na tym zdjęciu, chociaż co ja tam wiem, czyli tak naprawdę może być różnie z tymi numbami. Przypomniało mi się, że jak byłam na usg w 14 tygodniu i mówiłam gince, że nie chcę znać płci, ale jak jeździła tym swoim sprzętem to widziałam znajomy mi widok -jajka i antenka i mówię gince po badaniu, że chyba coś widziałam( a ciśnienie to mi tak skoczyło) a ona na to , że najważniejsze, żeby zdrowe było więc nie nastawiam się na dziewczynkę, po takiej wypowiedzi.
Mamma - dzięki.:-)
axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kochane!!!
Kinguś a Ty w czapkę chcesz! Oddajcie Nam naszą Kingę! Znowu kosmici ją porwali!!!!!!!
Ada w 35 miała 2400, 4 tygodnie później w 39 dzień przed CC 3500, więc tak kilo na koniec dzieci chyba tyją, przy porodzie 3460, więc wymierzyli idealnie:-) A długa w 35 tygodniu była 50, dzień przed CC też 50 i urodziła się też 50:-)
A ja w dołeczku od wczoraj siedzę! Patrzę tak na siebie i wyglądam masakrycznie! Wszystko wisi, popatrzyłam na tą bliznę wczoraj, bo próbowałam się ogolić, i patrzę a nie już włoski wyrastają, da się to radę później golić? Straszne to wszystko, M to się za 100 lat chyba pokażę, w ogóle cała skóra taka okropna

Do doopy to wszystko!!!!
Kinguś a Ty w czapkę chcesz! Oddajcie Nam naszą Kingę! Znowu kosmici ją porwali!!!!!!!
Ada w 35 miała 2400, 4 tygodnie później w 39 dzień przed CC 3500, więc tak kilo na koniec dzieci chyba tyją, przy porodzie 3460, więc wymierzyli idealnie:-) A długa w 35 tygodniu była 50, dzień przed CC też 50 i urodziła się też 50:-)
A ja w dołeczku od wczoraj siedzę! Patrzę tak na siebie i wyglądam masakrycznie! Wszystko wisi, popatrzyłam na tą bliznę wczoraj, bo próbowałam się ogolić, i patrzę a nie już włoski wyrastają, da się to radę później golić? Straszne to wszystko, M to się za 100 lat chyba pokażę, w ogóle cała skóra taka okropna

Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Kasia ok, już milczę
Ale kciuki trzymam mocno jak cholerka!:-)

reklama
P
patrysia*
Gość
MAGDA w poniedziałek mam KTG
)
Podziel się: