reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matko jedyna, ale ze mnie ciężki kaliber :szok:Dzięki Martuchaaa:-) gdyby nie Ty???uf no to jest moja dzidzia w 12 tygodniu nie wiem czy coś tam widać, może ktoś zna się na tych numbach? Całuje dziewczynki w wolnej chwili przeczytam zaległe posty, ale wy tak szybko piszecie, aja myślałam, że mam więcej czasu na co dzień, a tu zong:-)
Dodam, ze byłam wczoraj u mojej Ginki. Dzidzia waży ponad 2 kg, chyba to mało na 34 tydzień, no, ale ja niska jestem tylko 154 cm i moje dzieci rodziłam stosunkowo małe więc teraz nie spodziewam się olbrzyma. A cha mam anemię dostałam żelazo o muszę powtórzyć badanie moczu bo wyszedł mi cukier:no: i jeszcze glukozę z krwi. Całuję

reklama
Dzien dobry
....ale sie za wami stesknilam
a025.gif

Jeszcze nie wiem co pisalyscie, bo stroon do nadrobienia mam duzo, mam nadzieje ze nadrobie.
Co u mnie.... z M doszlismy do ugody
e035.gif
. Moja praca jest tak samo wazna jak jego i podzial obowiazkow jest, tak wiec suuuper. Mam caly czas pamietac ze staramy sie o dziecko.... ba a ja dobrze pamietam:-).
Mam nadzieje, ze jutro bedzie spadek, aby pozniej byl skok....chyba tak powinno byc???? Juz sama nie wiem, Piranha popraw jak zle mysle. A co jeszcze.... hmmmm..... sniadanko to 2x folic, dupek no i najwazniejsze wit B compl, a kolacyjka to folic 2x i dupek. W pracy niby ok, ale sa momenty zwatpienia, rozpaczy i bezsilnosci, a pozniej spac nie moge.

A oto co u nmie Obserwacja cyklu - enpr.pl

Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, Kinga, MissBella, Martika, Truskaffka, Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka,MIsia, Agagsm, Magda UK, Martucha, Edi,Myszka, Marzycielka, Dido i inne dziewczynki Wielkie buziaczki

Ja tak ale chyba Marcello nie :p u mnie dobrze raz skurcze sa a raz cisza(wczoraj na wieczór dostałam 3 mocne skurcze chociaż to hehe)...w poniedziałek ostatnie KTG i zobaczymy co gin zadecyduje ;)

Lola, wstawiam większe fotki (trzeba je kliknąć by powiększyć) Twojego Maleństwa :-) (jeśli ta biała plamka to nub a nie np. kość udowa to wygląda dziewczynkowo ...tyle, że nie jestem do końca przekonana, że to nub bo zazwyczaj jest on tyci wyżej).

Ja zabiegana wiec na chwile.Daria synek sliczny U Kuby tez trudno bylo zrobic fotke z otwartymi oczami.Sliczny llezaczek jakiej firmy?
Co do karmienia mi o wiele wygodniej bylo dac cycusia.I moi chlopcy nie wisieli godzinami.Kuba spal w nocy nawet 6 godz.
Za to jak musialam dokarmic Filipa to cyrki byly po butelce.Wylewalo sie bokiem brzuszek go bolal i mial zatwardzenia.No i nie bylo z piersia mycia wozenia butelek.
Jedynie z piersiami zawsze byl problem.
Popekane brodawki zastoje nawaly.Ale ja nie rezygnowalam.
A co do placzu i niespania to nie musi byc wina pokarmu tylko kazde dziecko inne.
Ja znowu nerwowy wekend....
Filip ma lekture na 10 ktorej nie zaczal czytac.I poniedzialek test i spr z tabliczki.Wtorek test czwartek test.
A on tylko o podworku mysli i bieganiu

hustawka ta co ma pirahna graco ale juz ja sprzedalam bo jest beznadziejna tam to dziecko siedzi bardziej niz lezy a ma 3 pozycje lezenia ;/ katastrofa kupuje fisher pice kroliczka jest lepsza :)

reklama
Pirania
cześć kochana ..
mam nadzieję ,że będzie jak piszesz..

no i widzisz ..zaczyna się --->Krzysiu nie da Ci teraz spokoju ;)))

Kinga
proszę Cię ....wychodź z krzaków i pisz..zawsze się coś dzieje ..

Lola flora
&&&&&&&&&&&&&&&& za babeczkę u Ciebie ;))

Kasia uk
Fajnieeee,że z mężem dogadane--->tak musi być ..nie ma ,że sama ciągniesz ten wózek..ciesz się ,że się udało porozumieć :)

Czarodziejka
??????????????????????:sorry:

Magda z uk
kochana i co ?? wyjasniło sie co to Cię tak męczy ???
ściskam mocno ..prawie na płasko ;))))

Nullka czy Ty wizytę miałas wczoraj czy dziś
&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Natusia
kochana jak tam u Ciebie ??
czy zdrówko wróciło??jak Mały?

Misia
super ,że koncert udany:))) ja nawet nie wiedziałam ,że j.lo ma dzieci a tu proszę do tego jeszcze bliźniaki :))

Patrysia*
pogłaskaj Marcelka i żółwik dla Alana i Dominika;)

Daria
brawo dla męża..oby częsciej:))

Do góry